Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Mishandelingen op hockeyfeest in clubhuis aan Sportweg

Mishandelingen op hockeyfeest in clubhuis aan Sportweg

VLISSINGEN - De politie zoekt getuigen van een mishandeling tijdens een feest in het clubhuis van hockeyclub Walcheren aan de Sportweg.

Een van de slachtoffers liep een gebroken kaak op.

Het gaat om een 19-jarige jongen. Hij zag rond 1.30 uur dat een bekende, van wie de politie de naam nog niet kent, een klap kreeg in de toiletruimte. Hij ging verhaal halen, maar werd omver geduwd. Iets later zag hij de vechtersbaas buiten en vroeg opnieuw wat er aan de hand was. Hij kreeg daarop een paar harde klappen. In het ziekenhuis bleek zijn kaak op meerdere plekken gebroken.

Beveiligers

Een uur later werd een 20-jarige jongen mishandeld, omdat hij iets tegen iemand zei die een fietslampje afpakte. Hij kreeg een klap in zijn gezicht en werd op de grond door meerdere jongens geschopt. Beveiligers schoten te hulp.

Bellen

De politie weet nog niet of het om dezelfde dader gaat. Daarom zoekt ze getuigen. Bellen kan via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000.

Meer uit Vlissingen

Katten gered uit woning na brandje in flat

VLISSINGEN – De brandweer heeft maandagmiddag meerdere katten uit een flatwoning in Vlissingen gered nadat er brand was uitgebroken.

5 uur geleden
Gratis afmeren in Stadshaven tijdens kerstdagen

VLISSINGEN - De Vereniging voor Watertoerisme Schelde exploiteert sinds de opening in 2021 de nieuwe Stadshaven Scheldekwartier in Vlissingen. Vorig jaar werd voor de eerste keer een actie georganiseerd om de Stadshaven rondom de kerstdagen te verlichten door watersporters uit te nodigen gratis af te meren in deze haven mét feestelijk verlichte vaartuigen.  

7 uur geleden
Grote Clubactie succesvol voor Vlissingse verenigingen

VLISSINGEN - De Grote Clubactie is dit jaar met een totaalopbrengst van 16.381.041 euro een groot succes. Er werd maar liefst 3,6 miljoen meer opgehaald dan vorig jaar. Vlissingse verenigingen haalden samen 55.051,20 euro op.

1 dag geleden
Forse uitslaande brand in schuurtje aan de Callenfelstraat

VLISSINGEN- In een schuurtje achter een woning aan de Callenfelstraat heeft zaterdagavond een forse uitslaande brand gewoed. Tijdens de brand waren de bewoners, voor zover bekend, niet aanwezig. Vanwege de omvang van de brand heeft de brandweer ook omliggende gebouwen gecontroleerd. Hoe de brand heeft kunnen ontstaan is nog onbekend.

1 dag geleden
Leerlingen van De Ravenstein rennen voor Wereld Natuur Fonds

VLISSINGEN - Leerlingen van Archipelschool De Ravenstein hebben deze week geld ingezameld voor het Wereld Natuur Fonds. Met de sponsorloop hebben de kinderen van alle groepen van de basisschool een bedrag van 314 euro ingezameld.

2 dagen geleden
Speeltuin Scheldekwartier in kerstsfeer

VLISSINGEN - Na het eerste seizoen maar Speeltuin Scheldekwartier zich op voor de feestdagen. Hoewel de speeltuin in winterslaap is worden er toch nog activiteiten georganiseerd. Zo is er zaterdag 9 december een kraampjesdag in het gebouw van de speeltuin en wordt er zaterdag 16 december een kerstconcert gegeven.

3 dagen geleden
Munt aan Zee voortaan het hele jaar geldig

VLISSINGEN - Voor het derde jaar is de cadeaumunt Munt aan Zee weer te koop. De munt is niet zoals andere jaren beperkt geldig maar kan het hele jaar door worden verzilverd bij een van de deelnemende bedrijven in Vlissingen. “Hiermee is dit dè cadeaubon van Vlissingen geworden," is initiatiefnemer Robert de Ruijter van mening.

3 dagen geleden