Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Mariam in Concert Bonifaciuskerk Kwadendamme

Mariam in Concert Bonifaciuskerk Kwadendamme

KWADENDAMME - Zaterdagmiddag 26 augustus ben je van harte welkom om de prachtige muziek van Mariam en de fijne sfeer te ervaren in de Bonifaciuskerk in Kwadendamme. Mariam (het duo Eva en Frans) neemt je deze middag mee op een muzikale reis, waarin meditatieve muziek, luisterliedjes en meezingers elkaar afwisselen. Het optreden is van 15.00 tot 17.00 uur.

Begin 2022 bracht Mariam haar prachtig gearrangeerde album ‘Awake’ uit dat werd geproduceerd door Eric Van Den Brink. De muziek van Mariam is muziek van de ziel. Zoals een bezoeker onlangs vertelde; ‘Eva Mariam is als een engel op aarde, een bezielde zangeres die me diep heeft geraakt, met zulke mooie teksten, rechtstreeks uit de bron. Samen met de warme stem van Frans brengen zij de hemel op aarde.’ 

Het concert is akoestisch onder muzikale begeleiding van Eva van Nieuwburg (vocal en gitaar) en Frans de Visser (backing vocal, harmonium, keyboard en cajon). Tijdens de pauze is er gratis koffie en thee. Na afloop is er gelegenheid tot een drankje (Bonifacius bier, fris en wijn) tegen een aantrekkelijk tarief. Aanmelden www.mariamagency.com.

Meer uit Reimerswaal

'Geen overtredingen geconstateerd bij grote controle in jachthaven Yerseke'

YERSEKE - De jachthaven van Yerseke is donderdag onderworpen aan een uitgebreide controle. Daarbij zijn geen strafbare feiten geconstateerd, laat de gemeente Reimerswaal weten. 

3 dagen geleden
Doe- en Dagcentrum Reimerswaal iedere woensdag open in Kruiningen

KRUININGEN - Met de groeiende vergrijzing in onze samenleving en een dalend aantal zorgmedewerkers, wordt het steeds uitdagender om hoogwaardige zorg te bieden aan ouderen. Om deze uitdagingen aan te pakken en ouderen zo lang mogelijk zelfstandig thuis te laten wonen, is in Kruiningen het Doe- en Dagcentrum Reimerwaal geopend. Het is iedere woensdag te bezoeken in het dorpshuis in Kruiningen.

5 dagen geleden
Krabbendijke krijgt dit najaar pumptrack, Yerseke en Kruiningen volgen later

KRABBENDIJKE - In de Kruisbessestraat in Krabbendijke legt de gemeente Reimerswaal dit najaar een pumptrack aan.

5 dagen geleden
Kapelle deelt boetes uit voor onjuist parkeren bij laadpaal

KAPELLE - Wie vanaf woensdag (10 juli) zijn brandstofauto in de gemeente Kapelle parkeert bij een openbare laadpaal voor elektrisch opladen, riskeert voortaan een boete van 129 euro.

5 dagen geleden
Norah Tramper en Ferry Schouwenaar got talent op Wemeldings Zomerfeest

WEMELDINGE - Dit weekend is tijdens het Wemeldingse Zomerfeest ook weer Wemeldinge's Got Talent georganiseerd. Tijdens het middagvullende programma deden negen deelnemers in de categorie onder twaalf jaar mee en twee deelnemers in de categorie boven twaalf. 

5 dagen geleden
Ongeval met quad in buitengebied bij Schore

SCHORE - In het buitengebied tussen Kapelle en Schore is een quadbestuurder maandagavond gewond geraakt na een eenzijdig ongeval.

5 dagen geleden
Letsel bij ongeluk Westelijke Kanaalweg Wemeldinge

WEMELDINGE - Bij een verkeersongeval op de Westelijke Kanaalweg in Wemeldinge is maandagmiddag iemand gewond geraakt. De persoon is naar het ziekenhuis gebracht.

6 dagen geleden