Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Netwerkclub BNI Neeltje Jans trakteert Adrz-medewerkers

Netwerkclub BNI Neeltje Jans trakteert Adrz-medewerkers

GOES - Een delegatie van het ondernemersnetwerk BNI Neeltje Jans heeft dinsdagmorgen 1500 verse vlaaipunten overhandigd aan het Adrz in Goes.

De traktatie is bedoeld voor de zorgmedewerkers in het ziekenhuis.

De wekelijkse netwerksessies van BNI Neeltje Jans zijn voorlopig geschrapt in verband met de coronacrisis. De kosten die de ondernemers hiermee besparen zijn besteed aan de vlaaipunten.

Multivlaai

Ad Spelier van Multivlaai in Goes is lid van BNI Neeltje Jans en leverde de taartpunten. “Het idee kreeg veel bijval, omdat BNI Neeltje Jans een hechte club is die elkaar over en weer orders, omzet en bekendheid gunt.”

Bij de overhandiging zijn alle veiligheidsvoorschriften in acht genomen. De vlaaipunten moesten separaat verpakt worden aangeleverd.

Meer uit Beveland

Energiekosten stijgen aanzienlijk in 2024

De energierekening zal voor veel Nederlanders in 2024 een flinke sprong omhoog maken. Op Prinsjesdag heeft het demissionaire kabinet namelijk meerdere belangrijke veranderingen aangekondigd die van invloed zijn op je energierekening. Deze veranderingen leiden tot een gemiddelde stijging van zo’n 177 euro op jaarbasis voor een gezin van 3 personen.

1 uur geleden
Persoon overleden bij aanrijding op spoor bij Kloetinge

KLOETINGE - Bij een aanrijding met een trein op het spoor ter hoogte van Kloetinge is woensdagavond een persoon om het leven gekomen.

2 uur geleden
Krapte op Zeeuwse arbeidsmarkt houdt aan door vergrijzing

GOES - De omvang en samenstelling van de Zeeuwse bevolking verandert de komende jaren door vergrijzing. Er zijn steeds minder werkenden voor elke AOW-gerechtigde. Deze grijze druk is in Zeeland al jaren hoger dan het landelijk gemiddelde en zal de komende jaren nog verder stijgen. Hierdoor stagneert het aantal beschikbare arbeidskrachten, terwijl de arbeidsmarkt nu al zeer krap is. De krapte op de arbeidsmarkt zal de komende jaren dan ook waarschijnlijk aanhouden. Dit vraagt om creatieve oplossingen, zoals het aanboren van nieuw talent, het anders organiseren van het werk en het langer behouden van mensen op de arbeidsmarkt.

3 uur geleden
Lewedorp al druk in de weer voor Cultuur uit de Zak

LEWEDORP - Negen dorpen, één festival. Dat is Cultuur uit de Zak. Zaterdag 30 september vindt de tweede editie plaats. In Lewedorp is dorpshuis De Zandlôôper het kloppend hart van Cultuur in de Zak. “Door zo’n dag te organiseren, merk je hoe verbazend veel inwoners met kunst en cultuur bezig zijn”, vertelt Max Joosse van de plaatselijke organisatie.

20 uur geleden
Nieuw Goes voelt zich niet serieus genomen en stapt uit coalitie

GOES - Nieuw Goes is dinsdagavond per direct uit de coalitie van de gemeente Goes gestapt. Als reden noemt de fractie onvrede over haar rol in de coalitie en gebrek aan openheid en vertrouwen.

1 dag geleden
Gratis babystartpakket in Goes

GOES - Elk kind heeft recht op een goede start. Daarom gaat de gemeente Goes een samenwerking aan met Stichting Babyspullen. (Aanstaande) ouders met een minimuminkomen kunnen een gratis babystartpakket ontvangen. Hierin zitten basisproducten om de baby de eerste periode goed te kunnen verzorgen.

1 dag geleden
Zeeland waarschuwt voor 'financieel ravijn' en vraagt om meer overheidsinvesteringen

ZEELAND - Naar aanleiding van de Troonrede van dinsdag hebben de Zeeuwse overheden hun verwachtingen en zorgen geuit voor de provincie Zeeland. Terwijl ze uitkijken naar de samenwerking met de regering, vragen ze speciale aandacht voor extra investeringen in de regio. Ook roepen ze op tot een krachtige landelijke aanpak van het stikstofprobleem.

1 dag geleden