Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Mishandelingen op hockeyfeest in clubhuis aan Sportweg

Mishandelingen op hockeyfeest in clubhuis aan Sportweg

VLISSINGEN - De politie zoekt getuigen van een mishandeling tijdens een feest in het clubhuis van hockeyclub Walcheren aan de Sportweg.

Een van de slachtoffers liep een gebroken kaak op.

Het gaat om een 19-jarige jongen. Hij zag rond 1.30 uur dat een bekende, van wie de politie de naam nog niet kent, een klap kreeg in de toiletruimte. Hij ging verhaal halen, maar werd omver geduwd. Iets later zag hij de vechtersbaas buiten en vroeg opnieuw wat er aan de hand was. Hij kreeg daarop een paar harde klappen. In het ziekenhuis bleek zijn kaak op meerdere plekken gebroken.

Beveiligers

Een uur later werd een 20-jarige jongen mishandeld, omdat hij iets tegen iemand zei die een fietslampje afpakte. Hij kreeg een klap in zijn gezicht en werd op de grond door meerdere jongens geschopt. Beveiligers schoten te hulp.

Bellen

De politie weet nog niet of het om dezelfde dader gaat. Daarom zoekt ze getuigen. Bellen kan via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000.

Meer uit Vlissingen

‘Vanaf ons balkon zie je alle herkenningspunten van de stad’

VLISSINGEN - Helge Prinsen portretteert in de rubriek ‘Ik ben Vlissingen’ elke week een van haar stadsgenoten. Met haar korte portretten wil ze bekende en minder bekende Vlissingers in de schijnwerpers zetten en zo een mooi beeld van de stad schetsen waar zij is geboren en getogen.

1 dag geleden
Voordracht Frans Naereboutprijs tot 29 augustus 2022

VLISSINGEN - De Frans Naereboutprijs wordt in 2022 opnieuw uitgereikt aan een organisatie en een vrijwilliger die zich op uitzonderlijke wijze hebben ingezet voor Vlissingen, Oost-Souburg en Ritthem. Kent u zo’n organisatie of vrijwilliger of werkt u daarmee samen, dan kunt u deze voor de prijs voordragen!Ook dit jaar is er weer een aanmoedigingsprijs. Ook hiervoor kunt u een organisatie of vrijwilliger voordragen. 

2 dagen geleden
Scooterbestuurster lichtgewond bij ongeval Oost-Souburg

OOST-SOUBURG – Bij een ongeval op de Ritthemsestraat in Oost-Souburg is vanmiddag een scooterbestuurster lichtgewond geraakt. Ze is ter plaatse behandeld.

4 dagen geleden
Auto beschadigd bij eenzijdig ongeval Nieuwe Vlisssingseweg

VLISSINGEN - Een bergingsbedrijf heeft zaterdagavond een beschadigde personenauto getakeld afgevoerd na een eenzijdig ongeval. Bij het ongeluk raakte niemand gewond.

4 dagen geleden
Zomeravondwandelen voor mantelzorgers door Vlissingen

VLISSINGEN - Mantelzorgorganisatie Manteling organiseert in de zomermaanden avondwandelingen voor mantelzorgers. De laatste wandeling deze zomer is op donderdagavond 25 augustus en begint om 19.00 uur. Deze keer is de route binnen de gemeente Vlissingen.

5 dagen geleden
Onderstel voor ‘stopcontact op zee’ vertrekt vanuit Vlissingen

VLISSINGEN - Tien maanden na de start van de bouw op de werf bij Heerema verlaat een enorme gele draagconstructie (49 meter hoog, zo’n 2.300 ton zwaar) zondag of maandag - dat ligt aan het weer - de Vlissingse haven. Mocht het weer een veilig transport in de weg staan, dan wordt het transport uitgesteld. Via dit ‘stopcontact op zee’ brengt netbeheerder Tennet vanaf 2024 duurzame windenergie aan land.

6 dagen geleden
Weekendweerbericht: hitte houdt aan, vanaf maandag kans op flinke buien

We zitten dit weekeinde midden in een hittegolf. ‘Zaterdag wordt in Nederland de eerste landelijke hittegolf sinds augustus 2020 officieel en daarbij schijnt de zon meestal volop’, laat weerbureau Weeronline vrijdag weten. ‘Pas op zondagavond komt er een weersverandering in beeld.’

6 dagen geleden