Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

 Moore DRV groeit flink in Zuid-Holland door aansluiting Ruitenburg  

Moore DRV groeit flink in Zuid-Holland door aansluiting Ruitenburg  

Moore DRV groeit flink in Zuid-Holland door aansluiting Ruitenburg   Moore DRV maakt bekend dat Ruitenburg  adviseurs & accountants zich bij haar aansluit. Daarmee versterkt Moore DRV haar positie in de provincie Zuid-Holland. Ruitenburg (300 medewerkers) is gevestigd in Delft, Den Haag, Maasdijk en Maassluis. Begin dit jaar werd met de aansluiting van Rijkse de positie in Zeeland verstevigd.  

Het is waarschijnlijk niet de laatste aansluiting dit jaar. ‘We zien veel mogelijkheden om onze waarde voor ondernemers in de echte economie en voor onze mensen verder te verhogen. Daarvoor is groei naar een top-10 positie in de sector nodig’, zegt Marco Utermark, voorzitter raad van bestuur van Moore DRV. ‘We willen toonaangevend blijven in Zuidwest-Nederland, vooral als werkgever. Immers, al onze ambities staan of vallen met voldoende, goed gekwalificeerde, ondernemende mensen. Het behoud van onze cultuur en onze kernwaarden, en het bieden van bijzondere ontwikkelingsmogelijkheden zijn dan ook absolute voorwaarden voor groei.’  

De lat gaat omhoog  

‘Wij en ook de bestuurders van Ruitenburg  zien dat ondernemers in de echte economie voor extra uitdagingen komen te staan. In het afleggen van rekening en verantwoording zoals op het gebied van duurzaamheid, fraude en andere risico’s. Ondernemers investeren zelf in kennis en bijvoorbeeld AI en robotisering, waardoor de vraag aan ons uitdagender en interessanter wordt. Familiebedrijven willen internationaal groeien. Voor ons zijn die ontwikkelingen razend interessant. Ze leggen de lat voor ons hoger en bieden volop ontwikkelingskansen voor onze mensen. Daarom willen we versneld meer investeren in bredere en meer specialistische dienstverlening en in de ontwikkelingsmogelijkheden voor medewerkers dan we de afgelopen jaren al hebben gedaan.’  

De voordelen voor de partijen  

De ruimere ontwikkelingsmogelijkheden voor medewerkers samen met de mensgerichte cultuur waren voor Ruitenburg de belangrijkste redenen om aan te sluiten bij Moore DRV. Ruitenburg koos daarbij voor Moore DRV met name vanwege de culturele match tussen beide organisaties en de kracht in personeelswerving. Ook de specialistenteams en het netwerk Moore Global geven Ruitenburg nieuwe mogelijkheden om meer betekenis te hebben voor cliënten. ‘We zijn al jaren op zoek naar de juiste partner om de kansen op de uitdagende arbeidsmarkt mee te realiseren. We zijn blij dat we deze partner hebben gevonden’, aldus Jan-Pieter Bood (bestuursvoorzitter Ruitenburg). Moore DRV is blij met de versterking die het kantoor meebrengt, onder meer door de kennis van het ondernemingsrecht van Ruitenburg.    

Groei  

Moore DRV groeide de afgelopen jaren autonoom en door aansluitingen. De meest recente aansluitingen zijn die van Trivent (Midden- en Oost-Brabant) in 2023 en Rijkse (Zeeland en Barendrecht) per 1 januari van dit jaar. Daarmee kwam het aantal medewerkers op 1.000 en het aantal vestigingen op 13. De aansluiting die vandaag bekend is gemaakt leidt tot een groei tot 1.300 medewerkers en 17 vestigingen. De maatschap Moore DRV neemt toe van 35 naar 50 partners.  

   De omzetprognose voor Moore DRV in 2024 is € 110 miljoen, exclusief de aansluiting die vandaag bekend is

Meer uit Zeeland

Ontmoet jouw potentiële werkgever op de Banenmarkt 'Werken in Zeeland'

Aanstaande donderdag 20 juni is het weer tijd voor de Banenmarkt 'Werken in Zeeland'. Deze editie vindt plaats in het Scheldetheater van Terneuzen. Dit is dé kans om in gesprek te gaan met verschillende bedrijven uit verschillende sectoren. Op de Banenmarkt zijn 65 bedrijven die zich graag aan jou willen voorstellen. Bekijk hier welke bedrijven aanwezig zijn op de Banenmarkt.

