Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Meer mensen kijken naar Dansmarathon, Masked Singer best bekeken

Meer mensen kijken naar Dansmarathon, Masked Singer best bekeken

AMSTERDAM (ANP) - Het programma De Dansmarathon op SBS6 trekt meer kijkers dan aan het begin: vrijdagavond iets voor middernacht keken zo'n 308.000 mensen, meldt Stichting KijkOnderzoek. Het programma staat hiermee nog steeds buiten de top 25 van best bekeken programma's. Toen het groots aangekondigde programma donderdagavond startte met de aftrap door kijkcijferkoning Martien Meiland keken er 265.000 mensen naar.

Het programma The Masked Singer trok vrijdagavond bij de start van het nieuwe seizoen bijna 2,4 miljoen mensen, aldus SKO. Het programma, dat wordt gepresenteerd door Ruben Nicolai, was daarmee veruit het best bekeken programma van de vrijdagavond.

Donderdagavond startte De Dansmarathon. De bedoeling van het programma is dat honderd koppels vijftig uur dansen. Ze dansen voor het goede doel en voor een geldprijs. Het duo dat in vijftig uur de minste rust heeft genomen wint een bedrag van 100.000 euro. Daarnaast wordt geld opgehaald voor het Longfonds.

Top drie

Op SBS6 is deze dagen alleen maar de marathon te zien. De strijd tussen honderd koppels wordt alleen onderbroken voor vaste programma's Shownieuws en Hart van Nederland. Zestig van de honderd deelnemende koppels aan het SBS6-programma Dansmarathon hadden vrijdagavond de 25 uur gehaald. Ze waren daarmee precies op de helft van de wedstrijd. De finale is zaterdagavond.

The Masked Singer wordt in de top 3 van best bekeken programma's gevolgd door het NOS Journaal van 20.00 uur, waar bijna 1,4 miljoen mensen naar keken. Op de derde plaats staat het RTL Nieuws van 19.30 uur, met bijna 1,3 miljoen kijkers.

0 reacties

Om te reageren moet je eerst even inloggen.

Meer uit Entertainment

Amalia houdt Kemps en Van Nieuwkerk van koppositie Bestseller 60

DEN HAAG (ANP) - Het boek Amalia van Claudia de Breij staat voor de tweede achtereenvolgende week op nummer 1 in de Bestseller 60, maakte Stichting CPNB woensdag bekend. De biografie over de prinses, die volgende week 18 wordt, houdt daarmee nieuwkomer Chansons! van Rob Kemps en Matthijs van Nieuwkerk van de koppositie.

11 uur geleden
Merken breken met tv-familie Meiland na anti-islamquotes Erica

HILVERSUM (ANP) - Meerdere bedrijven hebben de afgelopen dagen de samenwerking opgezegd met de tv-familie Meiland. Aanleiding voor de breuk zijn de anti-islamuitspraken die Erica Meiland onlangs deed in haar biografie.

1 dag geleden
Bon Bini Holland 3 en Soof 3 komen later uit

DEN HAAG (ANP) - Twee nieuwe Nederlandse films komen later uit vanwege de coronamaatregelen waardoor de bioscopen om 17.00 uur moeten sluiten en minder bezoekers mogen ontvangen. De release van Bon Bini Holland 3 en Soof 3 is voor onbepaalde tijd uitgesteld, zo laten distributeurs WW Entertainment en Dutch FilmWorks weten.

2 dagen geleden
Ahoy zet opnieuw streep door kerstcircus

ROTTERDAM (ANP) - Het Kerstcircus Ahoy gaat ook dit jaar niet door. Vanwege de verscherpte maatregelen rond het coronavirus heeft Rotterdam Ahoy de show geannuleerd.

2 dagen geleden
Pinkpop boekt songfestivalwinnaar Måneskin

LANDGRAAF (ANP) - Songfestivalwinnaar Måneskin treedt volgend jaar op tijdens Pinkpop. De festivalorganisatie kondigde maandag de komst aan van de Italiaanse rockband, die afgelopen mei in Rotterdam de winst in het Songfestival opeiste.

2 dagen geleden
Louis Vuitton-ontwerper Virgil Abloh (41) overleden aan kanker

NEW YORK (ANP) - Virgil Abloh, creative director van de mannenlijn van modehuis Louis Vuitton, is zondag op 41-jarige leeftijd overleden aan de gevolgen van kanker. Dat laten zijn nabestaanden weten op Instagram.

3 dagen geleden
Popsector baalt van sluiting, wil heldere regels voor steun

AMSTERDAM (ANP) - De popsector verwacht dat veel podia de komende tijd de deuren sluiten omdat het met de nieuw aangekondigde maatregelen bijna niet mogelijk is concerten te organiseren. De sector vraagt om heldere regels met betrekking tot de aangekondigde steunpakketten.

5 dagen geleden