Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Margaret en Kees hebben samen honderd weken welpenkampen verzorgd

Margaret en Kees hebben samen honderd weken welpenkampen verzorgd

‘s-HEERENHOEK - Samen zijn Kees en Margaret Rentmeester honderd weken op welpenkamp geweest met de scouting. Voor deze uitgebreide hulp zijn de twee in het zonnetje gezet door de scouts.

Kees heeft 48 jaar welpenkamp op zijn naam staan en Margaret 52 jaar. ‘Een compleet jaar van haar leven’, aldus de scouting. ‘Als 14-jarige werd Margaret meegevraagd. Vanaf de verkering met Kees ging ook hij mee op kamp. Thema’s bedenken, decorstukken maken, EHBO verzorgen, toiletten schoonmaken, totempalen maken, dweilen, ze waren overal inzetbaar. Hun creativiteit en tomeloze inzet hebben er samen met de inzet van de andere leiders voor gezorgd, dat vele ‘s-Heerenhoekers hebben kunnen genieten van de welpenkampen.’ 

De huidige leiding zet de traditie van welpenkamp met liefde voort. ‘We zullen Rama en Akela Margaret, zoals Margaret en Kees met hun welpennaam heten, zeker gaan missen op de kampen die volgen!’

Meer uit Beveland

Leuntje en Merien dansen straks op gymzaal Wolphaartsdijk

WOLPHAARTSDIJK - De gymzaal aan de Van der Baanstraat in Wolphaartsdijk wordt verfraaid met een mural van kunstenaar Jan-Willem Hament met een dansende Leuntje en Merien. 

19 minuten geleden
Wensen vervuld met nieuwbouw Van de Velde

KAPELLE - Al sinds de jaren tachtig is autobedrijf Van de Velde niet meer weg te denken van de Stationssingel in Kapelle. Het bedrijf werd in 1979 opgericht door Piet van de Velde en ook zoon Arno van de Velde is nu werkzaam in het familiebedrijf. In de afgelopen veertig jaar is de onderneming langzaam maar zeker uitgebreid tot het gloednieuwe pand dat er nu staat. 

2 uur geleden
Energiebespaaractie voor huurders in Goes en Borsele

GOES/HEINKENSZAND - Huurders in de gemeenten Goes en Borsele hebben een bespaarkaart ter waarde van tachtig euro ontvangen.

4 uur geleden
Ruim 1,5 miljoen euro voor woningverbetering in Zeeland

MIDDELBURG - De Provincie Zeeland verleent ruim 1,5 miljoen euro subsidie voor vijf gebiedsgerichte projecten voor verbetering van de woningvoorraad. Het gaat om vervangende nieuwbouw of het veranderen van gebouwen in woningen. Deze subsidie draagt bij aan de realisatie van in totaal 215 nieuwe woningen in de gemeenten Goes, Middelburg, Vlissingen, Terneuzen en Sluis.

4 uur geleden
Lunch met film tegen eenzaamheid in Ovezande en Baarland

BAARLAND/OVEZANDE - Iedereen is van harte welkom bij een lunch met dorpsfilm in Ovezande, op 6 oktober, en in Baarland, op 7 oktober. Deze samenkomsten vinden plaats in het kader van de Week tegen Eenzaamheid.

18 uur geleden
Bouw nieuwbouwcomplex Waterstate Lofts begint

GOES - Bij de Westhavendijk in Goes, aan de rand van het stadscentrum, begint donderdag de bouw van Waterstate Lofts. Dit is een complex met 89 hotelappartementen, 14 woonappartementen, een restaurant en winkel.

20 uur geleden
Expo fotoclub brengt duurzaamheid en Goes in beeld

GOES - Difo Goes, de club van enthousiaste hobbyfotografen, opent donderdagmiddag 6 oktober haar expositie ‘Duurzaamheid en Goes’.

1 dag geleden