Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Nick Corré en Zeelandia Middelburg verlengen samenwerking

Nick Corré en Zeelandia Middelburg verlengen samenwerking

MIDDELBURG - Nick Corré staat ook volgend seizoen aan het roer bij het eerste elftal van Zeelandia Middelburg. Het zal het derde seizoen worden dat Corré bij de Middelburgers voor de groep staat. Ook Joeri Nonnekens (assistent-trainer eerste elftal) en Hans de Nooijer (trainer tweede selectie) blijven de vereniging na dit voetbalseizoen trouw.

Corré is blij dat hij een jaar langer aan de club verbonden is. “De samenwerking binnen de vereniging verloopt steeds soepeler. Van spelers, tot staf en de commissies eromheen. Dat heeft een positieve weerslag op de gehele vereniging. Ik ben blij dat ik daar m’n steentje aan heb kunnen bijdragen. Het is het fijn werken binnen deze staf en met een kwalitatief goede selectie. We dagen elkaar telkens uit om het maximale eruit te halen.”? Ook de Technische Commissie van Zeelandia Middelburg is content met de verlengde samenwerking met Corré. “Met Nick hebben we een zeer kundig trainer binnen onze vereniging. Zijn vaardigheden op het gebied van o.a. binding van spelers, maar ook richting de andere seniorenteams is een groot talent. Hij presenteert zich fijn, heeft een luisterend oor en helpt onze vereniging weer naar een volgende stap.” 

Binnen bereik
Onder leiding van Nick Corré doet Zeelandia Middelburg halverwege het lopende seizoen mee om de bovenste plaatsen. Met twee wedstrijden minder heeft de ploeg slechts één verliespunt minder dan koploper Luctor Heinkenszand. Ook de eerste periodetitel is nog binnen bereik.?

Ook Joeri Nonnekens en Hans de Nooijer verlengen??
Tegelijkertijd met Nick Corré verlengden assistent-trainer Joeri Nonnekens (tevens keeperstrainer) en tweede selectie-trainer Hans de Nooijer de samenwerking met Zeelandia Middelburg. Het tweede elftal staat in het eerste seizoen onder De Nooijer ongeslagen bovenaan in de derde klasse. De ploeg heeft zich daarmee verzekerd van een periodetitel. Zeelandia Middelburg is zeer tevreden dat de gesprekken met het drietal positief verliepen. “We werken ontzettend prettig samen met Hans, Joeri en Nick. Er is een uitstekende chemie met de spelers, staf en verdere kaderleden. We zijn heel blij met de continuïteit, zodat we verder kunnen bouwen aan onze doelstellingen en ambities.”

Meer uit Middelburg

Match: Zeeuws Museum 1 op 1 met Rijksmuseum

MIDDELBURG - Deze zomer worden twaalf topstukken uit het Rijksmuseum gematcht met werken van twaalf musea in Nederland. In elke provincie één. Het topstuk uit het Rijksmuseum ontmoet in deze musea een verwant topstuk uit de eigen collectie: een perfecte Match. In het Zeeuws Museum vindt een intieme ontmoeting plaats tussen een werk van Thérèse Schwartze uit het Rijksmuseum en een werk van Emile Delpérée uit de eigen collectie.

15 uur geleden
Middelburg zoekt samen met inwoners naar bouwlocaties

MIDDELBURG - De gemeente Middelburg gaat de komende maanden samen met inwoners op zoek naar nieuwe bouwlocaties binnen de gemeente. Net als in alle andere gemeentes in Zeeland is de woningbouwopgave groot. De raad heeft gisterenavond het voorstel goedgekeurd om door middel van een loting inwoners te betrekken bij de zoektocht naar locaties voor nieuwe woningen.

15 uur geleden
Start van ZLM Tour in Westkapelle

WESTKAPELLE - Westkapelle is dit jaar een startlocatie in de ZLM tour (7 t/m 11 juni 2023). Op donderdag 8 juni 2023 vindt het vertrek voor de eerste etappe plaats in Westkapelle. De finish in ‘s-Heerenhoek. Om 12.00 uur geeft wethouder Marcel Steketee het startschot.

15 uur geleden
Buurt- en beweegfeest met heropening paviljoen én opening van een grootse en nieuwe activiteit op Speelhof Hoogerzael

MIDDELBURG - Op zaterdag 3 juni vanaf 10.30 organiseert Speelhof Hoogerzael in samenwerking met Middelburg Beweegt, het Buurt- en beweegfeest. Behalve een uitgebreid beweegprogramma voor jong en oud, wordt op deze dag het paviljoen heropend.

1 dag geleden
Brandweer Arnemuiden blust buitenbrand

ARNEMUIDEN – De brandweerlieden van Arnemuiden hebben woensdagmiddag een buitenbrand geblust langs het spoor. De brandweerlieden werden omstreeks 17.10 uur opgeroepen voor een buitenbrand aan de Steigerweg in Arnemuiden. Ze kwamen zonder spoed ter plaatse.

1 dag geleden
Twee weekenden Jazz in Zeeland

MIDDELBURG/TERNEUZEN - Het aftellen is begonnen want in juni is het zover! Twee weekenden vol jazzmuziek in Terneuzen en Middelburg. Waar de meeste festivals op een locatie plaats vinden, weet ZeelandJazz Festival het voor elkaar te krijgen om op twee locaties jazzmuziek tot leven te brengen.

1 dag geleden
550.000 m³ extra zand voor strand van Westkapelse Zeedijk

WESTKAPELLE - In juni 2023 werkt Rijkswaterstaat op het strand voor de Westkapelse Zeedijk aan het onderhoud van de kust. Met baggerschepen brengt Rijkswaterstaat in totaal 550.000 kubieke meter zand aan op het strand, tussen de Baaiweg en de Hogeweg.Met deze strandsuppletie wordt de kustlijn op z’n plek gehouden en blijft Walcheren goed beschermd tegen de zee.

1 dag geleden