Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Motorrijder raakt gewond bij ongeval op de Polredijk

Motorrijder raakt gewond bij ongeval op de Polredijk

VROUWENPOLDER- Op de Polredijk, tussen Veere en Vrouwenpolder, is zondagmiddag  door nog onbekende oorzaak een motorrijder gewond geraakt. De motorrijder is ter plaatse door de ambulancedienst onderzocht. Het is niet duidelijk of de motorrijder is overgebracht naar het ziekenhuis. 

Meer uit Middelburg

Havenfeesten op 7, 8 en 9 juni in de historische havens van Middelburg

MIDDELBURG -Dit weekend ligt de Middelburgse haven weer vol met historische schepen ter ere van de Havenfeesten. Deze editie met het zeekadetten korps, live muziek, street food, braderie, kinderspeelplein, een maritieme markt op het Jos Boone plein, diverse optredens en heel veel andere feestelijke activiteiten.

1 uur geleden
WannaBeWibi's zijn welkom in de Zeeuwse Concertzaal

MIDDELBURG - Spelen op een Steinway concertvleugel, welke pianist droomt daar niet van? Het kan in de Zeeuwse Concertzaal. De oude Steinway vleugel wordt nu beschikbaar gesteld aan Wannabewibi's die op de concertvleugel willen repeteren. 

4 uur geleden
Denk mee over een Erfgoed Werkplaats in Zeeland

MIDDELBURG/DOMBURG - De Provincie Zeeland is op zoek naar een geschikte locatie voor een Erfgoed Werkplaats. Via het nieuwe digitale participatieplatform wordt Zeeuwen gevraagd om hun inbreng. 

7 uur geleden
Programmering Zeeland Nazomerfestival 2024 is bekend

MIDDELBURG - Theaterproductiehuis Zeeland maakt zich weer op voor een  nieuwe editie van het Zeeland Nazomerfestival. Van vrijdag 23 tot en met zaterdag 31 augustus staat Zeeland in het teken van theater, dans, performance, kunst, installaties en muziek. 

23 uur geleden
CSW en Mondia Scholengroep gaan samenwerken om goed onderwijs te garanderen

MIDDELBURG - De Walcherse scholen voor voortgezet onderwijs CSW en Mondia Scholengroep gaan een verregaande samenwerking aan met als doel de grote variëteit aan onderwijs op Walcheren aan te kunnen blijven bieden. Om dit gezamenlijk voornemen te bekrachtigen hebben de onderwijsinstellingen vandaag een intentieverklaring ondertekend.

1 dag geleden
Vanavond Infomarkt over fiets- en autoparkeerbeleid Middelburg in de ZB

MIDDELBURG - Gemeente Middelburg wil een plaats zijn en blijven waar je prettig kan wonen, werken en recreëren. In verband met de te verwachten groei van het aantal inwoners is het noodzakelijk om het fiets- en autoparkeerbeleid anders te organiseren. We gaan voor een autoluwe binnenstad met meer ruimte voor ontmoeting, bewegen en groen. Het parkeerbeleid voor fietsen en auto's is, als onderdeel van de omgevingsvisie 2050, een belangrijk instrument dat we kunnen inzetten om de stad leefbaar en bereikbaar te houden.

1 dag geleden
Nieuwe Dean ad interim van University College Roosevelt aangesteld

MIDDELBURG - Sjef Smeekens is aangesteld als de nieuwe Dean ad interim van University College Roosevelt wordt. Hij is aangesteld per 4 juni 2024 voor een periode van zeven maanden. 

1 dag geleden