Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Marco en Leontine Borsato gaan uit elkaar

Marco en Leontine Borsato gaan uit elkaar

AMSTERDAM (ANP) - Marco Borsato en zijn vrouw Leontine gaan uit elkaar. Dat hebben ze dinsdag bekendgemaakt op Facebook. "Na een huwelijk van meer dan twintig jaar hebben we met pijn in onze harten besloten om uit elkaar te gaan. We zijn dankbaar voor de mooie jaren die ons samen zijn gegeven", schrijven ze. Ze vragen om "ons en de kinderen rust en privacy te geven om dit te kunnen verwerken".

De zanger en de voormalige assistente van Rad van Fortuin waren sinds mei 1998 met elkaar getrouwd. Ze waren aan elkaar gekoppeld door Hans en Connie Breukhoven. Marco (53) en Leontine (52) hebben samen drie kinderen: zoons Luca (21) en Senna (18) en dochter Jada (17).

Geruchten dat het huwelijk van de Borsato's in zwaar weer zou verkeren, deden al langer de ronde. In oktober 2019 gaf de zanger toe dat hij jaren geleden een affaire heeft gehad met pianiste Iris Hond.

Failliet

In bijna 22 jaar huwelijk maakten de Borsato's veel mee. Zo ging The Entertainment Group, de productiemaatschappij waarvan Marco mede-eigenaar was, in 2009 failliet. Borsato bleef met een miljoenenschuld zitten, maar krabbelde weer op. In juli 2011 werd een poliep gevonden op zijn stembanden. De zanger onderging een geslaagde operatie. Borsato's gezondheid was begin 2014 weer groot nieuws, toen hij bekendmaakte getroffen te zijn door een TIA.

Vorige maand verdween de zanger uit de publiciteit. Hij maakte zijn agenda leeg omdat hij kampt met een burn-out.

Meer uit Entertainment

Britse schrijver van The Horse Whisperer overleden

LONDEN (ANP) - De Britse schrijver Nicholas Evans, beroemd door zijn werk The Horse Whisperer, is op 72-jarige leeftijd aan een hartaanval overleden. De in 1995 gepubliceerde roman werd wereldwijd een enorm succes. Er werden vijftien miljoen exemplaren verkocht van het boek, dat in Nederland werd uitgebracht onder de titel De paardenfluisteraar. Het is in tientallen talen vertaald.

1 jaar geleden
BNN 25 jaar: van tv-programma tot spraakmakende publieke omroep

HILVERSUM (ANP) - BNN, dat staat voor Bart's Neverending Network, is maandag 25 jaar geleden opgericht. De publieke omroep werd op 15 augustus 1997 in het leven geroepen door Bart de Graaff, Gerard Timmer, Willem de Bois en Frank Timmer. Na de fusie van BNN en VARA staat de omroep inmiddels al een aantal jaar bekend als BNNVARA.

1 jaar geleden
Conservatieve Iraanse media prijzen aanvaller Rushdie

TEHERAN (ANP/RTR/AFP) - Conservatieve media in Iran prijzen de man die vrijdag de schrijver Salman Rushdie heeft neergestoken. Rushdie kampt sinds 1988 met bedreigingen vanwege zijn boek De duivelsverzen, dat door sommige moslims als godslasterlijk wordt beschouwd.

1 jaar geleden
Minister gaat FM-radiofrequenties veilen na uitspraak rechter

DEN HAAG (ANP) - Minister Micky Adriaansens (Economische Zaken) komt dit najaar met een voorstel voor een herverdeling van de landelijke FM-frequenties door middel van een veiling. De rechter zette onlangs een streep door het besluit van haar ambtsvoorganger Mona Keijzer om de bestaande vergunningen met drie jaar te verlengen.

1 jaar geleden
Grease-actrice Olivia Newton-John (73) overleden

LOS ANGELES (ANP) - Olivia Newton-John is maandag op 73-jarige leeftijd overleden. De actrice, met name bekend van haar rol als Sandy in de musical Grease, sliep in het bijzijn van vrienden en familie vredig in op haar ranch in Californië, meldt haar echtgenoot John Easterling op Facebook.

1 jaar geleden
Actrice Anne Heche in kritieke toestand na auto-ongeluk

LOS ANGELES (ANP) - De Amerikaanse actrice Anne Heche is in kritieke toestand naar het ziekenhuis gebracht nadat ze met haar auto een woning in reed in Los Angeles. De auto en het huis vlogen in brand en de bestuurder liep ernstige brandwonden op, melden Amerikaanse media. Een anonieme bron bevestigde aan CNN dat het om Heche ging en de LA Times meldt dat de auto op haar naam geregistreerd stond.

1 jaar geleden
1,9 miljoen kijkers zien Engelse voetbalsters EK winnen

HILVERSUM (ANP) - Bijna 1,9 miljoen mensen hebben zondag gekeken naar de finale van het EK tussen de voetbalsters van Engeland en Duitsland. Via NPO 1 zagen zij hoe de Engelsen, gecoacht door de Nederlandse Sarina Wiegman, er met de winst vandoor gingen.

1 jaar geleden