Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Mannen dumpen zakken vol afval in water bij Elvis Presleylaan

Mannen dumpen zakken vol afval in water bij Elvis Presleylaan

GOES - De politie zoekt twee mannen die woensdagavond plastic zakken met afval in een watergang langs de Elvis Presleylaan in Goes hebben gedumpt.

Getuigen hebben gezien hoe de mannen tussen 22.00 uur en 23.00 uur zakken in de sloot gooiden. Toen zij hen wilden aanspreken, kwam er een donkere Mercedes Vito-busje het parkeerterrein bij de Prinses Beatrixschool oprijden.

Broden

De mannen stapten daar snel in waarna het busje verdween in de richting van de Van Hertumweg en Beukenstraat. In de zakken zaten broden, plastic afval, lege blikjes en drinkflesjes.

De mannen droegen donkere kleding en lange jassen met capuchons. Hun gezichten waren onherkenbaar door deze capuchons. De politie wil in contact komen met mensen die iets hebben gezien.  

Meer uit Beveland

Borsele lanceert digitale nieuwsbrief over ontwikkelingen energietransitie

HEINKENSZAND - De gemeente Borsele komt met een digitale nieuwsbrief over alle ontwikkelingen rondom de energietransitie, zoals de mogelijke bouw van twee nieuwe kerncentrales. Alle belangstellenden kunnen zich op deze nieuwsbrief abonneren. De gemeente streeft ernaar de brief minimaal eens per maand te versturen, laat ze maandag weten.

1 uur geleden
Franda van der Zande wint fotowedstrijd Borsele

HEINKENSZAND – In het gemeentehuis van Borsele is zaterdag de winnaar van de jaarlijkse fotowedstrijd van de Culturele Raad Borsele bekend gemaakt. Franda van der Zande heeft volgens de jury het beste het thema ‘De kracht van Borsele’ in haar foto gevangen en won de eerste prijs.

4 uur geleden
Grote Geelstaart en Baneham gaan door naar de finale van Spectra op het Klomppop Festival

OVERZANDE - De bands Grote Geelstaart en Baneham hebben zaterdag de eerste halve finale van Spectra gewonnen in de Klomp in Ovezande. Beide bands gaan door naar de finale die op Klomppop Festival wordt georganiseerd.

1 dag geleden
Grote Geelstaart en Baneham gaan door naar de finale van Spectra op het Klomppop Festival

OVERZANDE -  De bands Grote Geelstaart en Baneham hebben zaterdag de eerste halve finale van Spectra gewonnen in de Klomp in Ovezande. Beide bands gaan door naar de finale die op Klomppop Festival wordt georganiseerd.

1 dag geleden
Start gespreksgroep rouwbeleving in Goes

GOES - Verlies van een dierbare doet pijn. ‘Als u het gevoel heeft dat u vast blijft zitten in uw verdriet, u moeite heeft om in het ritme van de dag te komen of als u zich eenzaam of onbegrepen voelt in uw omgeving, dan is de gespreksgroep Rouwbeleving misschien wel iets voor u’, laat SMWO weten.

1 dag geleden
Onbeperkt genieten van film dankzij samenwerking Zeeuwse filmhuizen

MIDDELBURG - De vier Zeeuwse filmtheaters Cinema Middelburg, FiZi Zierikzee, ’t Beest Goes en Ledeltheater in Oostburg zijn vol trots gezamenlijk aangesloten bij Cineville. Vanaf donderdag 23 maart kunnen Zeeuwen met een Cineville pas onbeperkt naar de vier theaters komen. Met een Cineville pas betaalt men slechts €22,50 per maand (of slechts €18,50 per maand jonger dan 30). Cinevillers kunnen hun hart ophalen met talloze prachtige films, én steunen de theaters.

1 dag geleden
Gerard Rabelink verkenner bij coalitievorming Zeeland

ZEELAND - Afgelopen week hebben de inwoners van Zeeland hun stem uitgebracht voor de Provinciale Staten. Daaruit kwam de BoerBurgerBeweging (BB) als grootste naar voren. De partij droeg vandaag Gerard Rabelink voor als verkenner.

1 dag geleden