Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Marc van der Steen nieuwe bestuurder van Stadlander

Marc van der Steen nieuwe bestuurder van Stadlander

THOLEN - Woningcorporatie Stadlander heeft een nieuwe bestuurder. De Raad van Commissarissen van Stadlander benoemt Marc van der Steen per 21 juni 2019 als nieuwe bestuurder van woningcorporatie Stadlander.

"Marc is een echte volkshuisvester. Hij staat voor betaalbaar wonen in een duurzame woning en voor goede samenwerking met huurders en wijkpartners. Hij heeft speciale aandacht voor mensen die extra aandacht en ondersteuning nodig hebben. Marc is opgegroeid in Bergen op Zoom en maatschappelijk actief op de Brabantse Wal. Hij is hierdoor goed bekend met het werkgebied van Stadlander", laat de woningcorporatie in een verklaring weten. Van der Steen is op dit moment Vestigingsmanager bij woningcorporatie Alwel.

"Marc van der Steen heeft heel veel zin om zich met de collega's en samenwerkingspartners in te zetten voor de huurders van Stadlander, en de wijken en kernen waarin de huurders wonen. Hij is een mooie opvolger van Ton Ringersma die op 20 juni afscheid neemt van Stadlander."

De Raad van Commissarissen verwacht met Marc van der Steen de ingezette koers van Stadlander voort te zetten en met zijn kwaliteiten deze koers verder te kunnen intensiveren.

Meer uit Tholen

Traumahelikopter en meerdere hulpdiensten ingezet bij ongeluk in Sint-Maartensdijk

SINT-MAARTENSDIJK - Een persoon is vrijdagavond ernstig gewond geraakt bij een eenzijdig ongeluk op de Vierde Dijk in Sint-Maartensdijk. De auto waarin het slachtoffer reed was door onbekende reden van de weg geraakt en in een sloot tot stilstand gekomen. Naast politie, ambulance en brandweer werd ook een traumahelikopter opgeroepen.

2 uur geleden
ANWB stelt hitteprotocol in werking: 'Asfalt wordt meer dan 50 graden'

Het kwik komt vandaag boven de 30 graden uit. Dit heeft impact op weggebruikers. Daarom zet de ANWB vanaf 10:00 uur het hitteprotocol in voor alle provincies met uitzondering van Noord-Holland. 

4 uur geleden
Impact van grote storing valt mee in de regio, Bravis heeft geen problemen

Een grote computerstoring zorgt vrijdag wereldwijd voor problemen. De storing is ontstaan door een fout in de software van cybersecuritybedrijf Crowdstrike. Onder andere enkele ziekenhuizen en luchthavens kampen met grote problemen. Bravis ziekenhuis in Roosendaal en Bergen op Zoom is niet getroffen door de storing. "In onze regio is een relatief klein aantal storingen bekend", laat de veiligheidsregio Midden-West-Brabant weten.

22 uur geleden
Luchthavens en bedrijven plat door wereldwijde Windows-storing

BRABANT - Een fout in een automatische update van de antivirus-software van Crowdstrike veroorzaakt wereldwijd ernstige computerproblemen, waardoor Windows systemen vastlopen en niet opstarten. Bedrijven en organisaties, waaronder luchtvaartmaatschappijen en McDonald's, ondervinden grote hinder terwijl Crowdstrike aan een oplossing werkt.

1 dag geleden
Streekmuseum de Meestoof zoekt vrijwilligers

SINT-ANNALAND - Het Streekmuseum de Meestoof is in 1973 opgericht en wordt volledig door vrijwilligers gerund. "Ons museum heeft vanaf de oprichting een gestage groei doorgemaakt en is nu naarstig op zoek naar nieuwe vrijwilligers voor diverse functies", laat het museum weten.

1 dag geleden
Bouw St. Anna Harbour Resort officieel van start: 'Gaan als warme broodjes!'

SINT-ANNALAND - Het St. Anna Harbour Resort in Sint-Annaland groeit in rap tempo. Alexander Snoodijk, de gedreven ontwikkelaar achter dit ambitieuze project, heeft na de vlotte verkoop van de eerste zeventien appartementen in 'OostDock', ook vaart gezet achter de verkoop van zeventien appartementen in 'WestDock'. De bouw van de appartementen van 'Westdock' zijn donderdagmiddag van start gegaan. 

1 dag geleden
Havendag Stavenisse is in aantocht

STAVENISSE - Op 20 juli vindt de Havendag Stavenisse plaats. Die dag is er onder andere een braderie, een havenfeest met live muziek en zijn er activiteiten voor kinderen. Het belooft een gezellige en tropisch warme dag te worden.

1 dag geleden