Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Mobi-mat eindelijk uitgerold op Badstrand

Mobi-mat eindelijk uitgerold op Badstrand

VLISSINGEN - Op het Vlissingse Badstrand is de mobi-mat in gebruik genomen. Via de mat kunnen badgasten in een rolstoel de waterlijn bereiken.

Dankzij sponsoren en de inspanningen van de Stichting Strandexploitatie Veere is het gelukt om een kunststof oprolbare mat, gemaakt van hergebruikt plastic, te kopen. De mat is zo'n honderd meter lang. In Domburg zijn er al goede ervaringen opgedaan met de rolstoel-mat.

Ook is er een plateau beschikbaar waarop strandgasten met een rolstoel of ander hulpmiddel van het uitzicht en de buitenlucht kunnen genieten zonder in het zand weg te zakken.

Dankzij de hellingbaan is het Vlissingse strand vanaf de boulevard toegankelijk voor rolstoelers.

Meer uit Vlissingen

Scooterbestuurster lichtgewond bij ongeval Oost-Souburg

OOST-SOUBURG – Bij een ongeval op de Ritthemsestraat in Oost-Souburg is vanmiddag een scooterbestuurster lichtgewond geraakt. Ze is ter plaatse behandeld.

1 dag geleden
Auto beschadigd bij eenzijdig ongeval Nieuwe Vlisssingseweg

VLISSINGEN - Een bergingsbedrijf heeft zaterdagavond een beschadigde personenauto getakeld afgevoerd na een eenzijdig ongeval. Bij het ongeluk raakte niemand gewond.

2 dagen geleden
Zomeravondwandelen voor mantelzorgers door Vlissingen

VLISSINGEN - Mantelzorgorganisatie Manteling organiseert in de zomermaanden avondwandelingen voor mantelzorgers. De laatste wandeling deze zomer is op donderdagavond 25 augustus en begint om 19.00 uur. Deze keer is de route binnen de gemeente Vlissingen.

2 dagen geleden
Onderstel voor ‘stopcontact op zee’ vertrekt vanuit Vlissingen

VLISSINGEN - Tien maanden na de start van de bouw op de werf bij Heerema verlaat een enorme gele draagconstructie (49 meter hoog, zo’n 2.300 ton zwaar) zondag of maandag - dat ligt aan het weer - de Vlissingse haven. Mocht het weer een veilig transport in de weg staan, dan wordt het transport uitgesteld. Via dit ‘stopcontact op zee’ brengt netbeheerder Tennet vanaf 2024 duurzame windenergie aan land.

3 dagen geleden
Weekendweerbericht: hitte houdt aan, vanaf maandag kans op flinke buien

We zitten dit weekeinde midden in een hittegolf. ‘Zaterdag wordt in Nederland de eerste landelijke hittegolf sinds augustus 2020 officieel en daarbij schijnt de zon meestal volop’, laat weerbureau Weeronline vrijdag weten. ‘Pas op zondagavond komt er een weersverandering in beeld.’

3 dagen geleden
Steekpartij Bellamypark: ‘Slachtoffer pleegt vernielingen in horecazaak en wordt gestoken door medewerker’

VLISSINGEN - De man die woensdagavond gewond raakte bij een steekpartij in Vlissingen is een 33-jarige Vlissinger.

4 dagen geleden
Rommelroute door Ritthem in voorbereiding

RITTHEM - Op zaterdag 10 september is er van 10.00 tot 15.00 uur een rommelroute door Ritthem.

4 dagen geleden