Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

MediaMarkt Middelburg wordt toekomstbestendig verbouwd

MediaMarkt Middelburg wordt toekomstbestendig verbouwd

MIDDELBURG - MediaMarkt in Middelburg wordt verbouwd om zich nog duidelijker te positioneren bij de moderne Zeeuwse elektronicaliefhebber. De verbouwing zal in augustus zijn afgerond. Daarna is de winkel qua beleving en assortiment nog beter afgestemd op de eisen van de moderne consument.

Op 13 september 2005 opende MediaMarkt in Middelburg de deuren. “We zijn als enige MediaMarkt in Zeeland inmiddels een begrip geworden in de regio. Samen met mijn 68 collega’s, waarvan er nog zes van het eerste uur, mogen we jaarlijks zo’n 400.000 consumenten ontvangen en adviseren. Ons enthousiasme als team straalt duidelijk af op onze klanten, want de groep vaste klanten groeit nog elk jaar. Ze weten vaak ook precies bij wie ze voor welk advies terecht kunnen. We voelen ons daarmee ook echt een Zeeuws bedrijf en onderdeel van de gemeenschap”, aldus Dennis de la Cour, Chief Customer Officer MediaMarkt Middelburg .

Winkelformule past bij moderne consument
“De moderne consument wil een winkel waar een goed afgestemd elektronica assortiment kan worden beleefd met daarbij de persoonlijke aandacht en expertise van het verkoopteam. Maar wil daarnaast ook het gemak van het 24/7 online bekijken en vergelijken van producten en diensten. Dat betekent ook dat we als winkel de klant een andere beleving moeten bieden. De klant wil de producten ervaren en daarbij persoonlijke aandacht krijgen bij het maken van de keuze voor het juiste product. In de nieuwe winkelformule is het assortiment op 1900 vierkante meter vloeroppervlakte perfect afgestemd op hun wensen en staat het beleven van elektronica, inclusief telkens de meest nieuwe snufjes, centraal”, licht De la Cour toe.

Opening in augustus
“De verbouwing is in augustus afgerond. Uiteraard gaat de verkoop ondertussen gewoon door en hebben wij Sale met tot wel 50% korting op veel geselecteerde producten. De datum voor de opening volgt nog, maar we kunnen niet wachten om onze klanten in augustus te ontvangen in onze nieuwe winkel!”

Meer uit Middelburg

Strandpaviljoen Kaapduin in Dishoek voorlopig dicht door verzakkingen

DISHOEK - Wegens een verzakt terras heeft strandpaviljoen Kaapduin de deuren donderdag 30 juni gesloten. Nader onderzoek heeft aangetoond dat er sprake is van mogelijk instortingsgevaar. Daarom is gisteren het strandpaviljoen afgezet.

21 uur geleden
Bouw nieuw politiebureau Middelburg vertraagd

MIDDELBURG - Anders dan de borden op de bouwplaats suggereren zal het nieuwe politiecomplex in Middelburg niet eind dit jaar maar pas volgende zomer in gebruik worden genomen. De bouw heeft onlangs dan wel haar hoogste punt bereikt maar de realisatie van het nieuwe politiebureau heeft wel de nodige vertraging opgelopen.

21 uur geleden
Aanleg nieuwe skatebaan Middelburg van start

MIDDELBURG - Gemeente Middelburg start deze week met de aanleg van de nieuwe skatebaan aan de Geersesweg. De skatebaan wordt het alternatief voor het inmiddels afgebroken Skatepark WIM aan de Grote Sternstraat in Middelburg.

1 dag geleden
Gemeente Middelburg maakte online verlengen parkeervergunningen mogelijk

MIDDELBURG - Vanaf eind dit jaar kunnen inwoners en bedrijven alle parkeervergunningen online wijzigen. Inwoners met een bewonersvergunning konden dat al. Maar nu wordt het ook mogelijk voor de andere parkeervergunningen.

1 dag geleden
Ons Keramiek Middelburg nodigt uit

MIDDELBURG - Lisianne Smit en Gemma van der Hoogte delen de liefde voor keramiek en kwamen zo op het idee om ‘Ons Keramiek Middelburg’ te starten: een project waarbij Middelburgers worden opgeroepen hun ramen of etalages te vullen met keramiek uit eigen collectie.

1 dag geleden
Een heel lang schilderij op Walcheren

MIDDELBURG - Roel van der Linden, een Nederlandse schilder, wonend en werkend in Tsjechië, heeft het idee ontwikkeld om naar wat hij noemt ‘mogelijk het langste schilderij ter wereld’ te maken.

1 dag geleden
Zeezwemtochten Zwemmen Langs Walcheren 2022

ZOUTELANDE - Het zeezwemmen is nog steeds ongekend populair en steeds meer waterliefhebbers weten de weg te vinden naar de zeezwemtochten van Zwemmen Langs Walcheren. 

1 dag geleden