Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Middelburgse band Tri-Cycl brengt debuut EP uit

Middelburgse band Tri-Cycl brengt debuut EP uit

MIDDELBURG - De Middelburgse band Tri-Cycl brengt op 21 mei aanstaande hun eerste EP uit. De EP ‘Thursday’ zal zowel op cd als op streaming-diensten beschikbaar zijn. Er staan zes zelfgeschreven nummers op, waaronder All My Life en de nieuwe single Won’t Let Me Go.

Tri-Cycl begon in 2016 als een project van de Muziekschool Zeeland op initiatief van Huibert-Jan Vader (gitaardocent en mentor van Tri-Cycl), maar liep al snel uit de hand. Eén zelfgeschreven nummer werden er al gauw meer en met een aantal covers erbij deed de band liveoptredens over heel Walcheren. Tri-Cycl bestaat uit zangeres en gitarist Noëlle Sallent, gitaristen en achtergrondzangeressen Vera van der Heijden en Eva Mallekoote en percussionist Robbert van Deemter. Het viertal heeft meegedaan aan trajecten als PodiumZ, Spectra, Popsport en aan Art Rocks, waarmee ze in de finale in Paradiso belandden.

Nu, na ruim vier jaar live te hebben gespeeld door het hele land, brengen ze voor het eerst hun muziek uit. In januari 2020 dook de band in België de studio in. ‘Thursday’ is geproduceerd door Peter Slager (BLØF) en gemixt door Ronald Vanhuffel, met als sound engineer Michel Dierickx (die beiden ook werkten aan albums van BLØF, Volumia en Niels de Stadsbader).

De release van ‘Thursday’ stond al veel eerder gepland, maar het coronavirus zette ook Tri-Cycl’s wereld op zijn kop. Geen shows, geen oefenmogelijkheden en ook het afmaken van de EP werd vertraagd. Maar nu is het dan toch gelukt. Een echte release-show voor een groot publiek zit er helaas niet in, maar het uitbrengen van ‘Thursday’ zal gepaard gaan met een bijzondere presentatie in hun geliefde thuisstad: Middelburg.

Meer uit Middelburg

Veers duo opgepakt na afbranden safaritent op camping Domburg

DOMBURG - De politie heeft vrijdagochtend een man (24) en vrouw (26) uit de gemeente Veere aangehouden. Zij zijn mogelijk verantwoordelijk voor het afbranden van de safaritent op een vakantiepark aan de Schelpweg in Domburg. De brand is mogelijk aangestoken.

1 dag geleden
Safaritent afgebrand op camping Domburg

DOMBURG - Op een camping aan de Schelpweg in Domburg is vannacht een safaritent in vlammen opgegaan. Er is niemand gewond geraakt bij de brand.

2 dagen geleden
Vooral VVD-ers willen burgemeester van Middelburg worden

MIDDELBURG - Op 6 februari 2024 is de vacature voor het burgemeestersambt in de gemeente Middelburg opengesteld. Kandidaten konden hun sollicitatiebrieven tot 27 februari 2024 aan de commissaris van de Koning in Zeeland sturen.

2 dagen geleden
Lustrumconcerten 30 jaar Gospelkoor Glorify

MIDDELBURG - Gospelkoor Glorify  bestaat 30 jaar en viert dat met 2 lustrumconcerten in Axel en Middelburg.

3 dagen geleden
Samenwerking Zeelandia Middelburg en voetbalschool JVOZ

MIDDELBURG - Voorzitter Remy Verhage van voetbalclub Zeelandia Middelburg en voorzitter Eugène Fagg van Jeugd Voetbal Opleiding Zeeland (JVOZ) hebben vrijdag een samenwerkingsovereenkomst ondertekend. Deze stap volgt op een succesvolle pilot in de afgelopen periode.

4 dagen geleden
Vier auto's beschadigd vanwege autobrand in Middelburg

MIDDELBURG - In de nacht van vrijdag op zaterdag zijn in Middelburg vier personenauto's beschadigd geraakt door brand. De brandweer heeft de voertuigen geblust.

1 week geleden
Hardleerse Middelburger zonder rijbewijs voor derde keer betrapt achter het stuur

ZIERIKZEE - Een 39-jarige Middelburger is afgelopen nacht op de N256 voor de derde keer betrapt op het rijden in een auto zonder geldig rijbewijs. Vanwege de recidive krijgt hij niet alleen een proces-verbaal, maar is ook de auto waarin hij reed in beslag genomen.

1 week geleden