Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Merendeel dameskledingwinkels Steps gaat sluiten

Merendeel dameskledingwinkels Steps gaat sluiten

GOES - Het merendeel van de dameskledingwinkels van Steps en alle winkels van Promiss in Nederland gaan in het voorjaar van 2020 sluiten. Dat heeft het Belgische moederbedrijf FNG maandagochtend in een persbericht bekendgemaakt.

Steps heeft onder andere een winkel in Goes. Het is nog niet bekend of deze vestiging ook tot de winkels behoort die gaat sluiten. 

"Op dit moment zijn de digitale verkoopkanalen van Promiss en Steps reeds verantwoordelijk voor ruim de helft van de omzet van beide merken", laat FNG weten. "Dit vormt een uitstekende basis om vanaf nu de focus van Steps en Promiss volledig te richten op de verkoop via de eigen webshops en via online partners zoals Wehkamp en Zalando."

In de betrokken winkels zijn 108 vaste werknemers en 126 tijdelijke werknemers actief. De verwachting is dat ongeveer de helft van de betreffende vaste medewerkers herplaatst kunnen worden binnen andere FNG-formules in Nederland.

Meer uit Beveland

Gecrashte motorrijder reed zonder rijbewijs en vluchtte met 200 km/u van politie

HEINKENSZAND - De motorrijder die zondagochtend op de A58 bij Heinkenszand onderuit ging, had geen geldig rijbewijs. Hij was even daarvoor door de politie gespot met een snelheid van meer dan 200 kilometer per uur.

10 uur geleden
Motorrijder onderuit op A58 bij Heinkenszand

HEINKENSZAND - Op de snelweg A58 tussen Heinkenszand en 's-Heer Arendskerke is zondagochtend een motorrijder ten val gekomen.

11 uur geleden
Historische boerenwagen in ere hersteld

GOES - Dingeman de Feiter uit Goes heeft de laatste hand gelegd aan de restauratie van een Brabantse boerenkar van bijna honderd jaar oud. Een half jaar lang stond de kar in de werkplaats in het Ambachtscentrum in Goes. Toen de kar weer helemaal in de mooie nieuwe lak stond ging de kar terug naar Tholen, waar hij vandaan komt.

12 uur geleden
Rubriek Goes Gezien: Aalscholvereiland als ongerepte natuur

Een maand geleden waren we figuurlijk geland op het schijnbaar onbewoonde eilandje in de Oostvest. Hoewel het eilandje geen kliffen heeft, maar juist makkelijk toegankelijk is voor rustzoekende dieren, eindigde die aflevering wel met een cliffhanger: wie zijn behalve vier schildpadden nog meer de vaste bewoners van dit eilandje? In maart, toen ik dit onderwerp uitkoos, zaten er steevast zo'n tien, twaalf aalscholvers op de in het water hangende takken, al of niet met gespreide vleugels. Nu is dat aantal veel lager; dat zal met het broedseizoen te maken hebben. Ze zijn nu vermoedelijk vooral druk op de Middelplaten in het Veerse Meer, waar een teruglopend aantal aalscholvers broedt.

1 dag geleden
Eén lichtgewonde bij kop-staartbotsing op de Deltaweg (N256)

WILHELMINADORP- Bij een incident op de Deltaweg (N256) tussen Goes en Wilhelminadorp is zaterdagmiddag één persoon lichtgewond geraakt. Vlakbij de verkeerslichten op de kruising bij de Langeweg vond een kop-staartbotsing plaats. De lichtgewonde werd ter plaatse behandeld en hoefde niet naar het ziekenhuis over te worden gebracht. 

1 dag geleden
Profibike Goes: Nieuwe winkel met bekend gezicht

GOES - Heel goed bereikbaar, direct naast een afrit van de A58 bij Goes kun je sinds een jaar terecht bij Profibike. Raoul de Regt is de vestigingsmanager van deze fietsenwinkel en ziet veel bekenden als klant de winkel binnenstappen.

2 dagen geleden
Hennepkwekerij met 173 planten ontdekt in Buys Ballotstraat Goes

GOES - In een woning aan de Buys Ballotstraat in Goes heeft de politie donderdagmiddag een hennepkwekerij met 173 planten aangetroffen.

2 dagen geleden