Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Mantelzorgcafé over ‘omgaan met iemand met NAH’

Mantelzorgcafé over ‘omgaan met iemand met NAH’

MIDDELBURG - Manteling organiseert maandelijkse  Mantelzorgcafés als ontmoetingsplek voor mantelzorgers. Het ‘omgaan met iemand met NAH’ staat tijdens de bijeenkomsten in juli centraal.

Dus kom jij in het dagelijks leven mensen tegen die te maken hebben met Niet Aangeboren Hersenletsel (NAH)?  Of wil je hier meer van weten en/of mensen spreken die hier ook mee te maken hebben? Kom dan naar deze bijeenkomst. ?Er is ruimte om samen stil te staan bij de impact en gevolgen van opgelopen hersenletsel. We kijken hierin zowel naar de mens met hersenletsel als naar hoe je er als mantelzorger zo goed mogelijk mee om kunt gaan. ?Twee hersenletseldeskundigen van Breinlijn zullen hierover vertellen en geven tips over hoe ermee om te gaan. 

Natuurlijk is er gelegenheid om vragen te stellen. Belangstellenden hebben 2 kansen om aan dit mantelzorgcafé deel te nemen. Op donderdag 7 juli om 13.30 uur in de ZB  Bibliotheek van Zeeland, Kousteensedijk 7 te Middelburg, of online op woensdag 13 juli om 19.30 uur. Wil je meedoen en/of meer informatie? ?Meld je dan even aan via [email protected] onder vermelding van ‘mantelzorgcafé’ met de datum, of telefonisch via 0118 553530.

Meer uit Middelburg

Vier Zeeuwen naar het NK Tennis voor Senioren in Hilversum

MIDDELBURG - Tijdens de Nationale kampioenschappen seniorentennis in Hilversum van 13 augustus tot en met 21 augustus, spelen vier Zeeuwen mee.

4 uur geleden
Bowlingkampioenen in Middelburg

KOUDEKERKE/MIDDELBURG - Bowlingvereniging Middelburg, actief in Bowling De Kruitmolen in Dauwendaele, bestaat al meer dan veertig jaar. Veel mensen kennen bowling als sport en als vorm van recreatie, maar veel minder mensen weten dat bowling in Middelburg ook op hoog niveau beoefend wordt.

5 uur geleden
Partij voor de Dieren Zeeland vestigt aandacht op dierenleed door hitte

MIDDELBURG - Partij voor de Dieren Zeeland stelt in een bericht dat er overal in Zeeland nog steeds dieren in de brandende zon staan, in weiden en op dijken, zonder enige schaduw. 

1 dag geleden
Open dag Cultuurhuis Kuiperspoort op zondag 4 september

MIDDELBURG - Op zondag 4 september van 13.00 tot 17.00 opent het Cultuurhuis Kuiperspoort in Middelburg zijn deuren voor ieder die creatief aan de slag wil met kunst en cultuur. Op deze dag ontmoet u docenten/kunstenaars en kunt u zien welke kunst er gemaakt wordt. Er is een rijk aanbod aan kunsteducatie voor jong en oud. En als u nog geen keuze heeft gemaakt kunt u alles vragen over het cursus aanbod van 2022/2023. De open dag wordt feestelijk aangekleed en iedereen is welkom.

1 dag geleden
Van den Berg wint Middelburgs standwerkersconcours 2022

MIDDELBURG - Op donderdag 11 augustus werd in de Lange Delft in Middelburg weer het jaarlijkse standwerkersconcours gehouden, als voorronde van het Nederlands kampioenschap. Vijfentwintig standwerkers gingen de strijd aan om te bepalen wie de beste standwerker is. Bloemen- en plantenverkoper Corné van den Berg kwam als winnaar uit de bus. Hij kreeg de eerste prijs overhandigd door wethouder Rutger Schonis.

2 dagen geleden
Paskal Jakobsen presenteert Musketierbier in Middelburg

MIDDELBURG - In samenwerking met Brouwerij Kees uit Middelburg heeft Paskal Jakobsen gisteren het nieuwe blonde bier EVA AVE, (Één voor Allen, Allen voor Één) aan het publiek gepresenteerd. Een groep vrienden en bekenden mocht gisteren de eerste glazen proeven, op het terras van café-restaurant De Herberg in Middelburg.

3 dagen geleden