Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Melding schietpartij Pablo Picassoplein

Melding schietpartij Pablo Picassoplein

VLISSINGEN - De politie doet onderzoek naar een mogelijke schietpartij in Vlissingen. Bij de zoekactie naar de dader(s) is ook een politiehelikopter ingezet.

Meer uit Vlissingen

Gaat de Zeeuwse Architectuurprijs naar Vlissingen?

VLISSINGEN - Maar liefst 8 van de 39 ontwerpen die op de shortlist van de Zeeuwse Architectuurprijs 2024 staan zijn in 2023 gerealiseerd in de gemeente Vlissingen. Op zich niet zo vreemd, want er wordt ontzettend veel gebouwd in de stad.

12 uur geleden
Congres over Kenniscentrum Slavernijverleden

VLISSINGEN - Zondag 9 juni wordt in het Maritiem Muzeeum Zeeland een congres gehouden over het Kenniscentrum Slavernijverleden. Het kenniscentrum moet in de provincie Zeeland komen en gaat nauw samenwerken met het Nationaal Slavernijmuseum in Amsterdam en een netwerk van organisaties, comités, onderzoekers en onderzoeksgroepen in Nederland en het buitenland.

1 dag geleden
Zondag arriveert het Canadees bevrijdingsvuur in Vlissingen

VLISSINGEN - Aanstaande zondagavond arriveert het Canadees bevrijdingsvuur in Vlissingen. De vredesvlam wordt veel ingezet bij de herdenkingen rondom tachtig jaar vrijheid in 2024 en komt in Vlissingen voor het eerst in Nederland. Voordat het bevrijdingsvuur naar Vlissingen was het aanwezig bij de herdenkingen in Normandië. Op het Bellamypark wordt het Canadese bevrijdingsvuur vermengd met de Wereldvredesvlam op het Bellamypark.

1 dag geleden
Hier kunt u vandaag gaan stemmen in Vlissingen

VLISSINGEN - Vandaag worden de Europese verkiezingen gehouden. In de gemeente Vlissingen kan van 7:30 tot 21 uur worden gestemd op 23 locaties. Daarnaast rijdt er een mobiel stembureau rond. Hier leest u waar vandaag allemaal gestemd kan worden.

1 dag geleden
Nathalie Pagie presenteert Vlissingse thriller

VLISSINGEN - Schrijfster Nathalie Pagie presenteert zaterdag 8 juni haar nieuwe thriller 'Vlissingen' bij boekhandel 't Spui. Zoals de titel doet vermoeden speelt het boek zich af in Vlissingen. De presentatie begint om 14.30 uur en de auteur wordt geïnterviewd door Jan Doense, directeur van Film by the Sea.

2 dagen geleden
Project Fietsmaatjes viert eerste jaar met een nieuwe duofiets

VLISSINGEN - Het project Fietsmaatjes Vlissingen bestaat één jaar en viert dat met de aanschaf van een tweede duofiets. "We zijn vorig jaar in mei begonnen en het was een soort proefjaar voor ons," vertelt Onno Bakker, één van de initiatiefnemers. "Nu loopt het goed en met de tweede fiets kunnen we onze activiteiten verder uitbreiden." Met de duofiets kunnen mensen die niet meer in staat zijn om zelfstandig te fietsen een toertje maken met een vrijwilliger.

3 dagen geleden
Liz de Reus regiokampioen turnen niveau 3

VLISSINGEN - Zaterdag 1 juni was de regiofinale turnen te Prinsenbeek. Vanuit de Turnschool Zeeland waren er acht turnsters, die zich hiervoor hadden weten te plaatsen middels de kwalificatiewedstrijden.

4 dagen geleden