Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

MediaMarkt Middelburg wordt toekomstbestendig verbouwd

MediaMarkt Middelburg wordt toekomstbestendig verbouwd

MIDDELBURG - MediaMarkt in Middelburg wordt verbouwd om zich nog duidelijker te positioneren bij de moderne Zeeuwse elektronicaliefhebber. De verbouwing zal in augustus zijn afgerond. Daarna is de winkel qua beleving en assortiment nog beter afgestemd op de eisen van de moderne consument.

Op 13 september 2005 opende MediaMarkt in Middelburg de deuren. “We zijn als enige MediaMarkt in Zeeland inmiddels een begrip geworden in de regio. Samen met mijn 68 collega’s, waarvan er nog zes van het eerste uur, mogen we jaarlijks zo’n 400.000 consumenten ontvangen en adviseren. Ons enthousiasme als team straalt duidelijk af op onze klanten, want de groep vaste klanten groeit nog elk jaar. Ze weten vaak ook precies bij wie ze voor welk advies terecht kunnen. We voelen ons daarmee ook echt een Zeeuws bedrijf en onderdeel van de gemeenschap”, aldus Dennis de la Cour, Chief Customer Officer MediaMarkt Middelburg .

Winkelformule past bij moderne consument
“De moderne consument wil een winkel waar een goed afgestemd elektronica assortiment kan worden beleefd met daarbij de persoonlijke aandacht en expertise van het verkoopteam. Maar wil daarnaast ook het gemak van het 24/7 online bekijken en vergelijken van producten en diensten. Dat betekent ook dat we als winkel de klant een andere beleving moeten bieden. De klant wil de producten ervaren en daarbij persoonlijke aandacht krijgen bij het maken van de keuze voor het juiste product. In de nieuwe winkelformule is het assortiment op 1900 vierkante meter vloeroppervlakte perfect afgestemd op hun wensen en staat het beleven van elektronica, inclusief telkens de meest nieuwe snufjes, centraal”, licht De la Cour toe.

Opening in augustus
“De verbouwing is in augustus afgerond. Uiteraard gaat de verkoop ondertussen gewoon door en hebben wij Sale met tot wel 50% korting op veel geselecteerde producten. De datum voor de opening volgt nog, maar we kunnen niet wachten om onze klanten in augustus te ontvangen in onze nieuwe winkel!”

Meer uit Middelburg

Oplichter doet zich voor als politieagent: Vraagt om bankgegevens 'slachtoffers'

MIDDELBURG - De politie waarschuwt voor een persoon die zich voordoet als een politieagent en vervolgens probeert op te lichten, laat HVZeeland weten.

1 dag geleden
Gemeente Veere stelt nieuwe verordening voor om leegstand woningen aan te pakken

DOMBURG - Gemeente Veere staat voor een groeiende vraag naar woningen en vindt het onwenselijk dat panden zonder geldige reden langdurig leegstaan. Om dit aan te pakken en effectieve maatregelen te kunnen nemen, wordt de invoering van een leegstandsverordening voorgesteld.

2 dagen geleden
1000ste inschrijving Middelburg Ontmoet

MIDDELBURG De 1000ste inschrijving op het online community platform Middelburg Ontmoet is een feit. Om dit te vieren kreeg de 1000ste inwoner gistermiddag een taart van wethouder Willemien Treurniet.

2 dagen geleden
Gemeente Middelburg stelt grafrechten voor KNIL-militairen vrij tot en met 2050

MIDDELBURG - Het college van gemeente Middelburg heeft besloten de grafrechten voor KNIL-militairen vrij te stellen tot en met 2050. In 2021 was het 70 jaar geleden dat de eerste KNIL-militairen en hun gezinnen aankwamen in Nederland. In het kader hiervan zijn destijds aan de gemeente Middelburg de eerste vragen gesteld vanuit de Molukse wijkraad over hoe de gemeente omgaat met de graven van KNIL-militairen. Er zijn in 2023 en 2024 ambtelijk en bestuurlijk meerdere gesprekken geweest met de Molukse wijkraad over de invulling van een regeling om de grafrechten vrij te stellen. 

2 dagen geleden
Westkapelle 800 jaar presenteert een uniek fotoboek van de optocht in 2023

WESTKAPELLE - Op 13 mei 2023 was heel Westkapelle op de been voor de optocht van 800 jaar stadsrechten Westkapelle. Een prachtige dag, waarop het feestjaar op mooie wijze werd geopend. 

2 dagen geleden
Wethouder Tuk wordt kernwethouder Meliskerke

DOMBURG - Wethouder Tuk gaat kernwethouder worden van Meliskerke. Hiermee neemt wethouder Tuk het kernwethouderschap voor Meliskerke over van wethouder De Jonge.

3 dagen geleden
40 Jaar Scouting Blauwe Jungle: een feest voor scouts met een beperking in Middelburg

MIDDELBURG - Op 20 april zal er een groot feest plaatsvinden in verband met het 40-jarig bestaan van Scoutinggroep Blauwe Jungle in Middelburg. Van 13:30 tot 16:30 verzamelen alle Zeeuwse scoutinggroepen met een beperking;  de Blauwe Vogels van de Deltagroep uit Goes en de Jitsers van scouting 't Jagertje uit Hulst, in clubhuis aan de Geerseweg 8.

5 dagen geleden