Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Na drie jaar eindelijk weer een Nacht van de Nacht in Middelburg

Na drie jaar eindelijk weer een Nacht van de Nacht in Middelburg

MIDDELBURG – Mag het licht uit? Op 29 oktober 2022 is het antwoord voluit: JA! Het nieuwe bestuur van de Nacht van de Nacht Middelburg bevestigt dat het evenement dit jaar weer doorgaat. De voorbereidingen zijn in volle gang.

Tijdens de Nacht van de Nacht (N8vdN8) gaan in Middelburg alle lichten uit en zorgen bewoners, winkels, restaurants, culturele instellingen en bedrijven voor een unieke beleving in het donker. De vorige editie in 2019 was een groot succes en trok zo’n 20.000 bezoekers die stuk voor stuk genoten van de vele activiteiten, gezelligheid en mooie sterrenlucht. 

Minstens evenaren
Het nieuwe bestuur van het evenement hoopt dit succes op zijn minst te evenaren. “Onze voorgangers hebben al een fantastisch evenement neergezet. Aan ons nu de uitdaging om dit voort te zetten en waar mogelijk nog verder uit te bouwen”, aldus de kersverse voorzitter Henk Daalhuizen die nu samen met Miranda Glerum, Elco Glerum, Rober Sprenkeling en Timo Francke het nieuwe bestuur vormt.

Open voor nieuwe ideeën en activiteiten
Wat de exacte invulling van de Nacht van de Nacht dit keer wordt? Die puzzel is het bestuur nu aan het leggen. Henk: “We zijn nog volop in de voorbereiding en staan altijd open voor nieuwe ideeën en activiteiten. Mensen die graag bij ons evenement willen aansluiten, nodig ik dan ook van harte uit om contact met ons te leggen via [email protected].”

Aandacht voor lichtvervuiling
Met de Nacht van de Nacht hoopt het bestuur mensen bewust te maken van het feit dat Nederland een van de meest verlichte landen ter wereld is. Dat klinkt gezellig, maar lichtvervuiling heeft vooral ecologische schade tot gevolg. De Nacht van de Nacht Middelburg vestigt hier de aandacht op en doet dat niet alleen. De Nacht van de Nacht is een landelijk initiatief. In honderden plaatsen in Nederland gaan op hetzelfde moment de lichten uit. Doet u ook mee? Zet de datum 29 oktober 2022 alvast in uw agenda.

Meer uit Middelburg

Mogelijk appartementen op locatie oude super en bouwmarkt Badhuisstraat in Koudekerke

KOUDEKERKE - Holding Vader onderzoekt de mogelijkheid om appartementen te realiseren op de voormalige Jumbo- en Hubo-locatie aan de Badhuisstraat 6-8A in Koudekerke. Dinsdag tekenden Holding Vader en de gemeente Veere hiervoor de intentieovereenkomst. 

1 uur geleden
31 juli geen aanvraag reisdocumenten in Middelburg

MIDDELBURG - Op woensdag 31 juli wordt de apparatuur voor het aanvragen van reisdocumenten vervangen.  Deze dag kunnen er geen aanvragen worden ingediend.  

1 uur geleden
Pop-up jeugdcentrum in De Spot tijdens Middelburgse kermis

MIDDELBURG - Vrijdag 2 augustus begint de kermis in Middelburg. Een evenement waar veel jongeren het hele jaar naar uit kijken. En reden voor de gemeente Middelburg en Vizita om een tijdelijk Jeugdcentrum in de binnenstad in te richten. Er is gekozen voor een pop-up jeugdcentrum in De Spot in de Beddwijkstraat.

15 uur geleden
Bezorger nagekeken na ongeval Middelburg

MIDDELBURG - De ambulancedienst heeft maandagmiddag een pakketbezorger gecontroleerd na een ongeval op bedrijventerrein Arnestein in Middelburg.De bezorger was rond 16.00 uur betrokken bij een ongeluk op de Ampèreweg, een doodlopende weg op het bedrijventerrein. De ambulancedienst werd gewaarschuwd. De bestuurder werd nagekeken maar vervoer naar het ziekenhuis bleek niet nodig te zijn.De verkeerspolitie heeft bij de automobilist een blaas- en speekseltest afgenomen maar de bestuurder bleek niet onder invloed te hebben gereden.

1 dag geleden
Stuur jouw Walcherse foto naar De Bode

MIDDELBURG/DOMBURG - Elke week staat op de ontspanningspagina van de wekelijkse Middelburgse & Veerse Bode een lezersfoto. Dit keer was het de foto van Marga Willemse uit Vrouwenpolder die gepubliceerd werd. 

1 dag geleden
Veerenaren kunnen rijbewijs nu ook online verlengen

DOMBURG - Verloopt uw rijbewijs binnenkort of wilt u uw rijbewijs uitbreiden met een categorie? Dat kan online, veilig en snel. Uw hoeft maar één keer naar het gemeentehuis in Domburg te komen en het rijbewijs ligt dan na 2 werkdagen voor u klaar. 

1 dag geleden
Totale leegverkoop kledingwinkel Leger des Heils

MIDDELBURG - Dinsdag 23 en donderdag 25 juli is er totale leegverkoop in kledingwinkel van Leger des Heils in Middelburg. Alles 1 + 1 gratis. 

2 dagen geleden