Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Motorrijdster gewond bij ongeluk op de Oudelandsedijk

Motorrijdster gewond bij ongeluk op de Oudelandsedijk

STAVENISSE - Een motorrijdster is vanmiddag gewond geraakt bij een verkeersongeluk op de Oudelandsedijk net buiten Stavenisse.

Een motorrijdster is vanmiddag gewond geraakt bij een verkeersongeluk op de Oudelandsedijk net buiten StavenisseHet slachtoffer reed samen met andere motorrijders over de Oudelandsedijk en zou rond 14:15 uur hebben moeten uitwijken voor een groepje fietsers. 

Door de uitwijkmanoeuvre raakte de vrouw met de achterkant van haar motor een boom. Het slachtoffer kwam ten val en raakte buiten bewustzijn.

Er werd een traumahelikopter opgeroepen maar deze kwam niet meer ter plekke. De vrouw is met spoed per ambulance overgebracht naar een ziekenhuis. De motor raakte bij het ongeluk beschadigd en zal worden getakeld.

Meer uit Tholen

Summergames in de zomervakantie

THOLEN - De zomervakantie staat bijna voor de deur. De gemeente Tholen (team Jij Op Tholen) biedt weer een gevarieerd programma aan met allerlei activiteiten: Summergames. Tijdens deze ‘Summergames’ kunnen kinderen tot en met 12 jaar en jongeren van 12 tot 23 jaar meedoen met verschillende activiteiten. 

1 uur geleden
Organisatie Landschapsfair kijkt terug op succesvolle editie

ANNA JACOBAPOLDER - Zaterdag 25 juni was het na 3 jaar eindelijk weer zover: de Landschapsfair in de - enige nog in Zeeland werkende - eendenkooi. In dit idyllische gebied genoot jong en oud in een heerlijke sfeer van uiteenlopende streekproducten, demonstraties, workshops en uiteraard excursies. 

19 uur geleden
Opmerkelijk: brandweer rukt uit voor rode neusbeer in boom aan Wolfslaardreef

BREDA - De brandweer is vandaag uitgerukt voor een wel heel bijzondere melding. Aan de Wolfslaardreef in Breda bleek een rode neusbeer vast te zitten in een boom. Het is de brandweer nog niet gelukt het beestje te vangen; er is een vangkooi geplaatst.

22 uur geleden
Schuurtje brandt volledig uit op volkstuinencomplex aan Koningin Julianastraat

THOLEN - Opnieuw is dinsdagavond brand uitgebroken in een schuurtje op het volkstuinencomplex aan de Koningin Julianastraat. Ondanks het snelle optreden van de brandweer, kon niet worden voorkomen dat het schuurtje volledig uitbrandde. In de afgelopen jaren is er al tientallen keren brand gesticht op het volkstuinencomplex.Hoewel de oorzaak van het vuur, wat even na 22.00 uur uitbrak, officieel niet bekend is, wordt ernstig rekening gehouden met brandstichting. Voor het bestrijden van het vuur kreeg de Thoolse brandweer assistentie van de waterwagen uit Bergen op Zoom. Verkeer op de Nieuwe Postweg ondervond tijdelijk lichte hinder vanwege de daar opgestelde brandweervoertuigen. Iets verdachts gezien of gehoord in de omgeving van het volkstuinencomplex? Neem dan contact op met de politie via 0900-8844.

1 dag geleden
Tholen geniet van kunst tijdens OPEN atelierroute

THOLEN - 19 kunstateliers verspreid over heel Tholen openden afgelopen zaterdag 2 juli hun deuren voor het publiek. Veel toeristen en fietsers volgden de route langs het eiland om al de unieke kunst die Tholen rijk is te bezichtigen en te bewonderen.

1 dag geleden
Johan Snijders wint fotowedstrijd gemeente Tholen met winters tafereel

THOLEN - Dit voorjaar hebben de gemeente Tholen en Stichting Tholen Beter Bekend voor de vierde maal samen een fotowedstrijd georganiseerd. ‘Dit is Tholen’ was het thema. Dit heeft geresulteerd in ruim 100 inzendingen. Burgemeester Marleen Sijbers en Jack Westdorp van Stichting Tholen Beter Bekend reikten maandagmiddag de prijzen uit.

2 dagen geleden
Traumahelikopter ter plaatse bij ernstig ongeval in Tholen, weg afgesloten

THOLEN – Maandagmiddag heeft een ernstig ongeval plaatsgevonden tussen een auto en een vrachtwagen op de Postweg (N286) bij Tholen. Meerdere ambulances en een traumahelikopter kwamen ter plaatse. 

2 dagen geleden