Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Martijn Neele werkt heel 2020 nog thuis: 'Het weekendpraatje op maandagmorgen mis ik echt wel'

Martijn Neele werkt heel 2020 nog thuis: 'Het weekendpraatje op maandagmorgen mis ik echt wel'

Vanaf het moment dat Mark Rutte in zijn persconferentie sprak over thuiswerken, besloot DNWG dat alle medewerkers die thuis konden werken dat ook gingen doen. Onder hen ook de Thoolse Martijn Neele. Inmiddels werkt hij alweer een half jaar thuis. Zolang de kinderopvang open is, werkt hij enorm efficiënt. Toch mist hij het weekendpraatje op maandagmorgen. "De gezellige praatjes sla je in een online meeting over."

IT'er Martijn Neele werkt voor DNWG. "Iedereen met een laptop moest vanaf dag één thuis werken", zegt Martijn. "Dat was in het begin wel even behelpen. Zeker met een kindje van anderhalf. Mijn vriendin en ik werkten dan ook in ploegen. Om de beurt twee uurtjes. Alleen als de kleine sliep konden we even allebei tegelijk werken." Martijn settelde zich aan de keukentafel. "De eerste dagen ging dat prima, maar al snel kreeg ik last van mijn rug. Gelukkig werd er door mijn werkgever een goede bureaustoel thuisbezorgd. Met wat houten blokjes onder de keukentafel heb ik nu een prima werkplek. Zeker sinds dat de kleine weer naar de opvang kan." Sinds een maandje werkt Martijn één dag in de week op kantoor. "Op een dag dat mijn dochtertje en vriendin thuis zijn. Als ik dan buiten de deur werk, heeft niemand last van elkaar." Martijn vindt het thuiswerken prima waardoor hij er geen moeite mee heeft dat DNWG het thuiswerken, zoals Rutte op het hart drukt, nog minstens het hele jaar de norm laat zijn. "Alleen het sociale contact mis ik wel. Op maandagochtend een praatje over het weekend. Dat sla je in een digitale meeting natuurlijk over."

Meer uit Tholen

Eerste Nederlandse walviskalfje gespot in de Oosterschelde

THOLEN - Afgelopen weekend is het eerste Nederlandse walviskalfje van deze zomer gespot. Het jonge zeezoogdiertje zwemt in de Oosterschelde en heeft de naam Loretta gekregen, vernoemd naar presentatrice en dierenvriend Loretta Schrijver.

18 uur geleden
Airco en een in hoogte verstelbaar bed voor StaVoord6Huis dankzij Roparungift

SINT-ANNALAND - Negenduizend vijfhonderdzes euro; dat is het bedrag wat het StaVoord6Huis in ontvangst heeft mogen nemen van Stichting Roparun. Het bedrag zal worden ingezet voor een airco-installatie en een in hoogte verstelbaar bed voor de gast. Hoewel de gift afkomstig is van Stichting Roparun, was het de eer aan Rob de Jonge van het Runningteam De Brabantse Wal uit Halsteren om de cheque uit te reiken. 

21 uur geleden
Aan de keukentafel bij Fancy Roeken: Van militair tot MFC de Biezen

BERGEN OP ZOOM/THOLEN - Ondernemers zijn vaak dag en nacht bezig met hun onderneming. Maar wat drijft hen? Wat is hun motivatie? En waar liggen zij 's nachts van wakker? In 'Aan de keukentafel met...' gaan we met hen in gesprek en gaan we op zoek naar het bijzondere verhaal dat zij te vertellen hebben. Deze week: Fancy Roeken van MFC de Biezen.

1 dag geleden
Mechanisatiebedrijf Stevinweg vol rook door mistgenerator inbraakalarm

THOLEN- Een mechanisatiebedrijf aan de Steenweg heeft zaterdagavond vol rook gestaan. Dit gebeurde nadat de mistgenerator van het inbraakalarm was afgegaan. De brandweer kwam ter plaatse en zorgde ervoor dat de deuren van het pand geopend werden zodat de rook kon optrekken. Uiteindelijk bleek er verder niks aan de hand te zijn.

1 dag geleden
Honderden ernstige ongevallen in Zeeland: 'Gedrag moet worden aangepast'

ZEELAND - Verkeersgedrag leidt nog tot te veel verkeersongevallen. Dat blijkt uit de halfjaarlijkse verkeersongevallencijfers van het Regionaal Orgaan Verkeersveiligheid (ROVZ). 

2 dagen geleden
Traumahelikopter en meerdere hulpdiensten ingezet bij ongeluk in Sint-Maartensdijk

SINT-MAARTENSDIJK - Een persoon is vrijdagavond ernstig gewond geraakt bij een eenzijdig ongeluk op de Vierde Dijk in Sint-Maartensdijk. De auto waarin het slachtoffer reed was door onbekende reden van de weg geraakt en in een sloot tot stilstand gekomen. Naast politie, ambulance en brandweer werd ook een traumahelikopter opgeroepen.

2 dagen geleden
ANWB stelt hitteprotocol in werking: 'Asfalt wordt meer dan 50 graden'

Het kwik komt vandaag boven de 30 graden uit. Dit heeft impact op weggebruikers. Daarom zet de ANWB vanaf 10:00 uur het hitteprotocol in voor alle provincies met uitzondering van Noord-Holland. 

2 dagen geleden