Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Mart van camping Kruytenburg: 'De vakantie in eigen land is populairder dan ooit'

Mart van camping Kruytenburg: 'De vakantie in eigen land is populairder dan ooit'

Mart Nieuwenhuyzen is eigenaar van camping Kruytenburg in Poortvliet. Nu de zomervakantie voor de deur staat, ervaart hij een aanzienlijk grotere vraag. Zeker nu de campings aan de kust nagenoeg vol zitten. "De hele corona-situatie is positief voor de recreatie. Mensen herontdekken Nederland nu als vakantieland en zijn vervolgens blij verrast!'

"De vakantie in eigen land is natuurlijk populairder dan ooit. Veel meer mensen blijven in Nederland. Vooral omdat ze 'het' niet op willen zoeken. We merken dan ook dat er meer vraag is. Opvallend is wel dat mensen doorgaans eerst een camping aan de kust zoeken. Dat vinden vakantiegangers natuurlijk erg aantrekkelijk. Nu zij merken dat het daar nagenoeg vol zit, lopen de boekingen hier op."

Als zij eenmaal op de camping van Nieuwenhuyzen arriveren, zijn ze bijzonder positief. "Onze camping is groot in opzet. Zo hebben de kampeerders erg ruime plaatsen. Soms wel 350 vierkante meter. Gezien de maatregelen voelt die ruimte, die je ook elders op de camping ervaart, als extra veilig. Dat wordt nu extra gewaardeerd."

"Onze gasten zijn nu aan de maatregelen gewend, waardoor de sfeer, die in het begin natuurlijk een beetje anders was, weer helemaal terug is. Sterker nog, het is eigenlijk extra gezellig, want de kampeerders zijn vooral heel erg blij dat ze lekker vakantie kunnen vieren." [n]

'

Meer uit Tholen

Vooraankondiging participatiebijeenkomst en ter inzage legging Ontwerp Omgevingsvisie

THOLEN - In 2023 hebben we een concept omgevingsvisie gepresenteerd, ter inzage gelegd, participatiebijeenkomsten georganiseerd en hierover met de gemeenteraad gesproken. Van inwoners, ondernemers en maatschappelijke organisaties ontvingen we daarop veel inspraakreacties. Die leidden er toe om een tussenraadpleging te houden. Het gevolg hiervan is dat we nu een Ontwerp Omgevingsvisie hebben gemaakt, waarin we de hiervoor vermelde ingebrachte reacties hebben verwerkt.

12 uur geleden
Heinenoordtunnel (A29) dit weekend in beide richtingen afgesloten

BERGEN OP ZOOM/THOLEN - Reis je dit weekend over de A29 richting Bergen op Zoom of Rotterdam? Dan kun je niet door de Heinenoordtunnel. De tunnel is het hele weekend afgesloten voor nieuwe werkzaamheden. Hierdoor moet het verkeer rekening houden met omleidingen en extra reistijd.

16 uur geleden
Vanavond kun je meepraten over de nieuwe groene ontmoetingsplek

THOLEN - De perenboomgaard aan de Luchtenburgseweg wordt binnenkort omgetoverd tot een groene ontmoetingsplek, zo werd vorige week bekend. Wil je meer weten over dit plan of het ontwerp bekijken? Dan ben je vanavond op 29 februari welkom tijdens de inloopavond in het gemeentehuis.

1 dag geleden
Dieven op heterdaad betrapt bij stelen spullen van bouwterrein Stalland

SINT-ANNALAND - Drie mannen zijn woensdagavond gearresteerd omdat ze spullen meenamen vanaf een bouwterrein aan de Tienhoven. Het gaat om twee mannen van 31 en 32 jaar oud uit Sint-Maartensdijk en een 42-jarige man uit Nieuw-Vossemeer.

1 dag geleden
Hiep hiep hoera! Zo veel inwoners van Tholen zijn op deze schrikkeldag jarig

THOLEN - Vijftien inwoners van de gemeente Tholen vieren vandaag op schrikkeldag hun verjaardag. Dat is bijzonder, omdat 29 februari maar één keer in de vier jaar voorkomt. Daarnaast is trouwen op de laatste dag van deze maand zeer populair, blijkt uit cijfers van het CBS.

1 dag geleden
Autoschade Buijs: 'Werken met ZLM geeft ons veel vertrouwen'

THOLEN - Schade aan je auto? Dan zorgt Autoschade Buijs voor een snelle en betrouwbare oplossing. Vanaf 1 maart is dit Thoolse bedrijf aan de Ambachtsweg een erkend schadehersteller van ZLM Verzekeringen. Met deze nieuwe samenwerking blijft Autoschade Buijs na 17 jaar haar groeiende service nog altijd uitbreiden.

2 dagen geleden
Skills helpt mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt aan een baan

THOLEN - Skills draait op volle toeren. Aan de Marconiweg in bedrijventerrein Welgelegen ligt deze nieuwe werkplaats. De missie van Skills is duidelijk: het trainen van deelnemers met afstand tot de arbeidsmarkt naar regulier werk. Dit kan iedereen zijn, van mensen met psychische klachten tot nieuwkomers.

2 dagen geleden