Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Mooie opbrengst Moederdagactie stichting Vrienden van Siem

Mooie opbrengst Moederdagactie stichting Vrienden van Siem

SINT-ANNALAND - De bestellingen van de Moederdagactie van stichting Vrienden van Siem werden geheel op gepaste afstand opgehaald bij de pop-up locatie in het clubgebouw van SSV Prinses Juliana Sint-Annaland en IJsclub Sint-Annaland.

Daarnaast werd er ook door verschillende bezorgers pakketten bezorgd bij de mensen thuis. In de periode van 22 april tot 5 mei konden er namelijk twee soorten pakketten worden besteld voor het goede doel, een pakket advocaat met slagroom en een houten hart met “Jij bent leuk!” en een pakket met een mooi gegraveerd glas en twee wijntjes.


Tijdens de actie zijn er ook vele sponsoring ontvangen, onderstaande bedrijven hebben ieder op een eigen manier meegeholpen aan deze actie. Hartelijk dank hiervoor!

Bouwbedrijf Krijger BV, Bouwcenter Logus, SelektHuis, Jan Willem Bouw, V.O.F Hofschip, ‘t Wienuus, Cadeaushop Sint Annaland, Albert Heijn Tholen, In Beeld Reclame, Jumbo Sint-Annaland, JP Webontwerp, La Solitude VOF, Easyblast, Slagerij Slager, Thuisbakkerij op het gemakje.

De opbrengst van de actie werd bekend gemaakt in de pop-up locatie door de drie vrijwilligers Wilko, Dennis en Jaco. De actie heeft uiteindelijk een bedrag opgeleverd van €1500,- voor de goede doelen van 2021, het Bravis ziekenhuis te Bergen op Zoom, te Roosendaal en het Familiehuis Daniel den Hoed te Rotterdam.

Meer uit Tholen

Thoolse ateliers openen de deuren tijdens negende editie OPEN Atelierroute

THOLEN/SINT PHILIPSLAND - De negende editie van de OPEN Atelierroute gaat aanstaande zaterdag van start. Tijdens de route stellen kunstenaars uit de regio hun ateliers en expositieruimten open voor het publiek. 

12 uur geleden
Aantal honingbijen dat afgelopen winter stierf in Zeeland flink toegenomen

ZEELAND - Het aantal honingbijen dat afgelopen jaar stierf in de winter, is flink toegenomen. Dat blijkt uit onderzoek van de Wageningen Universiteit & Research. In Zeeland stierven er afgelopen winter 27,8 procent meer honingbijen dan normaal. 

15 uur geleden
Overheid verstuurt volgende week maandag een NL-Alert testbericht

THOLEN - De overheid zendt op maandag 5 juni rond 12.00 uur een NL-Alert testbericht uit. Hierdoor ervaren Nederlanders hoe het is om een NL-Alert te ontvangen bij een noodsituatie, zoals een grote brand of overstroming.

1 dag geleden
Risico op natuurbranden in Zeeland verhoogd naar 'extra alert'

ZEELAND - Het risico op natuurbranden in Zeeland is zojuist verhoogd naar de fase ‘extra alert’. Dat laat de Veiligheidsregio Zeeland weten. “Dat betekent dat we mensen vragen extra alert te zijn op het ontstaan van brand in de natuur.”

1 dag geleden
'Groei van werkgelegenheid in Zeeland komt in 2024 tot stilstand'

ZEELAND - De groei van werkgelegenheid in Zeeland komt in 2024 tot stilstand door lagere economische groei en krapte op de arbeidsmarkt. Dat blijkt uit een prognose van het UWV. In de meeste sectoren neemt het groeitempo af. Voor de industrie, financiële diensten en de bouw wordt volgend jaar een lichte banenkrimp verwacht.

1 dag geleden
De Thoolse natuur groeit en bloeit: boswachter Marijke vertelt er alles over

THOLEN - De temperaturen lopen op, bloemen komen weer in bloei en vogels leggen eieren. De lente is in volle gang! Ook op het eiland vinden er weer allerlei veranderingen plaats in de natuur. Iemand die hier alles over kan vertellen is boswachter, Marijke Lieman.

2 dagen geleden
Mogelijk sinkhole aangetroffen op Zeedijk bij Oud-Vossemeer

OUD-VOSSEMEER - Op de Zeedijk bij Oud-Vossemeer is gisteren een mogelijk sinkhole aangetroffen. Dat laat Waterschap Scheldestromen weten. 

2 dagen geleden