Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Modeontwerper Jean-Paul Gaultier stopt ermee

Modeontwerper Jean-Paul Gaultier stopt ermee

PARIJS (ANP) - De Franse modeontwerper Jean-Paul Gaultier gaat met pensioen. De 67-jarige couturier organiseert woensdag zijn allerlaatste show voor zijn modehuis in Parijs, maakte hij vrijdag bekend op Twitter.

"Deze show, waarmee ik mijn 50-jarig jubileum vier, zal ook mijn laatste zijn", aldus Gaultier. "Het wordt een mooi feestje met veel van mijn vrienden en we gaan veel plezier hebben tot heel, heel laat." Hoewel de Fransman zelf afscheid neemt van zijn modehuis, gaat het bedrijf wel door zonder hem. "Ik heb een nieuw concept, maar daar vertel ik jullie later over."

Gaultier startte zijn modelabel in 1982 en was van 2003 tot 2010 ook creatief directeur van de vrouwencollectie van Hermès. Een van zijn bekendste ontwerpen is de bustier met puntige cups die Madonna in 1990 droeg tijdens haar Blond Ambition Tour.

0 reacties

Om te reageren moet je eerst even inloggen.

Meer uit Entertainment

Jan Smit zat met burn-out in Spaanse kliniek

VOLENDAM (ANP) - Zanger en presentator Jan Smit is afgelopen najaar in een Spaanse kliniek behandeld voor een burn-out. Een groep Nederlandse psychotherapeuten zou hem daar een maand lang hebben bijgestaan.

16 minuten geleden
Oscarwinnaar Parasite passeert wereldwijd 200 miljoen dollar

LONDEN (ANP) - De Zuid-Koreaanse film Parasite heeft wereldwijd meer dan 200 miljoen dollar opgebracht. Dat meldt het Britse filmblad Screendaily. Het gebeurt maar zelden dat een Aziatische film zulke cijfers haalt.

1 uur geleden
Jury overlegt over schuldvraag Harvey Weinstein

NEW YORK (ANP) - Dinsdag gaat de jury in de zaak tegen Harvey Weinstein in beraad over de vraag of de filmmagnaat schuldig is aan de strafbare feiten die hem ten laste worden gelegd. Als de vijf vrouwen en zeven mannen in de jury Weinstein schuldig bevinden kan hij worden veroordeeld tot een levenslange gevangenisstraf.

2 uur geleden
Ratelband meldt zich dinsdag bij politie voor 'ontvoering'

KANNE (ANP) - Emile Ratelband meldt zich dinsdag bij de politie Utrecht. Dat zegt hij tegen BuzzE. Er loopt een aanhoudingsbevel tegen de 70-jarige positiviteitsgoeroe omdat hij zijn zoon zonder toestemming van zijn ex naar België 'ontvoerd' zou hebben. Dit valt wettelijk onder het onttrekken van het kind aan het ouderlijk gezag, omdat dit toegewezen is aan zijn ex-vrouw.

11 uur geleden
Ook andere ticketaanbieders gaan servicekosten terugbetalen

DEN HAAG (ANP) - Na Ticketmaster gaan ook andere ticketaanbieders de servicekosten terugbetalen als een evenement is verschoven of afgelast. Dat meldt de Consumentenbond.

19 uur geleden
NOS haalt uitzendrechten Tour de France en Vuelta opnieuw binnen

HILVERSUM (ANP) - De Tour de France en de Vuelta blijven zeker tot en met 2025 te zien bij de NOS. De publieke omroep meldt dat de uitzendrechten voor beide wielerrondes zijn verlengd.

20 uur geleden
Bridget Maasland en André Hazes bevestigen liefdesbreuk

DEN HAAG (ANP) - Bridget Maasland (45) en André Hazes (26) hebben inderdaad besloten om uit elkaar te gaan. Dat bevestigen de twee tegenover RTL Boulevard. Alle aandacht voor hun relatie was de doodsteek. "Door de druk die op onze relatie lag en alle aandacht die ervoor was, hebben we besloten om er een punt achter te zetten", zo laten ze weten.

21 uur geleden