Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Man uit Vlissingen zou zijn mishandeld door tweetal in het tunneltje aan het Bossenburghpad

Man uit Vlissingen zou zijn mishandeld door tweetal in het tunneltje aan het Bossenburghpad

VLISSINGEN - Een man uit Vlissingen zou afgelopen nacht zijn mishandeld in het tunneltje aan het Bossenburghpad. Daarnaast zouden zijn twee belagers zijn telefoon hebben gestolen. De man deed hierop aangifte.

Een man uit Vlissingen zou afgelopen nacht zijn mishandeld in het tunneltje aan het Bossenburghpad. Rond 03.00 uur liep hij met een vriend in het tunneltje en toen kwamen zij een man en een vrouw tegen. Hij werd door dit tweetal getrapt en zijn telefoon werd door één van de verdachten gestolen. Hij besloot hierop aangifte te doen. 

Diverse politieagenten gingen op zoek naar de twee verdachten. Het slachtoffer kende hen en vertelde dat de aanleiding voor de mishandeling mogelijk een al langer lopend conflict was. Agenten zijn naar de woning van één van de twee verdachten gegaan en troffen ze daar allebei aan. De twee, een man van 32 en een vrouw van 43, zijn aangehouden en ingesloten in een politiecellencomplex. Zij worden daar zaterdag gehoord. De telefoon van het slachtoffer werd overigens niet aangetroffen

Onder invloed

Beide verdachten werden onderworpen aan een speekseltest. De man bleek onder invloed te zijn van cocaïne en THC, bij de vrouw werd positief getest op het gebruik van THC.

Meer uit Vlissingen

Vrachtschip komt in de problemen en moet naar haven Vlissingen worden gesleept

VLISSINGEN - Een 90 meter lang vrachtschip is zaterdagmorgen in problemen gekomen bij de monding van de Westerschelde bij Vlissingen.

23 uur geleden
Waarschuwingsschoten gelost in Oost-Souborg: Verdachte aangehouden [UPDATE]

OOST-SOUBURG - De politie heeft zaterdagochtend waarschuwingsschoten gelost in Oost-Souburg. Er is één persoon aangehouden.

1 dag geleden
Mogelijke sinkhole in Irislaan

VLISSINGEN -  Door de weersomstandigheden van storm Louis is er een verzakking ontstaan op de Irislaan in Vlissingen. De brandweer heeft een gedeelte van de straat afgezet.

2 dagen geleden
Lion Storage kondigt bouw van Nederlands grootste batterij aan in Vlissingen

VLISSINGEN - De Haagse batterijfabrikant Lion Storage heeft plannen bekend gemaakt om een grootschalig energieopslagproject te realiseren in Vlissingen. Dit project, genaamd 'Mufasa', zal een vermogen hebben van 364 megawatt en een capaciteit van 1.457 megawattuur, waarmee het de grootste batterij van Nederland zal worden. De bouw van dit project moet worden voltooid in 2026.

2 dagen geleden
Forse schade bij ongeval kruising Oost-Souburg

VLISSINGEN - Bij een botsing op de kruising van de A58 en de Sloeweg in Vlissingen zijn twee auto's beschadigd geraakt. Er raakte niemand gewond.

2 dagen geleden
Kunstwerk Kees Keizer is nog net niet verloren

VLISSINGEN - De gemeente Vlissingen is voornemens om de voormalige Markusschool aan de Falckstraat af te breken. Kunstenaar Ko de Jonge maakt zich zorgen over de toekomst van de 'Gevleugelde Leeuw' die aan de gevel van het schoolgebouw uit 1969 hangt. Het kunstwerk is gemaakt door de West-Brabantse beeldhouwer Kees Keizer.

3 dagen geleden
De Vissershaven is eindelijk uit de steigers

VLISSINGEN - Het was voor veel Vlissingers al lange tijd een doorn in het oog: de steigers bij voormalig restaurant De Vissershaven. Maar de schilderwerkzaamheden zijn nagenoeg afgerond en gisteren en vandaag zijn dan toch eindelijk de steigers verwijderd en tonen de panden zich weer in volle glorie.

4 dagen geleden