Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Meester Alfons met circusshow uitgezwaaid

Meester Alfons met circusshow uitgezwaaid

RILLAND - Meester Alfons Govers heeft vrijdag als spreekstalmeester van Circus Rotjeknor afscheid genomen van zijn basisschool De Horizon in Rilland. Na 42 jaar verbonden te zijn geweest aan dezelfde school gaat de 66-jarige Govers per 1 november genieten van zijn pensioen. Als afscheid organiseerde de school op zijn laatste dag - deze week is het herfstvakantie - een circusshow voor hem. Alle kinderen en leerkrachten studeerden samen een circusshow in.

Om het jaar is er een Grote Avond bij De Horizon. Die stond nu in het teken van Govers’ pensioen. De onderwijzer, adjunct-directeur, computermeester en klusjesman wilde bewust niet aan het einde van een schooljaar stoppen, maar per 1 november. “Ik heb dit schooljaar geen klas meer en zo kan ik alles goed overdragen”, vertelde hij eerder al. 

0 reacties

Om te reageren moet je eerst even inloggen.

Meer uit Reimerswaal

Politie vraagt hulp publiek om oplichters te pakken

De politie in Zeeland onderzoekt zo’n honderd cyberdelicten. ‘Dit jaar zijn al ruim 250 Zeeuwen getroffen’, meldt de politie. Ze heeft 3 cybercriminelen aangehouden en zicht op tientallen verdachten. De politie vraagt de hulp van het publiek bij de herkenning van vijf daders. Dinsdagavond besteedt het televisieprogramma Opsporing Verzocht hieraan aandacht.

14 uur geleden
Wemeldinge schittert tegen Apollo’69

WEMELDINGE - Zaterdag 27 november was weer zo’n speelronde, vele afgelastingen waardoor slecht drie hoofdmachten in actie kwamen. De wedstrijden voor Yerseke, Kruiningen, Waarde, Rillandia en Hansweertse Boys om verschillende redenen afgelast, besmettingen en de conditie van de velden speelden parten. Daarentegen bleven drie duels over, Wemeldinge ontving in de 4e klasse A het hoog genoteerde Apollo’69. Krabbendijke nam het op in de 3e klasse B tegen Tholense Boys op sportpart ‘De Bent’, waar Kapelle in dezelfde klasse uitkwam tegen De Fendert op sportpark ‘Het Groene Woud’. 

17 uur geleden
Nieuwe maatregelen vanaf vandaag: Horeca en winkels om 17.00 uur dicht

REIMERSWAAL - De nieuwe coronamaatregelen zijn vandaag om 05:00 uur ingegaan. Dit betekent onder andere dat de horeca en niet-essentiële winkels vanaf vandaag om 17.00 uur moeten sluiten. Wij zetten alle nieuwe maatregelen even op een rij.

1 dag geleden
Auto over de kop op A58, politie treft hennep aan in voertuig

RILLAND - Een personenauto is gistermiddag van de A58 geraakt en op zijn kop in een sloot beland. De politie trof hennep aan. Een inzittende is gearresteerd.

1 dag geleden
Auto raakt van de weg op A58 bij Rilland, blijkt hoeveelheid drugs in te liggen

RILLAND - Een personenauto is zaterdagmiddag op de A58 bij Rilland van de weg geraakt en op zijn kop in de sloot beland. In de auto bleek een hoeveelheid wiet te liggen. De twee inzittenden van de auto raakten gewond.

2 dagen geleden
Twee personen gewond bij aanrijding tussen twee auto’s op Molendijk in Yerseke

YERSEKE - Twee personenauto’s zijn vrijdagavond met elkaar in aanrijding gekomen op de Molendijk in Yerseke. Hierbij zijn twee personen gewond geraakt.

2 dagen geleden
Keurhorst opnieuw lijsttrekker SGP Kapelle

KAPELLE - Henk Keurhorst is opnieuw lijsttrekker voor de Kapelse SGP.

3 dagen geleden