Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Meester Alfons met circusshow uitgezwaaid

Meester Alfons met circusshow uitgezwaaid

RILLAND - Meester Alfons Govers heeft vrijdag als spreekstalmeester van Circus Rotjeknor afscheid genomen van zijn basisschool De Horizon in Rilland. Na 42 jaar verbonden te zijn geweest aan dezelfde school gaat de 66-jarige Govers per 1 november genieten van zijn pensioen. Als afscheid organiseerde de school op zijn laatste dag - deze week is het herfstvakantie - een circusshow voor hem. Alle kinderen en leerkrachten studeerden samen een circusshow in.

Om het jaar is er een Grote Avond bij De Horizon. Die stond nu in het teken van Govers’ pensioen. De onderwijzer, adjunct-directeur, computermeester en klusjesman wilde bewust niet aan het einde van een schooljaar stoppen, maar per 1 november. “Ik heb dit schooljaar geen klas meer en zo kan ik alles goed overdragen”, vertelde hij eerder al. 

Meer uit Reimerswaal

Duurzame dijkverzwaring bij Hansweert: elektrische machines aangeschaft

HANSWEERT - Aannemers KWS en Van Oord nemen de komende jaren de dijkversterking bij Hansweert voor hun rekening. In samenwerking met waterschap Scheldestromen doen zij hun best om niet alleen de dijk te verbeteren, maar ook de duurzaamheid van projecten als deze. 

6 uur geleden
Leerlingen De Welle in Kruiningen openen expositie

KRUININGEN - Op basisschool De Welle in Kruiningen is een bijzondere expositie geopend. De tentoonstelling is de eindpresentatie van het project ‘De Vlechtheg II’ waaraan alle leerlingen van de school de afgelopen twee maanden gewerkt hebben.

7 uur geleden
Verenigingen verpulveren Grote Clubactie record: € 12.8 miljoen

KAPELLE/KRUININGEN - Met een opbrengst van bijna € 13 miljoen verbreekt de Grote Clubactie voor het derde jaar op rij al haar records. Verenigingen uit Reimerswaal haalden samen € 8250 op. Zijne Majesteit de Koning gaf de voorzet met zijn bewogen quote en iedereen kopte deze massaal in.

13 uur geleden
Megaklus bij dijk Hansweert duurt drie jaar

HANSWEERT - De voorbereidende werkzaamheden om de dijk bij Hansweert te versterken zijn begonnen. De komende jaren wordt er heel wat werk verzet voor dit project, dat naar verwachting 160 miljoen euro kost.  Er zijn al zichtbare boorwerkzaamheden aan de gang bij de dijk.

1 dag geleden
Anneke droomt van tiny house in Reimerswaal

KRUININGEN - Anneke van Broekhoven (22) zoekt een agrariër, of andere eigenaar van een mooi stukje land, in de gemeente Reimerswaal waar zij in een tiny house mag komen wonen.

2 dagen geleden
Nieuwe laadpalen voor elektrische auto’s in Kapelle en Wemeldinge

KAPELLE - In de Bellefleurstraat in Kapelle en het parkeerterrein bij de Wilhelminastraat in Wemeldinge komt een laadpaal voor elketrische auto’s te staan.

2 dagen geleden
‘Ik hoop dat er wat gedaan wordt aan veiligheid Kanaalweg’

HANSWEERT - Afgesloten wegen, veel omleidingen en een nieuwe rotonde in het dorp. Er zal veel gebeuren de komende jaren in Hansweert vanwege de dijkverzwaring. Dat riep dan ook de nodige vragen op bij de inwoners van het dorp tijdens twee bijeenkomsten vorige week die waterschap Scheldestromen belegde. 

3 dagen geleden