Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Natuurspreekuur ‘Strandfossielen’ bij Terra Maris

Natuurspreekuur ‘Strandfossielen’ bij Terra Maris

OOSTKAPELLE - Op woensdag 12 oktober a.s tussen 13.30 en 15.30uur organiseert Terra Maris in samenwerking met de Werkgroep Geologie van het Zeeuws Genootschap het Natuurspreekuur: Strandfossielen.

Als je op één van jouw tochten struinend langs het strand schelpen hebt gevonden waarvan je de naam niet weet, kom dan naar het natuurspreekuur. Harry Raad, deskundige op het gebied van Nederlandse recente en fossiele schelpen, geeft informatie en beantwoordt vragen over je vondst(en). 

Deelname: gratis, exclusief museumbezoek
Reserveren: niet nodig.

Meer uit Middelburg

Drieëntwintig Zeeuwse start-ups presenteren zich op de Markt in Middelburg

MIDDELBURG - Vrijdag 2 december vanaf 11.30 uur presenteren de dit jaar gestarte HZ student companies van de HZ University hun innovatieve producten en duurzame oplossingen tijdens de Marktdag van Jong Ondernemen. De beste verkopende companies gaan naar huis met een mooie prijs.

9 uur geleden
Samenwerking Afvalwaterketen Zeeland krijgt vervolg

MIDDELBURG - De Samenwerking Afvalwaterketen Zeeland + (SAZ+) krijgt een vervolg. Op 24 november 2022 ondertekenden alle Zeeuwse gemeenten, waterschap Scheldestromen en Evides Waterbedrijf een overeenkomst om intensief te blijven samenwerken in de (afval)waterketen.

11 uur geleden
Me bin wi veromme!

WESTKAPELLE - Vrijdag 11 en zaterdag 12 november stond De Wasschappelse Toneelploeg na twee coronajaren eindelijk weer op het toneel van Westkapelle Herrijst. Vandaar de toepasselijke naam van de voorstelling: ‘Me bin wi veromme!’. De leden van De Wasschappelse Toneelploeg en zo’n 400 bezoekers genoten van de voorstelling. ,,Burgemeester Van der Zwaag zong zaterdag uitbundig mee!”

11 uur geleden
Karttopper Youri Bonte ook dit jaar kampioen GK4 Kart Series

VROUWENPOLDER - Zijn teleurstelling tekende de aard van een ware kampioen. Karttalent Youri Bonte was zojuist in Genk officieel kampioen geworden van de GK4 Kart Series in de IAME X30 Senioren-klasse, maar hij zonderde zich af omdat hij niet tevreden was met zijn slotrace. Daarin was hij zesde geworden, en een kampioen moet beter presteren, oordeelde de zestienjarige coureur uit Vrouwenpolder. Een paar uur later was het onweer van zijn gezicht verdwenen en kon hij weer lachen. Hij was kampioen!

1 dag geleden
Drie bomen geplant bij Nehalennia Kruisweg

MIDDELBURG - Stichting Tuin van Zeeland heeft uit de nalatenschap van de heer Steketee, voormalig docent Nederlands, drie eiken naast Nehalennia locatie Kruisweg samen met leerlingen geplant. De kinderen van de heer Steketee vinden het een mooie gedachte dat er bomen worden geplant, omdat hun vader zeer begaan was met de natuur. De plek naast een school maakt het extra speciaal.

1 dag geleden
Adviseurs VSBfonds in Middelburg voor financiering van sociale en culturele projecten

MIDDELBURG - VSBfonds investeert in sociale en culturele activiteiten in dorpen en steden op de Zeeuwse eilanden. Op donderdag 8 december a.s. zijn adviseurs van VSBfonds aanwezig in Middelburg om kennis te maken met mensen die hier ideeën voor hebben.

1 dag geleden
Start nieuwbouw pand Voedselbank Walcheren en Kledingbank Zeeland

MIDDELBURG - op vrijdagmiddag 25 november is met een symbolisch handeling de start van de nieuwbouw van het gezamenlijke pand van de Voedselbank Walcheren en de Kledingbank Zeeland gemarkeerd. 

1 dag geleden