Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Na een warme zomervakantie, zijn vandaag de scholen weer begonnen

Na een warme zomervakantie, zijn vandaag de scholen weer begonnen

THOLEN - Na een lange, warme zomervakantie, moesten alle basisschoolkinderen op Tholen vandaag weer aan de slag. Wethouder Corniel van Leeuwen opende vanochtend het nieuwe schooljaar officieel bij de Brede School. 

Na een wekenlange vakantie moesten de basisschoolkinderen van Tholen vandaag weer naar school. Vanochtend vroeg verzamelden zij zich weer in de klaslokalen. Wethouder Corniel van Leeuwen was vanmorgen met Veilig Verkeer Nederland bij de Brede School aanwezig om het nieuwe schooljaar officieel te openen. Ook was hij daar om extra aandacht te besteden aan de verkeersveiligheid op de fiets. 

???????????? ?????????????? ???????? ???????? ????????????????! ?????? Wethouder Corniel van Leeuwen was vanmorgen met Veilig Verkeer Nederland bij de Brede School #Tholen voor #aandacht #verkeerveiligheid #opdefiets #schooljaar pic.twitter.com/9ZEBhrHNAF

— Gemeente Tholen (@Gemeente_Tholen) September 5, 2022

Meer uit Tholen

Opgelet automobilisten: Wederom code geel in Zeeland

ZEELAND - Wie vannacht of morgenochtend de weg opgaat, moet rekening houden met gladheid. Het KNMI heeft zojuist code geel afgegeven voor gladheid door bevriezing van natte weggedeelten.

6 uur geleden
Thoolse organisatoren blij met initiatief voor Avondvierdaagse Sint Philipsland

OUD-VOSSEMEER/THOLEN - Wandelen. Razendpopulair op Tholen. Alleen dit jaar vonden in de gemeente al verschillende activiteiten plaats als de Avondvierdaagsen, Wandelexpeditie Zuidwaterlinie en de Oosterschelde Wandelmarathon.  Maar waarom houden mensen zo van wandelen?

7 uur geleden
Het echtpaar Kovãjcs-Van Prooijen uit Tholen viert 65-jarig huwelijk

THOLEN - Burgemeester Marleen Sijbers heeft een bezoek gebracht aan het echtpaar Kovãjcs-Van Prooijen in Tholen om hen te feliciteren met hun 65-jarig huwelijksjubileum op 3 december.

9 uur geleden
Samen koken en mocktails maken voor senioren in De Wellevaete

SINT-ANNALAND - Voor 55-plussers in Sint-Annaland is er op dinsdag 19 december een smakelijk evenement. In sport- en gemeenschapscentrum De Wellevaete duiken ze samen de keuken in om gezellig te koken en te eten. Ook is er een bijzondere alcoholvrije cocktailworkshop.

11 uur geleden
'Gemiddelde wachttijd voor woning op Tholen is 8,5 maanden'

THOLEN -  Als je op Tholen op zoek bent naar een woning, moet je nu ongeveer 8,5 maanden wachten. Dat heeft de gemeente laten weten in de antwoorden op de vragen van Roy Zeilstra van GroenLinks/PvdA. “Dit is een ontspannen woningmarkt, van 6 tot 10 maanden wordt getypeerd als ontspannen."

14 uur geleden
Mogelijk nieuwe Avondvierdaagse in Flupland: 'De dames zijn erg enthousiast'

SINT-MAARTENSDIJK/SINT PHILIPSLAND - In Flupland wordt al sinds 2019 geen Avondvierdaagse meer gehouden. Een gemis voor het dorp, vindt Sportdorp Sint Philipsland. Daarom zijn een aantal vrijwilligers actief bezig om het wandelfeest weer terug te brengen.

1 dag geleden
Van der Jagt scoort 50e doelpunt en helpt SC Stavenisse aan eerste punten [SPEELRONDE 10]

THOLEN - Wat gebeurde er zaterdag 2 december allemaal in het amateurvoetbal? In dit overzicht zetten we de uitslagen en programma's van de Thoolse voetbalclubs op een rijtje. Dit is een samenvatting van speelronde 10.

1 dag geleden