Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Meer dialect in De Zeeuwse Top 40 van 2024, Roller Coaster blijft favoriet

Meer dialect in De Zeeuwse Top 40 van 2024, Roller Coaster blijft favoriet

OOST-SOUBURG - Bijna 4000 liefhebbers van muziek uit Zeeland hebben dit jaar hun stem uitgebracht op de Zeeuwse Top 40. Dat leverde voor de achttiende keer een lijst op met de veertig populairste nummers van Zeeuwse bodem, met op plek 1 Roller Coaster van Danny Vera. 

Meer uit Middelburg

Griezelen in de ZB tijdens The Night at the Library

MIDDELBURG - Donderdag 23 mei organiseert de ZB The Night at the Library. Van 19.00 uur tot 23.00 uur worden er verschillende activiteiten georganiseerd zoals een Meet & Greet met drie thrillerauteurs en een sinistere wandeling waar de koude rillingen van over je rug lopen.

33 minuten geleden
Gevraagd: uw mening over de minimaregelingen van de gemeente

MIDDELBURG/VEERE - De gemeenten Veere, Middelburg en Vlissingen laten gezamenlijk een onderzoek uitvoeren door onderzoeksbureau KWIZ onder inwoners met een laag inkomen. De gemeenten zijn benieuwd naar uw mening over en ervaring met de hulp die zij u bieden bij de bestrijding van armoede.

7 uur geleden
Verklederdrachtenshow en meer... in Westkapelle

WESTKAPELLE - Maandag 20 mei is er van alles te beleven in de Polderhuistuin in Westkapelle. Tweede Pinksteren in klederdracht is zo langzamerhand een traditie geworden in het dorp. Al drie jaar roept de organisatie mensen op om zich in Walcherse klederdracht,of andere kleding/sieraden met een Zeeuws tintje, te kleden en naar Westkapelle te komen. 

1 dag geleden
Overlastgever opgepakt voor mishandeling en vernieling in Middelburg

MIDDELBURG - De politie heeft zaterdagavond op het ZEP in de Mortiere in Middelburg iemand aangehouden voor mishandeling en vernieling. Dit gebeurde naar twee meldingen van overlast.

1 dag geleden
Piekperiode graspollenseizoen begint met Pinksteren

Piekperiode graspollenseizoen begint met PinksterenREDACTIE - De piekperiode van het graspollenseizoen is in aantocht! Door het warme weer tot dusver in mei zijn al steeds meer grassoorten tot bloei gekomen en tijdens het pinksterweekend begint de piekperiode van het graspollenseizoen. Dit betekent dat de kans op hooikoortsklachten zeer groot is. Door buien spoelt de lucht soms schoon, maar tijdens droge momenten keert de overlast snel terug.

1 dag geleden
Koninklijke onderscheiding voor 'Miss Middelburg' Petra van der Vliet-Bakker

MIDDELBURG - Zaterdag reikte burgemeester Marcel Fränzel een Koninklijke onderscheiding uit aan een compleet verraste Petra van der Vliet-Bakker op de Markt in Middelburg. Vanaf het podium, waar eerder een optreden was van de Dixieland Stageband, riep de burgemeester 'de mevrouw met het Heinekenblad' naar voren. Petra was namelijk gewoon bier aan het serveren aan bezoekers van Jazz in the City. Onder luid applaus kwam ze het podium op en daar werd ze letterlijk in het zonnetje gezet. 

1 dag geleden
Gemeente Veere presenteert plannen: grip op de groei van verblijfsrecreatie

DOMBURG - De plannen die het college van de gemeente Veere heeft over verblijfsrecreatie liggen vanaf vrijdag 17 mei ter inzage. Het college nodigt iedereen uit om de plannen goed te bekijken, omdat de voorgestelde maatregelen aanzienlijke gevolgen kunnen hebben. Indien gewenst kan een schriftelijke reactie gegeven worden.

2 dagen geleden