Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Martijn Neele werkt heel 2020 nog thuis: 'Het weekendpraatje op maandagmorgen mis ik echt wel'

Martijn Neele werkt heel 2020 nog thuis: 'Het weekendpraatje op maandagmorgen mis ik echt wel'

Vanaf het moment dat Mark Rutte in zijn persconferentie sprak over thuiswerken, besloot DNWG dat alle medewerkers die thuis konden werken dat ook gingen doen. Onder hen ook de Thoolse Martijn Neele. Inmiddels werkt hij alweer een half jaar thuis. Zolang de kinderopvang open is, werkt hij enorm efficiënt. Toch mist hij het weekendpraatje op maandagmorgen. "De gezellige praatjes sla je in een online meeting over."

IT'er Martijn Neele werkt voor DNWG. "Iedereen met een laptop moest vanaf dag één thuis werken", zegt Martijn. "Dat was in het begin wel even behelpen. Zeker met een kindje van anderhalf. Mijn vriendin en ik werkten dan ook in ploegen. Om de beurt twee uurtjes. Alleen als de kleine sliep konden we even allebei tegelijk werken." Martijn settelde zich aan de keukentafel. "De eerste dagen ging dat prima, maar al snel kreeg ik last van mijn rug. Gelukkig werd er door mijn werkgever een goede bureaustoel thuisbezorgd. Met wat houten blokjes onder de keukentafel heb ik nu een prima werkplek. Zeker sinds dat de kleine weer naar de opvang kan." Sinds een maandje werkt Martijn één dag in de week op kantoor. "Op een dag dat mijn dochtertje en vriendin thuis zijn. Als ik dan buiten de deur werk, heeft niemand last van elkaar." Martijn vindt het thuiswerken prima waardoor hij er geen moeite mee heeft dat DNWG het thuiswerken, zoals Rutte op het hart drukt, nog minstens het hele jaar de norm laat zijn. "Alleen het sociale contact mis ik wel. Op maandagochtend een praatje over het weekend. Dat sla je in een digitale meeting natuurlijk over."

Meer uit Tholen

Afsluiting van de Haringvlietbrug: 8 weken omrijden

THOLEN - De Haringvlietbrug wordt gerenoveerd. Van vrijdag 9 juni 22.00 uur tot vrijdag 4 augustus 2023 23.00 uur is de brug gesloten voor al het verkeer. Tijdens de renovatie worden de brugklep en het bewegingswerk vervangen.

11 uur geleden
Kermis Oud-Vossemeer van start: Twee dagen lang volop plezier

OUD-VOSSEMEER - In Oud-Vossemeer is zojuist de jaarlijkse kermis weer van start gegaan. Twee dagen lang kunnen inwoners genieten aan de Raadhuisstraat.

15 uur geleden
Bestuurder uit Stavenisse zag te laat dat verkeer stilstond: 3 gewonden

BRUINISSE / STAVENISSE - Bij een ongeval op de Philipsdam zijn donderdag 8 juni drie personen gewond geraakt.

17 uur geleden
Jij op Tholen organiseert scootmobieltocht in Sint-Maartensdijk en Scherpenisse

SINT-MAARTENSDIJK/SCHERPENISSE - Tholenaren kunnen volgende week dinsdag meedoen met een scootmobiel in en rond Sint-Maartensdijk en Scherpenisse. Ook inwoners met een driewieler of duofiets mogen meedoen. De tocht is acht kilometer lang.

20 uur geleden
Weg richting Tholen afgesloten door ernstig ongeval met klassieke Chevrolet Corvette

THOLEN - Bij een ongeval met tussen een werkbus en een klassieke Chevrolet Corvette zijn vanmiddag twee personen gewond geraakt. Een traumahelikopter kwam ter plaatse.

1 dag geleden
Beweging en plezier door Jij op Tholen: 'We willen jong en oud in beweging krijgen'

THOLEN - Een beweegweek, een vol programma tijdens de vakantie of een scootmobieltocht. Jij op Tholen, van de gemeente Tholen, doet er alles aan om ervoor te zorgen dat kinderen, jongeren en volwassen op het eiland zich geen moment hoeven te vervelen. Ook afgelopen meivakantie werd er weer van alles georganiseerd. 

1 dag geleden
Oudelandsedijk vandaag afgesloten door asfaltreparatie

STAVENISSE - De Oudelandsedijk in Stavenisse is vandaag afgesloten. Op die plek wordt namelijk het asfalt gerepareerd. 

1 dag geleden