Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Mogelijk verkeershinder op A58 door wegwerkzaamheden

Mogelijk verkeershinder op A58 door wegwerkzaamheden

RILLAND - Rijkswaterstaat waarschuwt zaterdag voor verkeershinder op de A58 tussen Rilland en knooppunt Markiezaat.

Vanwege onderhoudswerkzaamheden in de middenberm van de A58 is in beide richtingen de linker rijstrook tussen de Kreekrakbrug en Rilland dicht. Dat zal het geval zijn van 08.45 uur tot 17.00 uur. Mocht het erg druk worden op de weg, dan wordt het verkeer omgeleid via de N289.

De planning is wel onder voorbehoud, want bij ongunstige weersomstandigheden kunnen de werkzaamheden worden uitgesteld.

0 reacties

Om te reageren moet je eerst even inloggen.

Meer uit Reimerswaal

Hoe moet Vlissingen haar sociale taken uitvoeren?

VLISSINGEN - De gemeente Vlissingen vernieuwt haar beleid voor het sociaal domein. Hieronder vallen taken op het gebied van onder meer de Wmo (Wet maatschappelijke ondersteuning), Participatiewet en Jeugdwet. De gemeente kijkt naar een efficiëntere uitvoering, zodat de kosten beter binnen het budget voor deze taken blijven, legt wethouder Albert Vader uit. Inwoners kunnen hierover meedenken en de gemeente houdt donderdag (5 maart) en dinsdag 10 maart inloopbijeenkomsten over de vernieuwing.

9 uur geleden
Thoolse jeugd trapt lekker een balletje in de zaal

THOLEN - Fanatieke jonge Thoolse voetballers beleefden vrijdag een prima en sportieve vakantiedag dankzij het zaalvoetbaltoernooi van Let's Move Around. Tientallen jongeren tussen de tien en twintig jaar speelden de nodige wedstrijden in dorps- en gemeenschapscentrum De Meulvliet in Tholen. Het werd een sportieve middag waarin de Thoolse jeugd haar beste voetbalskills lieten zien en het bovenal ook nog eens erg gezellig was.

10 uur geleden
College wil Starterslening op Tholen behouden

THOLEN - De kans is aanwezig dat meer Thoolse starters gebruik kunnen gaan maken van de Starterslening. Het college van B&W gaat in maart de gemeenteraad vragen om een bedrag van 250.000 euro beschikbaar te stellen. Dit bedrag kan ingezet worden om het verschil tussen de koopsom van een koopwoning en het bedrag dat de starters maximaal kan lenen te overbruggen. Er zit weinig geld in het potje, maar de vraag blijkt groot.

13 uur geleden
Cees Pille doet een bakkie in Baarends

GOES - Wie wil kennismaken met de nieuwe wethouder Cees Pille is vrijdag 6 maart welkom in Café Baarends.

13 uur geleden
‘Mooie plannen ingediend voor sporthal’

KAPELLE - De gemeente Kapelle praat met twee partijen verder over de realisatie van het nieuwe sportcentrum aan de Vroonlandseweg in Kapelle.

15 uur geleden
'Rookmelders ook verplicht in bestaande woningen'

THOLEN - Minister Raymond Knops van Binnenlandse Zaken wil dat ook in bestaande woningen op elke verdieping een rookmelder aanwezig is. De verplichting geldt, sinds 2003, al voor nieuwbouwwoningen.

16 uur geleden
Man bedreigt vrouw met schroevendraaier in Middelburg

MIDDELBURG - De politie heeft donderdag in Middelburg aan het begin van de avond een 65-jarige man uit die plaats aangehouden voor het bedreigen van een een 45-jarige vrouw met een schroevendraaier.

16 uur geleden