Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Max Verstappen scoort ook in de kijkcijferlijst

Max Verstappen scoort ook in de kijkcijferlijst

HILVERSUM (ANP) - De deelname van Max Verstappen aan de Britse Grand Prix en de spannende ontknoping van de race heeft Ziggo een flink aandeel in de kijkcijfers van zondag opgeleverd.

In de top 25 van de Stichting KijkOnderzoek staan liefst vier programma's rond de Formule 1 en de race op Silverstone. Naar de Grote Prijs keken bijna 1,1 miljoen mensen via het open kanaal van Ziggo, goed voor een derde plaats in de kijkcijferlijst. Nog eens 351.000 zagen Verstappen via Ziggo Sport Select in de slotfase naar de tweede plaats oprukken, waarmee die zender op plaats 17 in de kijkcijferlijst staat.

Daartussen prijken op de plaatsen 9 en 12 de voor- en nabeschouwing op de Britse Grand Prix. De voorbeschouwing trok 492.000 kijkers, de nazit 609.000.

Promenade

De terugkeer van Promenade op NPO 3 is zondag door 271.000 mensen bekeken. De NPO-culthit haalde daarmee nog net het lijstje van de 25 best bekeken programma's van de dag. Promenade werd in het voorjaar bejubeld als dé ontdekking van dit televisieseizoen. In het satirische programma nemen Diederik Ebbinge en zijn drie vaste gasten Henry van Loon, Ton Kas en Eva Crutzen Nederlandse talkshows en showbizzprogramma’s op de hak.

Het NOS Journaal van 20.00 uur (NPO 1) voerde de kijkcijferlijst aan met ruim 1,6 miljoen kijkers, gevolgd door RTL 4 met 1,2 miljoen kijkers voor Postcodeloterij Een tegen 50.

0 reacties

Om te reageren moet je eerst even inloggen.

Meer uit Entertainment

Nederlandse musea boekten in 2019 bezoekersrecord: 33 miljoen

AMSTERDAM (ANP) - De Nederlandse musea wisten vorig jaar, dus voor de coronacrisis, bijna 33 miljoen belangstellenden te trekken, 600.000 meer dan in 2018 en een record. Dat meldt de Museumvereniging.

9 minuten geleden
Akwasi's Omroep Zwart wil meer kleur voor én achter de schermen

AMSTERDAM (ANP) - Initiatiefnemers Akwasi en filmregisseur Gianni Grot willen zich met hun Omroep Zwart aansluiten bij de NPO. Ze streven naar een "afspiegeling van de huidige Nederlandse samenleving" voor én achter de schermen, laat de dinsdag gelanceerde omroep donderdag weten.

46 minuten geleden
Famke Louise betuigt spijt van #ikdoenietmeermee

DEN HAAG (ANP) - Vlogger Famke Louise (21) heeft spijt van haar steun aan de actie #ikdoenietmeermee, waarmee ze zich uitsprak tegen het coronabeleid. In een bericht op Instagram biedt ze haar excuses aan en schrijft ze dat ze zich in het vervolg beter wil laten informeren door experts.

15 uur geleden
Franse zangeres Juliette Gréco (93) overleden

PARIJS (ANP/AFP) - De Franse zangeres Juliette Gréco is op 93-jarige leeftijd overleden. Dat heeft haar familie bekendgemaakt.

17 uur geleden
Bekende Nederlanders herzien mening over #Ikdoenietmeermee

DEN HAAG (ANP) - Steeds meer bekende Nederlanders trekken hun steun voor de actie #Ikdoenietmeermee in. Onder anderen Tim Douwsma, Thomas Berge, dj Mental Theo en rappers Yes-R en Bizzey verwijderden of veranderden hun bericht op sociale media.

21 uur geleden
Pathé vertoont niet langer films met Zwarte Piet

AMSTERDAM (ANP) - Bioscoopketen Pathé stopt met het vertonen van films waar Zwarte Piet in voorkomt. Dat heeft de onderneming woensdag bekendgemaakt via Instagram.

23 uur geleden
Boek Merlijn Kamerling op nummer 1 in bestsellerlijst

DEN HAAG (ANP) - Het boek Nu ik je zie van Merlijn Kamerling over zijn vader Antonie Kamerling is de nieuwe nummer 1 op de Bestseller 60. Dat maakte de Stichting CPNB woensdag bekend. Het boek maakte een grote sprong in de ranglijst, vorige week kwam het boek nog nieuw binnen op de twintigste plaats.

1 dag geleden