Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Nieuw boek Suzanne Vermeer in top drie Bestseller 60

Nieuw boek Suzanne Vermeer in top drie Bestseller 60

DEN HAAG (ANP) - Het nieuwe boek van Suzanne Vermeer, Dwaalspoor, doet het erg goed. Het boek komt als nieuwkomer binnen op de tweede plaats van de Bestseller 60.

De bestsellerlijst van deze week kent verder nog drie nieuwkomers. Daarvan staat ook het boek Je bent zoals je denkt van Michael Pilarczyk in de top 10, op de zesde plaats. Bobbi naar de camping van Monica Maas staat op plek 40 en Roald Dahls De giraffe, de peli en ik bezet op de 53e plaats.

Nederland heeft alles, het vakantieboek van Bas Smit en Nicolette van Dam bezet deze week de koppositie. Esther Verhoef maakt de top drie compleet met Nachtspoor.

Boeken Top 10

(notering, tussen haakjes notering vorige week, auteur, titel. Bron: CPNB. Zie: www.debestseller60.nl)

1. (2) Bas Smit & Nicolette van Dam - Nederland heeft Alles

2. (-) Suzanne Vermeer - Dwaalspoor

3. (1) Esther Verhoef - De Nachtdienst

4. (5) Lale Gül - Ik ga leven

5. (2) Charlie Mackesy - De jongen, de mol, de vos en het paard

6. (-) Michael Pilarczyk - Je bent zoals je denkt

7. (4) Michel van Egmond & Antoinnette Scheulderman - Derksen

8. (6) Karin Slaughter - Valse getuige

9. (8) Lucinda Riley - De zeven zussen. De zevende zus.

10. (12) Susan Smit - De heks van Limbricht

0 reacties

Om te reageren moet je eerst even inloggen.

Meer uit Entertainment

Boek Esther Verhoef stijgt naar eerste plaats in Bestseller 60

DEN HAAG (ANP) - Het boek van Esther Verhoef, De Nachtdienst, blijft erg populair onder de lezers. Het boek steeg deze week naar de eerste plaats van de Bestseller 60.

1 dag geleden
Down The Rabbit Hole baalt, maar respecteert besluit annulering

BEUNINGEN (ANP) - De organisatie van Down The Rabbit Hole vindt het jammer dat het festival ook dit jaar niet doorgaat. Het kabinet heeft maandag besloten dat meerdaagse festivals tot ten minste 1 september verboden zijn en daarom is Down The Rabbit Hole, dat van 27 tot en met 29 augustus plaats zou vinden, afgeblazen. De volgende editie wordt van 1 tot en met 3 juli 2022 gehouden in Beuningen.

3 dagen geleden
Kabinet wil tot september geen meerdaagse festivals

DEN HAAG (ANP) - Het kabinet zet een streep door de festivalzomer. Meerdaagse evenementen mochten al tot begin augustus niet plaatsvinden, maar dat verbod wordt verlengd tot ten minste 1 september. Dat heeft premier Mark Rutte maandag bekendgemaakt.

3 dagen geleden
Miljoen mensen zien zilveren wegrace Van Vleuten

HILVERSUM (ANP) - Veel sportliefhebbers hebben zondag de wedstrijden op de tweede dag van de Olympische Spelen gevolgd. De wegwedstrijd van de Nederlandse wielrensters was met iets meer dan een miljoen kijkers op NPO 1 's ochtends het populairst, meldt Stichting KijkOnderzoek. Zij zagen hoe Annemiek van Vleuten naar een zilveren medaille reed.

4 dagen geleden
Kunstmuseum in Den Haag op de mindfulness-toer

DEN HAAG (ANP) - Het Kunstmuseum in Den Haag gaat vanaf nu op de "mindfulness-toer", zo meldt het. Met 'oortjes' op, en daardoor afgesloten van anderen, kan de bezoeker door het museum dwalen en willekeurig kunstwerken of de onderdelen van het door architect H.P. Berlage ontworpen museumgebouw uitkiezen om naar te kijken. Een stem stelt dan vragen waardoor hij of zij dat kunstwerk of dat deel van het gebouw bewuster en op een andere manier gaat ervaren.

4 dagen geleden
'R. Kelly misbruikte ook minderjarige jongen van 17 jaar'

CHICAGO (ANP) - Nadat eerder bekend werd dat de Amerikaanse zanger R. Kelly zich volgens de aanklagers van de staat New York meerdere malen vergrepen zou hebben aan minderjarige meisjes, zou er nu ook een destijds 17-jarige jongen door hem misbruikt zijn. De zanger zou de jongen volgens TMZ in 2006 ontmoet hebben bij een filiaal van McDonald's.

5 dagen geleden
NOS-commentator Jeroen Elshoff positief getest op corona

TOKIO (ANP) - NOS-commentator Jeroen Elshoff is positief getest op het coronavirus en zal dus geen commentaar kunnen geven tijdens de damesvoetbalwedstrijd Nederland-Brazilië op de Olympische Spelen zaterdagmiddag. De commentator schrijft op Twitter dat hij de pot moet overslaan.

5 dagen geleden