Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Marjolein volgt yogalessen op het strandje van Sint-Annaland: 'Voel me fitter'

Marjolein volgt yogalessen op het strandje van Sint-Annaland: 'Voel me fitter'

SINT-ANNALAND - Dat de lessen op het strand worden gegeven is voor Marjolein één van de redenen waarom zij graag yogalessen volgt bij Marianne. Als jonge moeder wilt zij toch graag wat aandacht geven aan haar lichaam en gezondheid. Met deze lessen hoopt zij haar spieren wat ontspanning te kunnen geven.

Marjolein is een moeder van drie kinderen. Ze heeft al vaker geprobeerd om yogalessen te volgen, maar dat sprak haar toen niet helemaal aan. “Bij Marianne voelt het toch anders, je merkt dat zij écht weet wat ze doet. Ze heeft er echt verstand van. Ze is zelf ook heel geduldig en rustig. Dat kun je goed merken.”

Fitter
Ook al heeft Marjolein nog niet zoveel lessen gevolgd bij Marianne, ze is toch heel erg tevreden.
“Ondanks dat ik nog maar weinig lessen bij Marianne heb gevolgd, zou ik het zeker al aanraden aan mijn vriendinnen. Na een aantal lessen merk ik namelijk al heel goed dat er iets veranderd is in mijn lichaam. Het gaat allemaal wat makkelijker; ik voel me fitter. Het is ook heel fijn om lekker buiten te zijn, op het strand. Van de (drukke) omgeving heb ik verder eigenlijk helemaal geen last; ik kan me daar heel goed voor afsluiten.” Terwijl Marjolein de yogales volgt op het strand speelt haar man samen met de kinderen lekker op het strand. “Het is ook fijn dat het zo dicht bij huis is”, voegt Marjolein toe. “Dat maakt het ook erg makkelijk om naar de lessen te gaan.”

Meer uit Tholen

Scooterrijder rijdt tegen bushokje en raakt gewond in Smerdiek

SINT-MAARTENSDIJK - Een scooterrijder is vrijdagmiddag gewond geraakt bij een ongeval aan de Provincialeweg in Sint-Maartensdijk. Hij reed vol door de ruit van een bushokje en moest met de ambulance naar het ziekenhuis worden gebracht.

1 uur geleden
'Zeer grote kans op klachten hooikoorts met Pinksteren'

THOLEN - De piekperiode van het graspollenseizoen is in aantocht. Door het warme weer tot dusver in mei zijn al steeds meer grassoorten tot bloei gekomen en tijdens het pinksterweekend begint de piekperiode van het graspollenseizoen. Dit betekent dat de kans op hooikoortsklachten zeer groot is. Door buien spoelt de lucht soms schoon, maar tijdens droge momenten keert de overlast snel terug.

4 uur geleden
Thoolse lezersfoto van de week: 'Bloeiende tulpenvelden bij Vossemeer'

THOLEN - Elke week prijkt er op de ontspanningspagina van de wekelijkse Thoolse Bode een lezersfoto. Dit keer was het de foto van Piet Grim die de spotlight mocht vangen.

9 uur geleden
Molenaar in opleiding Davy van der Zande bijna klaar voor zijn eerste examen [NATIONALE MOLENDAG 2024]

SINT-ANNALAND - Molenaar in opleiding Davy van der Zande heeft zaterdag heel zijn gezin ingezet om de Nationale Molendag bij molen De Vier Winden tot een succes te maken. Waar Davy zelf vooral in de molen te vinden is om geïnteresseerden het wel een wee te vertellen van 'hun' molen, ontvangt zijn vrouw de gasten in de tuin van de molen. Het gezin woont inmiddels bijna drie jaar in de woning bij de molen.

1 dag geleden
Woning in Oud-Vossemeer gesloten vanwege grote hennepkwekerij

OUD-VOSSEMEER - De burgemeester van Tholen heeft vandaag een woning aan de Prins Willem-Alexanderstraat in Oud-Vossemeer gesloten. Bij de woning werd begin april een grote hennepkwekerij ontdekt met maar liefst 141 planten.

2 dagen geleden
Profvoetballer Bart over zijn liefde voor Tholen: 'Voelt nog steeds als thuis' [INTERVIEW]

THOLEN - Bart Nieuwkoop voetbalt na een Vlaams avontuur weer op Nederlandse bodem. De 28-jarige rechtsback uit Tholen maakte dit seizoen een terugkeer naar zijn oude liefde Feyenoord. "Ik zal niet snel weer Rotterdam verlaten. Maar mocht ik opnieuw verhuizen, dan is dat naar Tholen."

2 dagen geleden
Heen en weer via Tholen: Vijf nieuwe vaarroutes door de Zuiderwaterlinie

THOLEN - De Zuiderwaterlinie vertelt het typisch Nederlandse verhaal van verdedigen met water. Met vijf nieuwe vaarroutes kun je als pleziervaarder dit verhaal ook vanaf het water beleven. Varend langs de verschillende vestingsteden, forten en buitengebieden ontdek je de historische waterlinie vanuit een heel ander perspectief. De Alliantie Zuiderwaterlinie bood al verschillende wandel-, fiets- en autoroutes aan en breidt dat aanbod nu uit met deze vaarroutes.  

2 dagen geleden