1 maand geleden
Ook dit jaar Examencadeaus voor alle Zeeuwse examenkandidaten

Heeft school gebeld met goed nieuws? Geslaagd? Net examen gedaan voor middelbare school of voortgezet onderwijs? Gefeliciteerd! Ook dit jaar krijgen alle Zeeuwse jongeren die net zijn geslaagd, of binnenkort hun diploma zullen behalen, gratis examencadeaus van stichting De Zeeuwse Connectie. Samen met diverse Zeeuwse bedrijven geeft het Zeeuwse netwerk weer cadeaus en kortingen aan deze Zeeuwse jongeren. Daarnaast worden er onder de deelnemers ook nog eens prijzen verloot, zoals de nieuwste iPhone, laptop, cadeaubonnen, zonnebrillen, festival-tickets en meer. De cadeaus en prijzen worden beschikbaar gesteld door de deelnemende Zeeuwse bedrijven Bomont, Mariener Eyewear, YourSurprise, Alternate.nl, Dek Rijopleidingen, Festive Events, ZeeuwseVacaturebank.nl, DaVinci Bioscoop Goes, Ritel en Vestrock. Naast de cadeaus en extra prijzen, krijgen alle aanmelders ook gratis een lidmaatschap van De Zeeuwse Connectie en zullen ze worden uitgenodigd voor de verschillende gratis activiteiten van dit Zeeuwse netwerk. Hierdoor zullen zeker de jongeren die voor een vervolgstudie de provincie gaan verlaten makkelijker een verbinding met Zeeland behouden, is de achterliggende gedachte. Ook de Zeeuwse Vacaturebank werkt aan de campagne mee en ziet het als een goede kans om Zeeuwse jongeren te wijzen op de vele vacatures, vakantiebanen en stageplaatsen die Zeeland te bieden heeft.

1 maand geleden
Coppens Energie & Klimaat groeit door!

Coppens Energie & Klimaat groeit door! Coppens Energie & Klimaat kondigen met trots aan dat zij per 1 oktober gaan uitbreiden naar Goes. Deze strategische zet markeert een belangrijk moment in de missie van het bedrijf om Nederland steeds iets groener te maken. Met deze uitbreiding worden duurzame energie en klimaatoplossingen toegankelijker voor meer mensen uit de regio.

1 maand geleden
Maak je klaar voor dé Haringparty Goes

Maak je klaar voor dé Haringparty Goes op woensdag 19 juni vanaf 17:00 uur bij Slot Oostende in Goes! Deze gezellige Nederlandse traditie draait helemaal om de nieuwe haring, oftewel 'Hollandse Nieuwe'. Dit wil je echt niet missen! Op de Haringparty Goes, bij het prachtige Slot Oostende, staat je een supergezellige avond te wachten. Voor maar € 37,50 per persoon krijg je:

1 maand geleden
VAN KEULEN TRANSPORT: ONS BEN ZUUNIG, OOK OP ONZE MENSEN!

VAN KEULEN TRANSPORT: ONS BEN ZUUNIG, OOK OP ONZE MENSEN! Al meer dan 80 jaar is Van Keulen Transport actief in en rond Middelburg en Vlissingen. Hun trucks leggen jaarlijks gemiddeld zo’n 100 tot 120 duizend km af. We spreken met Erik Breure, die van uitzendkracht chauffeur is opgeklommen naar directeur-eigenaar, over het belang van bewust onderweg gaan.

1 maand geleden
Meer dan 8.000 vacatures door heel Zeeland

De allereerste Zeeuwse Carrièrekrant is uit! Met meer dan 8.000 vacatures door heel Zeeland, biedt deze krant een uitgebreid overzicht van kansen en mogelijkheden in de regio.  Van technische tot creatieve functies, van startersposities tot leidinggevende functies, de diversiteit aan vacatures weerspiegelt de dynamiek van de Zeeuwse arbeidsmarkt. Heb je de krant nog niet gelezen? Blader dan hier door de digitale pagina's en ontdek jouw volgende professionele avontuur in het prachtige Zeeland.

2 maanden geleden
Zeeuwen werken verst van huis

Nu we de coronamaatregelen achter ons laten, gaan Nederlanders weer steeds vaker naar kantoor. Zeeuwen hebben de meeste baat bij (deels) thuiswerken, omdat zij met gemiddeld 31,8 kilometer de langste reis afleggen. Landelijk gezien reist een werknemer gemiddeld 22 kilometer naar de werkplek. Dit blijkt uit onderzoek van CVster.nl naar woon-werkafstand.  

2 maanden geleden