Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Meer mensen kijken naar Dansmarathon, Masked Singer best bekeken

Meer mensen kijken naar Dansmarathon, Masked Singer best bekeken

AMSTERDAM (ANP) - Het programma De Dansmarathon op SBS6 trekt meer kijkers dan aan het begin: vrijdagavond iets voor middernacht keken zo'n 308.000 mensen, meldt Stichting KijkOnderzoek. Het programma staat hiermee nog steeds buiten de top 25 van best bekeken programma's. Toen het groots aangekondigde programma donderdagavond startte met de aftrap door kijkcijferkoning Martien Meiland keken er 265.000 mensen naar.

Het programma The Masked Singer trok vrijdagavond bij de start van het nieuwe seizoen bijna 2,4 miljoen mensen, aldus SKO. Het programma, dat wordt gepresenteerd door Ruben Nicolai, was daarmee veruit het best bekeken programma van de vrijdagavond.

Donderdagavond startte De Dansmarathon. De bedoeling van het programma is dat honderd koppels vijftig uur dansen. Ze dansen voor het goede doel en voor een geldprijs. Het duo dat in vijftig uur de minste rust heeft genomen wint een bedrag van 100.000 euro. Daarnaast wordt geld opgehaald voor het Longfonds.

Top drie

Op SBS6 is deze dagen alleen maar de marathon te zien. De strijd tussen honderd koppels wordt alleen onderbroken voor vaste programma's Shownieuws en Hart van Nederland. Zestig van de honderd deelnemende koppels aan het SBS6-programma Dansmarathon hadden vrijdagavond de 25 uur gehaald. Ze waren daarmee precies op de helft van de wedstrijd. De finale is zaterdagavond.

The Masked Singer wordt in de top 3 van best bekeken programma's gevolgd door het NOS Journaal van 20.00 uur, waar bijna 1,4 miljoen mensen naar keken. Op de derde plaats staat het RTL Nieuws van 19.30 uur, met bijna 1,3 miljoen kijkers.

Meer uit Entertainment

Britse schrijver van The Horse Whisperer overleden

LONDEN (ANP) - De Britse schrijver Nicholas Evans, beroemd door zijn werk The Horse Whisperer, is op 72-jarige leeftijd aan een hartaanval overleden. De in 1995 gepubliceerde roman werd wereldwijd een enorm succes. Er werden vijftien miljoen exemplaren verkocht van het boek, dat in Nederland werd uitgebracht onder de titel De paardenfluisteraar. Het is in tientallen talen vertaald.

1 jaar geleden
BNN 25 jaar: van tv-programma tot spraakmakende publieke omroep

HILVERSUM (ANP) - BNN, dat staat voor Bart's Neverending Network, is maandag 25 jaar geleden opgericht. De publieke omroep werd op 15 augustus 1997 in het leven geroepen door Bart de Graaff, Gerard Timmer, Willem de Bois en Frank Timmer. Na de fusie van BNN en VARA staat de omroep inmiddels al een aantal jaar bekend als BNNVARA.

1 jaar geleden
Conservatieve Iraanse media prijzen aanvaller Rushdie

TEHERAN (ANP/RTR/AFP) - Conservatieve media in Iran prijzen de man die vrijdag de schrijver Salman Rushdie heeft neergestoken. Rushdie kampt sinds 1988 met bedreigingen vanwege zijn boek De duivelsverzen, dat door sommige moslims als godslasterlijk wordt beschouwd.

1 jaar geleden
Minister gaat FM-radiofrequenties veilen na uitspraak rechter

DEN HAAG (ANP) - Minister Micky Adriaansens (Economische Zaken) komt dit najaar met een voorstel voor een herverdeling van de landelijke FM-frequenties door middel van een veiling. De rechter zette onlangs een streep door het besluit van haar ambtsvoorganger Mona Keijzer om de bestaande vergunningen met drie jaar te verlengen.

1 jaar geleden
Grease-actrice Olivia Newton-John (73) overleden

LOS ANGELES (ANP) - Olivia Newton-John is maandag op 73-jarige leeftijd overleden. De actrice, met name bekend van haar rol als Sandy in de musical Grease, sliep in het bijzijn van vrienden en familie vredig in op haar ranch in Californië, meldt haar echtgenoot John Easterling op Facebook.

1 jaar geleden
Actrice Anne Heche in kritieke toestand na auto-ongeluk

LOS ANGELES (ANP) - De Amerikaanse actrice Anne Heche is in kritieke toestand naar het ziekenhuis gebracht nadat ze met haar auto een woning in reed in Los Angeles. De auto en het huis vlogen in brand en de bestuurder liep ernstige brandwonden op, melden Amerikaanse media. Een anonieme bron bevestigde aan CNN dat het om Heche ging en de LA Times meldt dat de auto op haar naam geregistreerd stond.

1 jaar geleden
1,9 miljoen kijkers zien Engelse voetbalsters EK winnen

HILVERSUM (ANP) - Bijna 1,9 miljoen mensen hebben zondag gekeken naar de finale van het EK tussen de voetbalsters van Engeland en Duitsland. Via NPO 1 zagen zij hoe de Engelsen, gecoacht door de Nederlandse Sarina Wiegman, er met de winst vandoor gingen.

1 jaar geleden