Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Man uit Vlissingen zou zijn mishandeld door tweetal in het tunneltje aan het Bossenburghpad

Man uit Vlissingen zou zijn mishandeld door tweetal in het tunneltje aan het Bossenburghpad

VLISSINGEN - Een man uit Vlissingen zou afgelopen nacht zijn mishandeld in het tunneltje aan het Bossenburghpad. Daarnaast zouden zijn twee belagers zijn telefoon hebben gestolen. De man deed hierop aangifte.

Een man uit Vlissingen zou afgelopen nacht zijn mishandeld in het tunneltje aan het Bossenburghpad. Rond 03.00 uur liep hij met een vriend in het tunneltje en toen kwamen zij een man en een vrouw tegen. Hij werd door dit tweetal getrapt en zijn telefoon werd door één van de verdachten gestolen. Hij besloot hierop aangifte te doen. 

Diverse politieagenten gingen op zoek naar de twee verdachten. Het slachtoffer kende hen en vertelde dat de aanleiding voor de mishandeling mogelijk een al langer lopend conflict was. Agenten zijn naar de woning van één van de twee verdachten gegaan en troffen ze daar allebei aan. De twee, een man van 32 en een vrouw van 43, zijn aangehouden en ingesloten in een politiecellencomplex. Zij worden daar zaterdag gehoord. De telefoon van het slachtoffer werd overigens niet aangetroffen

Onder invloed

Beide verdachten werden onderworpen aan een speekseltest. De man bleek onder invloed te zijn van cocaïne en THC, bij de vrouw werd positief getest op het gebruik van THC.

Meer uit Vlissingen

Onderstel voor ‘stopcontact op zee’ vertrekt vanuit Vlissingen

VLISSINGEN - Tien maanden na de start van de bouw op de werf bij Heerema verlaat een enorme gele draagconstructie (49 meter hoog, zo’n 2.300 ton zwaar) zondag of maandag - dat ligt aan het weer - de Vlissingse haven. Mocht het weer een veilig transport in de weg staan, dan wordt het transport uitgesteld. Via dit ‘stopcontact op zee’ brengt netbeheerder Tennet vanaf 2024 duurzame windenergie aan land.

20 uur geleden
Weekendweerbericht: hitte houdt aan, vanaf maandag kans op flinke buien

We zitten dit weekeinde midden in een hittegolf. ‘Zaterdag wordt in Nederland de eerste landelijke hittegolf sinds augustus 2020 officieel en daarbij schijnt de zon meestal volop’, laat weerbureau Weeronline vrijdag weten. ‘Pas op zondagavond komt er een weersverandering in beeld.’

1 dag geleden
Steekpartij Bellamypark: ‘Slachtoffer pleegt vernielingen in horecazaak en wordt gestoken door medewerker’

VLISSINGEN - De man die woensdagavond gewond raakte bij een steekpartij in Vlissingen is een 33-jarige Vlissinger.

1 dag geleden
Rommelroute door Ritthem in voorbereiding

RITTHEM - Op zaterdag 10 september is er van 10.00 tot 15.00 uur een rommelroute door Ritthem.

1 dag geleden
Man gewond bij steekpartij op Bellamypark in Vlissingen

VLISSINGEN - Agenten hebben woensdagavond rond 21.00 uur een man aangehouden in Vlissingen voor betrokkenheid bij een steekpartij op het Bellamypark. Een persoon raakte daarbij gewond.

2 dagen geleden
Gewijzigde afvalinzameling in Vlissingen door hitte

VLISSINGEN - Deze week worden er tropische temperaturen verwacht. Daarom past de gemeente Vlissingen tijdelijk het schema voor de afvalinzameling aan.

3 dagen geleden
Auto’s uitgebrand in Kasteelstraat, politie vermoedt brandstichting

VLISSINGEN - In de Kasteelstraat in Vlissingen zijn van zaterdag op zondag twee auto’s volledig verwoest door brand. Een derde voertuig heeft brandschade aan de voorkant. De politie vermoedt dat het vuur is aangestoken.

4 dagen geleden