Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Naast vuurwerk ook ruim 100 gram harddrugs gevonden in woning aan het Kraanstraatje

Naast vuurwerk ook ruim 100 gram harddrugs gevonden in woning aan het Kraanstraatje

MIDDELBURG- Bij de doorzoeking in een woning aan het Kraanstraatje is donderdag niet alleen vuurwerk gevonden. De politie heeft zaterdagmorgen bekend gemaakt dat er ook ruim 100 gram  harddrugs zijn ontdekt. De politie betrad afgelopen donderdag de woning na een anonieme tip van Meld Misdaad Anoniem. Volgens de tip zouden in de woning drugs gemaakt worden. De politie doet onderzoek naar de strafbare feiten. De 40-jarige bewoner, die niet thuis was toen de politie het huis binnen ging, zal later verantwoording af moeten leggen.

Meer uit Middelburg

Auto en scooter komen met elkaar in botsing op de Torenweg

MIDDELBURG- Op de Torenweg heeft zondagmiddag een ongeval plaatsgevonden. Op de voorrangskruising met de Spinhuisweg kwamen een auto en een scooter met elkaar in botsing. De bestuurder van de scooter kwam ten val en werd door de ambulancedienst ter plaatse medisch onderzocht. Hij hoefde niet overgebracht te worden naar het ziekenhuis. 

54 minuten geleden
Man (21) met kapmes in broeksband loopt slingerend onder invloed op rijbaan

MIDDELBURG- Aan Het Groene Woud is zondagmorgen een 21-jarige man uit Vlissingen aangehouden. De man liep slingerend over de rijbaan en bleek onder invloed van alcohol te zijn. Tevens had de man een kapmes in zijn broeksband. De man is overgebracht naar het politiebureau. Het mes is in beslag genomen. 

5 uur geleden
Auto raakt van de weg en komt achterwaarts in sloot tot stilstand

ARNEMUIDEN- In een flauwe bocht van de A58 in de rijrichting van Vlissingen is zondagmorgen bij Arnemuiden een auto van de weg geraakt. De auto kwam achterwaarts in een sloot terecht. De medewerkers van de ambulancedienst hebben de betrokken personen medisch onderzocht. De oorzaak van het ongeval is onbekend.

6 uur geleden
Taxi raakt van de weg en komt via droge sloot op akker tot stilstand

ZOUTELANDE- In een bocht van de Zoutelandseweg (N288) is zaterdagavond een taxi van de weg geraakt. Hierna kwam de taxi via een droge sloot tot stilstand op een akker. De politie heeft diverse personen gehoord. Er raakte gelukkig niemand gewond.

7 uur geleden
Middsummer Games in Dauwendaele: activiteiten voor alle leeftijden

Middelburg - Vizita organiseert deze zomervakantie tussen 26 juli en 9 augustus in samenwerking met de partners in de wijk Dauwendaele activiteiten voor alle leeftijden. De activiteiten variëren van een potje biljart en een voetbaltoernooi tot een springkussendorp en een heus Moordspel. Er is voor iedereen iets leuks!

8 uur geleden
'Ga eens samen een kop koffiedrinken'

SEROOSKERKE - Sinds 2015 woont Lama in Serooskerke, maar oorspronkelijk komt ze uit Syrië. Ze heeft in de tijd dat ze in Nederland is al veel mensen leren kennen. 

2 dagen geleden
Dit weekend Zeeuwse Vliegdagen op Vliegveld Midden-Zeeland

ARNEMUIDEN - Zaterdag 20 en zondag 21 juli gaat het eindelijk weer gebeuren: de Zeeuwse Vliegdagen op Vliegveld Midden-Zeeland. Na twee succesvolle edities in 2018 en 2019, gooide corona roet in het eten. En vorig jaar kon het evenement niet doorgaan vanwege het weer. Havenmeesters Remco en Madelief zijn blij dat het evenement dit jaar weer plaats kan vinden. Remco: 'We zien de Vliegdagen als een dagje uit voor de hele familie en om kennis te maken met de Zeeuwse luchtvaart.'  Op vliegvakantie naar Oostende Remco: ,,Vliegveld Midden-Zeeland bestaat sinds 1969 en is op 13 juni 1970 geopend voor gemotoriseerd vliegverkeer."Madelief: ,,Toen waren er nog vakantievluchten met 10, 12 personen naar Oostende, Rotterdam of Amsterdam. Dat was wel iets anders dan een Boeing 747. Nu wordt de luchthaven onder andere gebruikt voor de zakenluchtvaart, door offshore bedrijven en pleziervluchten. Er zijn ook vliegscholen op de luchthaven, die vliegopleidingen bieden voor het particuliere brevet. En één van de helikopters van de kustwacht is hier gestationeerd. Dat is echt een aanwinst."Remco: ,,Voor ons en voor Zeeland. De helikopter is van dichtbij te bewonderen tijdens de Zeeuwse Vliegdagen en de bemanning is aanwezig om vragen te beantwoorden."Madelief: ,,Een tijdje geleden leidde ik mijn opa en oma rond over het vliegveld. Natuurlijk liet ik ze ook de helikopter zien. Toen we de hangar binnenstapten vielen ze bijna achterover, zo indrukwekkend vonden ze het. Dan realiseer ik me dat ik op een heel bijzonder plek werk."

2 dagen geleden