Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Motoragent aangereden in Middelburg door automobilist, vermoedelijk onder invloed van drugs

Motoragent aangereden in Middelburg door automobilist, vermoedelijk onder invloed van drugs

MIDDELBURG - Een motoragent is vandaag in botsing gekomen met een auto. Het gebeurde op de kruising van de Blauwedijk met Het Groenewoud. In verband met het ongeluk is een kruising tijdelijk afgezet.

Een motoragent is zondag in Middelburg betrokken geraakt bij een botsing. In verband met het ongeluk is een kruising tijdelijk afgezet. Het ongeluk gebeurde rond 14.30 op de kruising van de Blauwedijk met Het Groenewoud. Ter hoogte van de rechtbank botsten een personenauto en de politiemotor tegen elkaar. De motoragent is door het aanwezige ambulancepersoneel in de ambulance verzorgd. De agent is met spoed per ambulance naar het ziekenhuis gebracht.

De automobilist werd gearresteerd. Hij was vermoedelijk onder invloed van drugs. Daar woerden zowel een alcoholblaastest als een speekseltest afgenomen. De blaastest leverde geen bijzonderheden op. De speekseltest was positief. Een GGD-arts heeft een bloedproef afgenomen. De uitslag is over ongeveer twee weken bekend. De exacte toedracht van het ongeval wordt door de politie onderzocht. Vanwege de objectiviteit wordt dit onderzoek uitgevoerd door verkeersspecialisten van de politie-eenheid Rotterdam.

Meer uit Middelburg

Bach en Sinatra klinken tijdens het zomeravondconcert in Veere

VEERE - Het beiaard-duo Ariane Toffel and Georg Wagner uit Duitsland zullen op zaterdag 20 juli een concert verzorgen op het historische carillon van het stadhuis van Veere. Vanaf 19.00 uur worden de klokken bespeeld door de twee beiaardiers.

9 uur geleden
Tentoonstelling Voorbij het vlak / Beyond the plane bij ruimteCAESUUR in Middelburg

MIDDELBURG -  Voor de tentoonstelling bij ruimteCAESUUR gaan Andrea Freckmann en Theun Govers, beiden afgestudeerd als schilders, het experiment aan. Beide kunstenaars namen een schilderij als uitgangspunt voor het maken van nieuw ruimtelijk werk dat een weerklank vormt van het schilderij - een echo in de ruimte. 

12 uur geleden
Speelhof Hoogerzael in Middelburg zoekt twee nieuwe bestuursleden

MIDDELBURG - De groenste speelplaats van Middelburg is op zoek naar een handige regelaar. Iemand die ouders en kinderen wil laten ervarenhoe heerlijk ravotten in de modder en struinen door de struiken is. Een bestuurslid die zich wil inzetten voor de groei en bloei van Hoogerzael.

1 dag geleden
De derde editie van Swim to Fight Cancer in Middelburg

MIDDELBURG- Op 7 september is het weer zover. Dan duiken meer dan 100 deelnemers de binnenhaven van Middelburg in met als doel een indrukwekkend bedrag aan donaties op te halen voor baanbrekend kankeronderzoek (KWF). Samen met de zwemmers, sponsoren, donateurs en (bedrijfs)teams wil de organisatie er een spetterend evenement van maken. Want wie wil er nu niet bijdragen aan een wereld waarin kanker hopelijk geen dodelijke ziekte meer hoeft te zijn?

1 dag geleden
Weekverwachting: vaak aangenaam zomerweer

De nieuwe week kent een zomerse start met 22 tot 27 graden en veel zon. 's Avonds stijgt wel de kans op (onweers)buien. Dinsdag is tijdelijk een mindere dag met flink wat buien bij maxima rond 22 graden. Vanaf woensdag is het een aantal dagen vrij aangenaam Hollands zomerweer met zon en oplopende temperaturen. Woensdag is het 22 tot 24 graden en donderdag 24 tot 27 graden.

1 dag geleden
Geluk in het voedselbos

NIEUW- EN SINT JOOSLAND - Aan de rand van Nieuw- en Sint Joosland ligt voedselbos de Langhe Laere. Op een stuk grond van 2,4 hectare werkt Wobby de Langelaar samen met een team vrijwilligers aan een prachtig ecosysteem vol natuur. Maar waarom een heel bos en niet gewoon een moestuintje? 

2 dagen geleden
Woensdag 17 juli vliegeren, muziek en een rondje met de paardentram in Westkapelle

WESTKAPELLE - Op 17 juli is het Westkapelle Woensdag. Tussen 11.00 en 17.00 uur is er in de tuin van het Polderhuis een 'Creatief van eigen bodem' markt. 

2 dagen geleden