Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

'Met dit kookboek waan je je in het Midden-Oosten'

'Met dit kookboek waan je je in het Midden-Oosten'

GOES - Hoewel er veel versoepelingen zijn ingezet, is het devies nog steeds om zoveel mogelijk thuis te blijven. Alle tijd om een goed boek te lezen dus. Boekhandelaar Anthoni Fierloos en zijn personeel van Het Paard van Troje en De Koperen Tuin in Goes geven daarom leestips. Dit keer is het opnieuw de beurt aan Jacqueline Lamper.

Deze keer tipt ze een kookboek. “Aangezien ik graag kokkerel, heb ik deze week ‘Chef Toub, lekker Arabisch’ als tip. Nu de vakantie dit jaar niet doorgaat en ik mijn moeder hoor zeggen ‘count your blessings’, ‘count ik mijn blessings’ met Chef Toub. Ik waan me in het Midden-Oosten. Toen ik het boek kreeg, ben ik aan de slag gegaan. Ik nodigde wat vrienden uit om de recepten mee te delen. De gevulde spitskoolbladeren, Adana Kebab uit de oven, korianderchutney, Turkse tomaten-pepersaus en een avocado-dadel-smoothie voor erbij. Het zijn goed maakbare recepten, die zorgen voor heerlijke smaken en geuren. Je waant je in een ander land. De pot met ingelegde citrusvruchten moet nog twee weken staan voordat ik die kan proeven, maar het ziet er nu al feestelijk uit. Ik heb er dan ook alle vertrouwen in.” 

Boekwinkels

Het kookboek is te koop in de Goese boekwinkels. Meer informatie, zie www.paardvantroje.nl en www.koperentuin.nl.

Meer uit Beveland

17-jarige jongen uit Goes overleden na ongeval met scooter

GOES - Een jongen van 17 uit Goes is overleden nadat hij gisteren betrokken raakte bij een eenzijdig ongeluk. Hij reed met zijn scooter tegen een geparkeerde auto.

5 uur geleden
Badeendjesrace in Goes zorgt voor veel drukte bij de Oostvest

GOES - Gisteren kleurde de Oostvest knalgeel. Hier was namelijk de allereerste editie van de ‘What Goes On’-badeendjesrace. Honderden, misschien wel duizenden badeendjes gaven het water in de Oostvest een zonnige kleur en gingen de strijd aan om prijzen te winnen.

7 uur geleden
Toer Club Arendskerke houdt op 4 juni twee ritten

‘s-HEER ARENDSKERKE - Toer Club Arendskerke houdt zondag 4 juni fietstoertochten van 80 en 105 kilometer. Vertrekpunt is het terrein van tennisvereniging de Schaepskooi in ‘s-Heer Arendskerke. 

12 uur geleden
Tractor belandt in sloot, bestuurder gewond

‘S-HEERENHOEK - Een tractor is zaterdag aan het begin van de middag in een droge sloot terecht gekomen. De bestuurder raakte bij het ongeluk gewond.

1 dag geleden
Winnaars bandcompetitie Spectra zijn bekend

OVEZANDE - De finale van bandcompetite Spectra vond gisteren plaats op het Klomppop Festival. In de finale streden de bands Grainbait, Baneham, TheTraveling Trashcans en Grote Geelstaart om de Spectra seizoenswinst. Grote Geelstaart ging er uiteindelijk met de winst vandoor.

1 dag geleden
Bakkerij van Piet de Koster in Wolphaartsdijk bestaat 39 jaar en houdt open dag

WOLPHAARTSDIJK - Maandag 29 mei, tweede pinksterdag, is er een open dag in de ambachtelijke bakkerij van Piet de Koster in Wolphaartsdijk.

1 dag geleden
'Onze samenwerking is als warme olie'

MELISKERKE - Aan de keukentafel bij Ary Joosse (56) is de sfeer gemoedelijk. “De samenwerking met Ruben de Bruijne (35) is vanaf de eerste week als warme olie”, vat de rasechte ondernemer samen. Ruben kwam in 2010 in loondienst. In januari van dit jaar is hij mede-eigenaar van Fietsspecialist Piet Voskamp geworden. Voor Ary Joosse herhaalt de geschiedenis zich. Hoog tijd voor een terugblik.

1 dag geleden