Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Man uit Kortgene mishandelt beveiliger van restaurant in Bergen op Zoom

Man uit Kortgene mishandelt beveiliger van restaurant in Bergen op Zoom

KORTGENE - Een 47-jarige man uit Kortgene zou zaterdagavond een beveiliger van een restaurant aan de Markiezaatsweg in Bergen op Zoom hebben mishandeld. Hij is ter plaatse aangehouden door agenten. 

Een grote groep van zo'n dertig personen zorgde gisteravond voor onrust in een restaurant aan de Markiezaatsweg. Er werd daarbij met glas gegooid. Toen de beveiliger de groep aansprak werd hij mishandeld. Daarom kwam rond 20.45 uur de politie ter plaatse.

Op aanwijzen van de beveiliger kon de verdachte door agenten worden aangehouden. De man is overgebracht naar het politiebureau. De beveiliger heeft aangifte van mishandeling gedaan. 

Meer uit Beveland

'Historische' haringparty in Goes op 19 juni

GOES - Op woensdag 19 juni houdt stichting De Beste Maatjes een nieuwe editie van de Haringparty Goes, in de historische tuin van Slot Oostende.

5 uur geleden
Open weekeinde bij Radioclub de Bevelanden in Wilhelminadorp

WILHELMINADORP - Radioclub de Bevelanden houdt deze zaterdag en zondag open dag in haar clubhuis in Wilhelminadorp.

10 uur geleden
Misstanden ontdekt bij supermarktcontroles Goes

GOES - De gemeente Goes voerde donderdag controles uit bij verschillende Goese supermarkten. "De controle verliep rustig", laat burgemeester Cees van den Bos weten. "We constateerden een beperkt aantal misstanden. Hiernaar gaan we nader onderzoek doen."

14 uur geleden
Provincie gaat aan de slag met ontwerp voor aanpakken drukke Deltaweg

GOES - Provincie Zeeland zet een volgende stap om de verkeersveiligheid en doorstroming op de Deltaweg (N256) aan te pakken. Er wordt al langer nagedacht hoe deze weg tussen Goes en Colijnsplaat kan worden verbeterd.

14 uur geleden
Jonge gewonde bij ongeval met scooter in Goes

GOES - Een jongedame is donderdagavond in Goes gewond geraakt bij een ongeval met een scooter. Het slachtoffer is naar het ziekenhuis gebracht.

14 uur geleden
36e Zeelandiarun gaat van start op 11 mei

VLISSINGEN - Op 11 mei 2024 wordt voor de zesendertigste keer de Zeelandiarun verreden. De deelnemers rijden in de ochtend over Walcheren en in de middag door Zuid-Beveland.

17 uur geleden
Eendracht in Hansweert wint textielrace voor basisscholen

HANSWEERT - Basisschool de Eendracht in Hansweert heeft de textielrace voor Bevelandse en Thoolse basisscholen gewonnen. Deze school zamelde het meeste textiel in: 2006 kilo. De drie beste scholen winnen een geldbedrag.

1 dag geleden