Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Michelle Baas, Anderd van den Bosse en Luisterlijn winnen Lange Jan Awards

Michelle Baas, Anderd van den Bosse en Luisterlijn winnen Lange Jan Awards

MIDDELBURG - De Luisterlijn Zeeland, Michelle Baas en Anderd van den Bosse hebben donderdagavond de Lange Jan Awards 2019 gewonnen. De jaarlijkse uitreiking van deze vrijwilligersprijs vond plaats in de Stadsschouwburg in Middelburg.

De uitreiking was onderdeel van de jaarlijkse waarderingsavond van de gemeente Middelburg, waarbij zo’n 400 vrijwilligers aanwezig waren.

Winnaars

De Luisterlijn Zeeland won de Lange Jan Award in de categorie 'vrijwilligersorganisatie/de groep vrijwilligers'. De 19-jarige Anderd van den Bosse won de award in de categorie 'jonge vrijwilliger tot en met 23 jaar', voor zijn vrijwilligerswerk bij Rode Kruis Walcheren en Studentendesk Zeeland. Michelle Baas (39 jaar) won de Lange Jan Award in de categorie 'vrijwilliger vanaf 24 jaar'. Zij doet vrijwilligerswerk bij onder meer Nieuwland in Beweging, de JAN (Jeugd Activiteiten Nieuwland), Oranjevereniging Oranje Bovenal en de kerk.

Met deze prijzen willen de gemeente Middelburg en Welzijn Middelburg vrijwilligers in het zonnetje zetten en hen bedanken voor hun waardevolle inzet. De individuele winnaars ontvingen een geldbedrag van 250 euro en de groep 500 euro en allemaal kregen ze de speciaal ontworpen Lange Jan Award.

Meer uit Middelburg

Vier auto's beschadigd vanwege autobrand in Middelburg

MIDDELBURG - In de nacht van vrijdag op zaterdag zijn in Middelburg vier personenauto's beschadigd geraakt door brand. De brandweer heeft de voertuigen geblust.

2 dagen geleden
Hardleerse Middelburger zonder rijbewijs voor derde keer betrapt achter het stuur

ZIERIKZEE - Een 39-jarige Middelburger is afgelopen nacht op de N256 voor de derde keer betrapt op het rijden in een auto zonder geldig rijbewijs. Vanwege de recidive krijgt hij niet alleen een proces-verbaal, maar is ook de auto waarin hij reed in beslag genomen.

2 dagen geleden
Volume veel te hoog: TV wordt ingenomen door politie in Middelburg

MIDDELBURG - De politie heeft vannacht in Middelburg een televisie in beslag genomen. Dit naar aanleiding van geluidsoverlast. Het was namelijk niet de eerste keer dat de politie naar het adres moest.

2 dagen geleden
Koningin Máxima op bezoek bij Middelburgse inspiratiesessie

MIDDELBURG - Koningin Máxima was gisteren, woensdagmiddag 21 februari in Poppodium De Spot in Middelburg aanwezig tijdens de inspiratiesessie 'Méér Kunst en Cultuur in School en Omgeving'. Tijdens deze bijeenkomst bespraken educatie- en cultuurorganisaties uit de provincie Zeeland hoe zij leerlingen gelijke kansen kunnen bieden met behulp van de verlengde schooldag en het integreren van kunst en cultuur in het onderwijs. Koningin Máxima is erevoorzitter van Méér Muziek in de Klas.

4 dagen geleden
Marcel Fränzel waarnemend burgemeester in Middelburg

MIDDELBURG - De commissaris van de Koning in de provincie Zeeland, de heer drs. J.M.M. (Han) Polman, heeft de heer M.A. (Marcel) Fränzel MSc. (1960) benoemd als waarnemend burgemeester van Middelburg. Zijn benoeming gaat in op 13 maart 2024. Dit besluit volgt op de benoeming van de heer mr. H.M. (Harald) Bergmann als burgemeester van de gemeente Schiedam per diezelfde datum.

4 dagen geleden
Oekraïense klanken vanaf de stadhuiscarillon in Veere

VEERE - Het is deze week twee jaar geleden dat het Russische leger Oekraïne binnenviel. Om de Oekraïense vluchtelingen te laten weten dat Nederland meeleeft, laat stadsbeiaardier David van der Vlies op donderdag 22 februari van 12.00 tot 13.00 uur. Oekraïense muziek horen van het carillon in Veere.

5 dagen geleden
Traumahelikopter ingezet voor reanimatie in Middelburg

MIDDELBURG - De Rotterdamse traumahelikopter is woensdagmorgen ingezet voor een reanimatie in Middelburg. De patiënt is per traumahelikopter naar het ziekenhuis gebracht.

5 dagen geleden