Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Na negen jaar weer marathonzwemmen in De Spetter

Na negen jaar weer marathonzwemmen in De Spetter

THOLEN - Welk team zwemt de meeste baantjes? Dat was vrijdagavond de hoofdvraag in zwembad De Spetter. Tientallen deelnemers genoten van de Thoolse Zwemmarathon die na negen jaar weer in het leven is geroepen. Tussen 18:00 en 21:00 konden de diverse teams tegen elkaar door zoveel mogelijk baantjes te zwemmen, maar de saamhorigheid was eveneens groot. FOTO IMAN FASE

Meer uit Tholen

Tholen krijgt extra talent-podium en meer artiesten op Vrijmibotho

THOLEN - Over een paar weken vindt de negende Vrijmibotho (Vrijdagmiddagborrel Tholen) voor het goede doel plaats op de scheepswerf M. van Duivendijk in Tholen. Op 14 juni kan er vanaf 16.00 uur weer genoten worden van sfeervolle livemuziek en smakelijke gerechten van foodtrucks in het prachtige decor van de jachthaven. Dit jaar is er een primeur op muzikaal niveau: er is een tweede podium waarop (jong) talent zich kan laten horen.De organisatie krijgt vaak aanvragen van artiesten die zouden willen optreden tijdens de Vrijmibotho. Van jong muzikaal (instrumentaal) talent tot upcoming DJ's die draaiuren willen maken op een groter podium. Zo ontstond het idee om een tweede (kleiner) podium te realiseren bij het foodplein voor (akoestische) optredens in het genre singer-songwriter, instrumentale optredens, zangers, zangeressen en beginnende bands.

7 uur geleden
34e Zevendorpentocht: Zeven afstanden en unieke routes over eiland Tholen

THOLEN - Zaterdag 6 juli wordt voor de 34e keer de Zevendorpentocht eiland Tholen georganiseerd. Dit jaarlijkse wandelevenement op en over het eiland Tholen voert de deelnemers langs vele mooi wegen en plaatsen op het eiland Tholen.

12 uur geleden
Stadswandelingen door vestingstad Tholen voor toerist én inwoner

THOLEN - Waar komt de naam Tholen vandaan? Ken je het oudste carillonklokje van Nederland? Dit zijn enkele vragen die zomaar beantwoord kunnen worden door een gids tijdens een stadswandeling door Tholen. "Onze gidsen leven en werken in Tholen. Ze zijn trots op hun stad en vertellen met passie over hun omgeving. Dankzij hen ga je voortaan door een andere bril naar de omgeving kijken," aldus Jack Westdorp namens Stichting Tholen Beter Bekend. 

1 dag geleden
Kir Royal uit Stalland zingt dit weekend bij koorfestival Middelburg VÓLkoren

SINT-ANNALAND - Op zaterdag 1 juni treedt zangvereniging Kir Royal uit St. Annaland op in Middelburg tijdens het jaarlijkse 'Middelburg VÓLkoren'.

1 dag geleden
Wietkwekerij met tientallen planten opgerold in Oud-Vossemeer

OUD-VOSSEMEER - De politie heeft in de nacht van donderdag op vrijdag een wietkwekerij opgerold in Oud-Vossemeer. Het is niet bekend of er ook een verdachte is aangehouden.

1 dag geleden
Thoolse lezersfoto van de week: 'Eén van de mooiste plekjes van eiland Tholen' [LEZERSFOTO]

THOLEN - Elke week prijkt er op de ontspanningspagina van de wekelijkse Thoolse Bode een lezersfoto. Dit keer was het de foto van Cees van 't Hof die de spotlight mocht vangen.

1 dag geleden
Bestuurder botst frontaal tegen boom aan Tholenseweg

HALSTEREN - Op de Tholenseweg tussen Tholen en Halsteren heeft donderdagavond een zwaar ongeval plaatsgevonden. De hulpdiensten werden rond 21:13 uur met spoed opgeroepen nadat een automobilist frontaal op een boom was gebotst.Meerdere ambulances, de politie en een mobiel medisch team per helikopter kwamen met spoed ter plaatse. Vanwege het ongeval was de weg geruime tijd volledig afgesloten.

1 dag geleden