Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Margaret en Kees hebben samen honderd weken welpenkampen verzorgd

Margaret en Kees hebben samen honderd weken welpenkampen verzorgd

‘s-HEERENHOEK - Samen zijn Kees en Margaret Rentmeester honderd weken op welpenkamp geweest met de scouting. Voor deze uitgebreide hulp zijn de twee in het zonnetje gezet door de scouts.

Kees heeft 48 jaar welpenkamp op zijn naam staan en Margaret 52 jaar. ‘Een compleet jaar van haar leven’, aldus de scouting. ‘Als 14-jarige werd Margaret meegevraagd. Vanaf de verkering met Kees ging ook hij mee op kamp. Thema’s bedenken, decorstukken maken, EHBO verzorgen, toiletten schoonmaken, totempalen maken, dweilen, ze waren overal inzetbaar. Hun creativiteit en tomeloze inzet hebben er samen met de inzet van de andere leiders voor gezorgd, dat vele ‘s-Heerenhoekers hebben kunnen genieten van de welpenkampen.’ 

De huidige leiding zet de traditie van welpenkamp met liefde voort. ‘We zullen Rama en Akela Margaret, zoals Margaret en Kees met hun welpennaam heten, zeker gaan missen op de kampen die volgen!’

0 reacties

Om te reageren moet je eerst even inloggen.

Meer uit Beveland

Gemeente Noord-Beveland stopt met adverteren in het ‘gele krantje’

WISSENKERKE - Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Noord-Beveland ontbindt haar advertentiecontract met Trainews vanwege het nieuwe beleid van deze uitgever.

7 uur geleden
Ook Borsele heeft vanaf donderdag een repair café

HEINKENSZAND - De Borselse wethouder Marga van de Plasse en Liliane Schoone, voorzitter van de Seniorenraad Borsele, openen donderdag in Heinkenszand het eerste repair café van gemeente Borsele. 

10 uur geleden
‘We hopen met deze vernieuwing ook leden aan te trekken’

KAMPERLAND - Burgemeester Loes Meeuwisse van de gemeente Noord-Beveland heeft, met hulp van het jongste clublid Lizzy Fillius, het vernieuwde tennispark van S.V. Slagvast in Kamperland geopend. “We zijn klaar voor de toekomst”, vertelt clubvoorzitter Peter Sandee.

14 uur geleden
Dodelijk arbeidsongeval in Driewegen

DRIEWEGEN - Bij een arbeidsongeval aan de Weltevredendijk bij Driewegen is maandagmiddag een 83-jarige man overleden. Hij raakte bekneld onder een heftruck.

1 dag geleden
Eindeloos Eiland Festival op nieuwe locatie

WISSENKERKE - Het Eindeloos Eiland Festival (EEF) gaat eindelijk door. De herfsteditie vindt plaats op 24, 25 en 26 september op een nieuwe locatie; hofstede ‘s Gravenhoek bij Wissenkerke.

1 dag geleden
‘We zijn geen fabriek en willen dat ook niet worden’

Hij nam twintig jaar geleden de groentewinkel van zijn ouders over en heeft nu een goedlopend bedrijf in het bezorgen van maaltijden. Johan van Marle vertelt over zijn familiegeschiedenis en het succes van zijn bedrijf: Uitgekookt. 

1 dag geleden
Scouting: We mogen weer!!

GOES - Afgelopen zaterdag is het nieuwe scoutingseizoen weer begonnen voor de leden van Scoutinggroep Hertog van Beijeren-Gosaha.

1 dag geleden