Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Man uit Yerseke rijdt onder invloed, zes keer toegstane hoeveelheid

Man uit Yerseke rijdt onder invloed, zes keer toegstane hoeveelheid

YERSEKE - Agenten hebben gisteren een 36-jarige man uit Yerseke aangehouden voor rijden onder invloed en het doorrijden na een aanrijding. De man blies op het politiebureau ongeveer zes keer de toegestane hoeveelheid.

Agenten hebben gisteren een 36-jarige man uit Yerseke aangehouden voor rijden onder invloed en het doorrijden na een aanrijding. Rond 17:45 uur kreeg de politie een melding dat er bij een supermarkt aan de Oude Torenstraat een man in de auto wilde stappen die mogelijk dronken was. 

Een omstander probeerde de man nog tegen te houden, maar de verdachte ging toch rijden. Hij zou tijdens zijn autorit ook nog een verkeersongeval hebben veroorzaakt waarbij een andere auto beschadigd raakte. De verdachte reed vervolgens gewoon door. Ook zou hij op zijn route naar huis vier paaltjes uit de grond hebben gereden

Aanhouding

Agenten konden de man uiteindelijk in zijn woning aanhouden. Een indicatieve blaastest wees uit dat hij onder invloed was. Op het bureau blies de man ongeveer zes keer de toegestane hoeveelheid. Zijn rijbewijs en auto zijn in genomen. De man zit vast voor verder onderzoek.

Meer uit Reimerswaal

Traumahelikopter ingezet voor ongeval Hoofdweg Rilland

RILLAND - Een scooterbestuurder is woensdagmiddag gewond geraakt bij een ongeval op de Hoofdweg in Rilland. Een traumahelikopter kwam ter plaatse. De politie is een onderzoek gestart naar het ongeval waarbij een auto en de scooter met elkaar in botsing kwamen.

1 dag geleden
Tent gaat in vlammen op bij Havendijk Yerseke

YERSEKE - Op een bedrijfsterrein aan de Havendijk in Yerseke is in de nacht van dinsdag op woensdag een grote tent in vlammen opgegaan. De brandweer schaalde op naar middelbrand en zette twee blusvoertuigen in.

2 dagen geleden
Wet helpt gemeente Reimerswaal sneller te bouwen

KRUININGEN - Het Reimerswaalse college van burgemeester en wethouders wijst vijf gebieden in de gemeente Reimerswaal aan waarop de Wet voorkeursrecht gemeenten van toepassing is. Dat betekent dat de eigenaars deze gronden niet mogen verkopen aan wie zij willen, maar de grond eerst aan de gemeente moeten aanbieden. ‘Zo verstevigt de gemeente haar positie op de grondmarkt en kunnen we voorzien in de behoefte aan woningen en bedrijventerreinen de komende tien jaar’, verklaart wethouder Maarten Both. 

2 dagen geleden
Kapelse band Grote Geelstaart wint Spectra

OVEZANDE - De Kapelse muziekformatie de Grote Geelstaart heeft op festival Klomppop in Ovezande de bandcompetitie Spectra gewonnen.

2 dagen geleden
Dronken man steelt auto en rijdt zich vast

KRUININGEN - Een 24-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats wordt ervan verdacht in een dronken bui een auto te hebben gestolen vanaf een camping in Yerseke. De politie hield hem niet veel later aan.

6 dagen geleden
Politie deelt 135 boetes uit tijdens verkeerscontrole

KRUININGEN - De politie heeft donderdag een verkeerscontrole gehouden met inzet van onder meer een touringcar op de snelweg A58 in Zeeland. Ze heeft 135 bekeuringen uitgeschreven voor verschillende overtredingen, maar vooral het vasthouden van een mobiele telefoon tijdens het besturen van de auto.

6 dagen geleden
Yersekenaar zwaait met 'vuurwapen' bij verkeersruzie in Kruiningen

KRUININGEN - De politie heeft vrijdag een 23-jarige man uit Yerseke aangehouden, omdat hij een vuurwapen tevoorschijn zou hebben gehaald bij een verkeersconflict in Kruiningen. Na onderzoek blijkt het te gaan om een nepwapen dat op het oog niet van een echt vuurwapen te onderscheiden is, aldus de politie.

1 week geleden