Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Middelburger Qube is de nieuwe Zeeuwse Belofte

Middelburger Qube is de nieuwe Zeeuwse Belofte

MIDDELBURG - De Middelburgse rapper en dichter Qube is de nieuwe Zeeuwse Belofte.

De talentenwedstrijd is de finale van de regionale bandcompetities Spectra, PodiumZ, Regioruis en Steenworp.

Qube is de artiestennaam van Jasper van den Bovenkamp. De jury van de Zeeuwse Belofte loofde Qube voor zijn originaliteit, kalme en zelfverzekerde uitstraling en zijn oldschool-beats. De drie juryleden riepen hem unaniem uit als winnaar.

Schrijver

De Middelburger versloeg tijdens de finale, zondag op het podium van het Bevrijdingsfestival in Vlissingen, metalband Brontyde uit Vlissingen, de folkrockers van Potential Wonder en de bluesrockers Risky Roads uit Utrecht.

Qube is rapper, maar vooral ‘schrijver in hart en ziel’, zegt hij in zijn biografie. Onder zijn serieuze teksten zitten sferische oldschool-beats. Het geheel heeft een donkere toon. Zijn liveshows zijn energiek. Van den Bovenkamp is sinds 2016 student aan de Rockacademie.

Meer uit Middelburg

Digicafé Westkapelle

WESTKAPELLE - Op donderdag 27 juni is er van 13.00 uur tot 16:00 uur een Digicafé in het Polderhuis in samenwerking met de ZB.

2 uur geleden
Beschonken Arnemuidenaar (38) rijdt met scooter tegen geparkeerde auto aan

ARNEMUIDEN - De politie heeft zaterdagavond een 38-jarige man uit Arnemuiden aangehouden nadat hij een ongeval had veroorzaakt. De man zou mogelijk ook onder invloed hebben gereden.

1 dag geleden
Festival Zeeland Klassiek 2024 vrijdag 28 juni van start

MIDDELBURG - Vanaf vrijdag 28 juni gaan bezoekers van Festival Zeeland Klassiek 2024 tien dagen lang op avontuur in de provincie Zeeland. Met het thema 'Nederlandse kunstenaars op het wereldtoneel' met in de hoofdrol de vrouwelijke componist ontdekken zij bijzondere muzikale vriendschappen tussen befaamde componisten en onze landgenoten.

1 dag geleden
Twee Duitse toeristen slachtoffer steekincident op camping in Vrouwenpolder

VROUWENPOLDER - Beide slachtoffers van het geweldsincident op een camping aan de Vroondijk in Vrouwenpolder zijn afkomstig uit Duitsland. Beide raakten zwaar gewond.

1 dag geleden
Persoon zwaargewond na val van trap in woning aan de Brouwersbuurt

DOMBURG- Een persoon is vrijdagavond zwaargewond geraakt bij een val van een trap in een woning aan de Brouwersbuurt. De hulpdiensten, waaronder ook de traumahelikopter, spoedden zich massaal naar het adres. Nadat het slachtoffer gestabiliseerd was, is hij/zij per ambulance naar het parkeerterrein achter het gemeentehuis gebracht. Hierna is het slachtoffer met de traumahelikopter naar het Erasmus Medisch Centrum overgebracht.

2 dagen geleden
Stadstekenklas stelt tentoon in Arnemuiden

ARNEMUIDEN - Op dinsdag 25 juni 2024 aanstaande is er een feestelijke bijeenkomst op de basisschool de Oleanderhof in Arnemuiden. De Stadstekenklas sluit dan het jaar af en hun tekeningen worden tentoongesteld.

2 dagen geleden
Zaterdag rijdt er een heel bijzondere brandweerauto door Middelburg

MIDDELBURG - Zaterdagmorgen wordt met de historische Magirus brandweerauto uit 1931 een rondrit door Middelburg gemaakt. 

2 dagen geleden