Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Nathan en Nikita genoten van Stallandse kermis: ‘Hoe gekker, hoe beter’

Nathan en Nikita genoten van Stallandse kermis: ‘Hoe gekker, hoe beter’

SINT-ANNALAND - Nathan, Nikita, Roxanne en Zoë hebben net een rondje gelopen op de kermis. Ze zijn nog heerlijk aan het nagenieten onder het genot van een suikerspin. Nathan en Nikita vertellen over hun kermis bezoek.

“We zijn in de Heartbreaker en de botsauto’s geweest. We hebben ook lekkere dingen gehaald bij de kraampjes. Het allerleukste van vanavond was de Heartbreaker.” De Heartbreaker is een grote bank die horizontaal ronddraait. “Wij hebben eendjes gevangen” vult Zoë aan. Vol trots haalt ze haar gewonnen prijsjes uit de tas. Ze laat een unicorn waterspuit en een unicorn ei zien. Het is haar favoriete dier, dezelfde als op haar shirt! Nikita vertelt dat ze ook wel eens naar de kermis in Bruinisse gaat. “Het is een grote kermis.” Er is daar een hele leuke attractie, Nikita omschrijft het als ‘iets heel langs dat heel hard ronddraait en dan gaat hij over de kop. Een soort katapult die heel lang ronddraait’.

Hoe gekker, hoe beter
Volgens Nikita en Nathan mogen dit soort attracties ook wel naar de kermis van Sint-Annaland komen. Een beetje actie vinden ze wel leuk. Een achtbaan mag van Nikita ook wel en het liefst een die over de kop gaat. “Hoe gekker, hoe beter” vult Leoniek (mama van Nathan en Zoë) aan. Volgens Leoniek mag er ook nog een reuzenrad komen op de kermis van Sint-Annaland. Nathan, Nikita, Roxanne en Zoë eten nog lekker hun suikerspin op en gaan weer naar huis.

Meer uit Tholen

Aan de keukentafel met Annabel en Ellis: ‘Wij draaien onze winkel op gevoel’

Ondernemers zijn vaak dag en nacht bezig met hun onderneming. Maar wat drijft hen? Wat is hun motivatie? En waar liggen zij ‘s nachts van wakker? In ‘Aan de keukentafel met...’ gaan we met hen in gesprek en gaan we op zoek naar het bijzondere verhaal dat zij te vertellen hebben. Deze week: Annabel en Ellis. 

9 uur geleden
Hinder op Tholense- en Slaakbrug vanwege inspecties

THOLEN - Tussen maandag 3 en woensdag 12 oktober is er verkeershinder op de Tholense- en Slaakbrug vanwege inspecties die worden uitgevoerd. De Tholensebrug is gestremd voor autoverkeer in de avond en nacht van 3 tot en met 6 en 11 oktober. De Slaakbrug is gestremd voor auto- en langzaam verkeer in de avond en nacht van vrijdag 7 oktober. Omleidingsroutes staan met gele borden aangegeven. Fietsers, bromfietsers en voetgangers kunnen tijdens inspecties gebruik blijven maken van beide bruggen.

11 uur geleden
Brand in caravan op woonwagenkamp aan Oudelandsedijk

THOLEN - Op het woonwagenkamp aan de Oudelandsedijk is vannacht brand uitgebroken in een caravan. Ten minste één persoon is behandeld door de ambulancedienst.

12 uur geleden
Vera van Haaften verkleedt zich regelmatig als ‘echt’ Zeeuws meisje

Vera van Haaften heeft wel een hele bijzondere hobby. Regelmatig loopt ze namelijk verkleed rond. En dan niet in normale verkleedkleren, nee Vera verkleedt zich graag als een echt Zeeuws meisje.

1 dag geleden
Steeds meer Tholenaren doen beroep op Voedselbank: ‘Vooral de laatste weken zien we een stijging’

SINT-MAARTENSDIJK - Ook bij Voedselbank Goed Ontmoet in Sint-Maartensdijk merken ze dat steeds meer mensen helaas een beroep op hen moeten doen. Bert Scholts, gepensioneerd en floormanager bij het uitgiftepunt in Smerdiek ziet een aanzienlijke stijging.

2 dagen geleden
Gaslek op de kruising van de Wilhelminastraat en Mosselkreekstraat

SINT PHILIPSLAND - Op de kruising van de Wilhelminastraat en Mosselkreekstaat is er vanmorgen rond 08.30 uur een gaslekkage ontstaan.

2 dagen geleden
Botsing tussen twee scooterrijders aan de Dalemsestraat

THOLEN - Twee scooters zijn donderdagmiddag met elkaar in botsing gekomen aan de Dalemsestraat. Bij het ongeluk raakte niemand gewond. 

2 dagen geleden