Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

N673 bij Yerseke nachten dicht

N673 bij Yerseke nachten dicht

YERSEKE - Vanwege de herinrichting van de weg is de N673, de Zanddijk en Molendijk tussen Yerseke en Kruiningen, van maandag 16 tot en met vrijdag 20 september tussen 19.00 en 6.00 uur afgesloten voor het verkeer.

Om de verkeersveiligheid te verbeteren wordt de maximumsnelheid op de N673 verlaagd van 80 naar 60 kilometer per uur. Ook wordt inhalen verboden. Verder komt er een verkeersplateau bij de Olzendedijk, het kruispunt met de Molendijkseweg wordt aangepast en de fietsoversteek bij de Grintweg wordt verbeterd.

Om zo min mogelijk verkeershinder te veroorzaken, vinden de werkzaamheden 's avonds en 's nachts plaats. Het verkeer wordt omgeleid.

Meer uit Reimerswaal

Treinreiziger aangehouden bij Kapelle

KAPELLE - Een treinreiziger (24) is woensdag aangehouden bij Kapelle.

4 uur geleden
Programma Koningsdag 2024 Kruiningen

KRUININGEN - Het Oranjecomité Kruiningen organiseert weer de jaarlijkse Koningsdagviering.

5 uur geleden
Nieuw brug verbindt wijken Hansweert

HANSWEERT - Wethouder Maarten Both van de gemeente Reimerswaal heeft donderdag op een soort waterfiets de brug aan de Sloestraat in Hansweert feestelijk in gebruik genomen.

11 uur geleden
Hulpdiensten oefenen ongeval bij sluizen Hansweert

HANSWEERT - Het sluizencomplex bij Hansweert was maandag het decor voor een grote, multidisciplinaire oefening van de hulpdiensten. De brandweer, ambulancedienst, politie en Rijkswaterstaat namen deel aan een complex scenario in een van de, op dit moment in onderhoud zijnde, sluiskolken.

1 dag geleden
PvdA Kapelle en D66 Kapelle roepen provincie op vaste buslijn Wemeldinge te behouden

WEMELDINGE - De provincie Zeeland heeft in haar vernieuwde aanbestedingsplan voor het busvervoer in Zeeland nog steeds de huidige lijn door Wemeldinge geschrapt. Daartegen komen PvdA Kapelle en D66 Kapelle in opstand.

1 dag geleden
Feestelijk diner voor klanten Voedselbank dankzij rotary

GOES - Bij de Goederenloods Goes genoten 100 klanten van Voedselbank de Bevelanden, 70 volwassenen en 30 kinderen, donderdag van een feestelijk diner. Rotary clubs Goes de Bevelanden en Goes-Reimerswaal organiseerden dit diner in samenwerking met de Voedselbank. 

1 dag geleden
'Geen grote overtredingen' geconstateerd bij controle buitengebied Reimerswaal

KRUININGEN - Donderdag voerde de gemeente Reimerswaal een controle uit in de buitengebieden van Reimerswaal samen met de Regionale Uitvoeringsdienst Zeeland (RUD), waterschap Scheldestromen, Staatsbosbeheer en politie Zeeland-West-Brabant. Er zijn volgens de gemeente geen grote overtredingen geconstateerd.

2 dagen geleden