Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Masters EXPO onder nieuwe naam terug in de RAI

Masters EXPO onder nieuwe naam terug in de RAI

AMSTERDAM (ANP) - De exclusieve beurs Masters EXPO opent donderdag in de RAI Amsterdam. Door de aangescherpte coronamaatregelen heeft de organisatie de openingstijden aangepast, waardoor de beurs om dagelijks om 18.00 uur de deuren sluit. De VIP Night, die zaterdagavond zou plaatsvinden, is om die reden veranderd in VIP Day. Ook zijn de gangpaden extra breed gemaakt en wie wat wil eten of drinken mag dat niet staand doen, maar alleen zittend.

Naar verwachting komen er zo'n 40.000 bezoekers naar het evenement, dat dit jaar onder een nieuwe naam verder gaat.

De beurs, voorheen Masters of LXRY, richt zich volgens de organisatie naast het aanbod van luxe goederen meer op netwerken, innoveren en zakendoen. De bezoekers worden uitgedaagd "om na te denken over the future of premium business", aldus de organisatie. In totaal zijn tot en met maandag in de RAI rond de 300 nationale en internationale exposanten te vinden op het gebied van onder meer mode, kunst, auto's, sieraden en reizen.

Het thema is dit jaar 'The Forward Edition', waarmee de organisatie vooruit wil kijken. Voor het eerst is er dit keer het congres Masters United, waar topondernemers spreken onder leiding van Wilfred Genee, Humberto Tan en Jort Kelder.

Meer uit Binnenland

Rechtbank doet op 12 juli uitspraak in zedenzaak Ali B

HAARLEM (ANP) - De rechtbank doet op 12 juli uitspraak in de zedenzaak tegen Ali B. De rechters willen de tijd nemen om te komen tot een vonnis, liet de voorzitter vrijdagavond aan het einde van een lange zittingsdag weten.

14 uur geleden
Advocaat Ali B ziet onvoldoende bewijs voor verklaring Ten Damme

HAARLEM (ANP) - Ali B moet volgens zijn advocaat Bart Swier ook worden vrijgesproken voor het verkrachten van zangeres Ellen ten Damme. In zijn pleidooi zei hij vrijdag in de rechtbank in Haarlem dat er onvoldoende betrouwbare verklaringen en bewijs zijn.

16 uur geleden
Advocaat Ali B vraagt ook vrijspraak voor aanranding Jill Helena

HAARLEM (ANP) - De advocaat van Ali B, Bart Swier, heeft betoogd dat er geen sprake was van aanranding tijdens de ontmoeting van de rapper en Jill Helena. Volgens hem was er geen sprake van dwang en moet hij vrijgesproken worden.

17 uur geleden
Vijlbrief legt aflossen ereschuld aan Groningen vast in wet

DEN HAAG (ANP) - Het kabinet legt de afspraken die het heeft gemaakt om de ereschuld aan het aardbevingsgebied in Groningen af te lossen vast in de wet. Dat meldt demissionair staatssecretaris Hans Vijlbrief (Groningen) vrijdag na de ministerraad. Belangrijk is vooral dat wordt vastgelegd dat er "zolang als nodig" genoeg geld is om de schade ruimhartig te vergoeden en huizen veiliger te maken.

18 uur geleden
Beoogd staatssecretaris Jansen legt taken in Flevoland direct neer

LELYSTAD (ANP) - Beoogd staatssecretaris Chris Jansen van de PVV legt per direct zijn taken neer als gedeputeerde in de provincie Flevoland. Hij doet dat om zich voor te bereiden op zijn nieuwe rol. Gedeputeerde Jan de Reus (VVD) neemt de taken van Jansen voorlopig over, meldt de provincie.

18 uur geleden
De Jonge: AIVD vond nadelige info voor veiligheid over Markuszower

DEN HAAG (ANP) - Dat formateur Richard van Zwol informatie kreeg van de veiligheidsdiensten over PVV'er Gidi Markuszower betekent dat er over hem "nadelige gegevens gevonden zijn met oog op de nationale veiligheid". Dat zegt minister Hugo de Jonge (Binnenlandse Zaken), als minister verantwoordelijk voor de Algemene Inlichtingen- en Veiligheidsdienst (AIVD). Door het onderzoek van de veiligheidsdiensten "is voorkomen dat iemand die kennelijk wordt gezien als een risico voor de integriteit van het landsbestuur" bewindspersoon is geworden.

18 uur geleden
Advocaten Ali B vinden verklaring nieuwe getuige onbetrouwbaar

HAARLEM (ANP) - De advocaten van Ali B noemen de nieuwe getuige die zich woensdagavond pas meldde in de zedenzaak tegen de rapper "onbetrouwbaar". De verdediging van de rapper betoogde vrijdag in de rechtbank in Haarlem dat de verklaring van de vrouw duidelijk afwijkt van die van het slachtoffer. Zij zou door B. zijn aangerand en verkracht tijdens een schrijverskamp in Heiloo.

18 uur geleden