Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Multimate wordt omgebouwd naar Hubo

Multimate wordt omgebouwd naar Hubo

Ook in Zeeland worden de Multimate vestigingen omgebouwd naar Hubo, één daarvan is Multimate Serooskerke. Donderdag 14 november opent zij de deuren als Hubo XL Serooskerke. Hubo is een nieuwe weg ingeslagen waarbij het vertrouwde van Multimate blijft en de buitendienst nog beter tot zijn recht komt, een totaaloplossing voor iedereen.

Bij Hubo staat de totaaloplossing voor de klant centraal. Dit is omgezet naar de garantie van het 9x ontzorgen. "Hubo doet meer dan alleen producten verkopen. Meten, maken en monteren aan huis is 1 van de 9 pijlers uit die garantie. Wij nemen desgewenst de klus uit handen", volgens Jacob Passenier.

Toegevoegde waarde

'Hubo helpt' heeft in zich dat Hubo er is om iedereen te helpen, zowel voor de beginner, de zelfstandige als de ervaren klusser. Meten, maken en monteren aan huis staat centraal, maar ook vakmanschap, een breed assortiment en uiteraard alles op maat.

Met de belofte 'Hubo helpt' richt Hubo zich op een toekomst waarin de klant niet altijd meer tijd heeft om het zelf te doen. Hiermee denkt de bouwmarkt niet de snelste of de slimste te zijn, maar degene die het beste reageert op veranderende omstandigheden. Met andere woorden: klaar voor de toekomst.

Waarom wordt Multimate Hubo?

Om de eenvoudige reden dat achter de schermen hard is gewerkt aan een totaal nieuw en fris concept, waarbij de naam Hubo landelijk en Europees gezien bekender is.

Eind 2020 zullen alle Multimate bouwmarkten zijn omgebouwd naar Hubo.

Waarbij onderscheidt wordt gemaakt in winkelgrootte, namelijk Hubo basis (Hubo city),

middel (Hubo) en groot (Hubo XL), welke nu in Serooskerke is gevestigd.

Multimate en Hubo, zijn al 3 jaar onderdeel van DGN retail. Met zo'n 150 winkels vormen zij een belangrijk onderdeel van Euretco/Ek, één van de grootste retailservice-organisatie in Europa, die samenwerkt met zo'n 1.900 ondernemers en franchisenemers. In totaal exploiteren zij bijna 2.750 winkels in de branches wonen (Decorette), mode, sport (Intersport), doe-het-zelf en media.

"We hebben de laatste weken hard gewerkt om de puntjes op de i te kunnen zetten waarbij ook alle verlichting in de bouwmarkt is omgezet naar led. Veel werk, maar in onze ogen een prachtig resultaat, we zijn daarom ook supertrots", aldus Jacob Passenier.

Deze week is het vanaf donderdag tot en met zaterdag dan ook volop feest in de bouwmarkt in Serooskerke.

Meer uit Reimerswaal

Knalfeest op Koningsdag bij Restaurant Café De Zwaan in Kapelle

KAPELLE - Bij Restaurant Café De Zwaan in Kapelle is het altijd gezellig. Ze hebben een mix van oud en nieuw, dus het voelt vertrouwd én modern.

3 uur geleden
Bizar ongeval: 15-jarige crasht auto en eindigt ondersteboven in Yerseke

YERSEKE - De auto die gisteren over de kop vloog in Yerseke werd door een 15-jarige jongen bestuurd. De puber raakte niet gewond bij het ongeval.

7 uur geleden
Boomgaarden staan in bloei; tijd voor wandel- en fietstochten

KRABBENDIJKE/KAPELLE - Zaterdag (13 april) vindt de derde editie plaats van de Bloesemwandeltocht vanuit Krabbendijke. Vanuit het Fruitteeltmuseum in Kapelle is er zaterdag een bloesemfietstocht. Een week later is dit museum het startpunt van een bloesemwandeltocht door boomgaarden in bloei.

1 dag geleden
Maaltijdvoorziening gaat door in Kapelle, alleen op andere manier

KAPELLE - Zorgorganisatie Cederhof stopt per 1 juli met de maaltijdvoorziening Tafeltje Dekje. 'We begrijpen dat dit bij de klanten van Tafeltje Dekje vragen en eventuele zorgen oproept', laat de gemeente Kapelle weten. 'Als gemeente vinden we het belangrijk een waardig alternatief te kunnen bieden aan onze inwoners. Daarvoor zijn diverse aanbieders in beeld.' 

2 dagen geleden
Open avond bij gemeentewerken in Kruiningen

KRUININGEN - Inwoners van Kruiningen en Hansweert zijn dinsdagavond (9 april) welkom bij de open avond van gemeentewerken in het gemeentehuis van Reimerswaal in Kruiningen. 

4 dagen geleden
Buurtbewoners maken Wemeldinge groener

WEMELDINGE - Bewoners van een deel van de Oosterscheldestraat in Wemeldinge hebben hard gewerkt om hun straat groener te maken.

6 dagen geleden
Rubriek Albert Kort: Emigratie

Emigratie is van alle tijden. Soms laten mensen zich leiden door de zucht naar avontuur, maar meestal worden ze ertoe gedwongen door onderdrukking of slechte leefomstandigheden. Ook Zuid-Beveland had daarmee te maken, met name in de negentiende eeuw. Zo zochten veel gereformeerden hun toevlucht in Amerika, omdat de hervormde kerk hen zag als tweederangsburgers. De meesten vestigden zich in Michigan, waar ze hun eigen gemeenten opbouwden. Het stadje 'Zeeland' getuigt nog van de herkomst van de eerste bewoners.

1 week geleden