Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Man overleden in Biggekerke, vermoedelijk misdrijf

Man overleden in Biggekerke, vermoedelijk misdrijf

BIGGEKERKE - Bij een woning aan de Noordweg in Biggekerke is maandagochtend een dode man aangetroffen. Volgens de politie is er vermoedelijk sprake van een misdrijf. De persoon die is aangehouden vanwege het fatale geweldincident vanochtend in Biggekerke is een 36-jarige man. Het slachtoffer is een 67-jarige mannelijke bewoner. Dat heeft de politie zojuist bekendgemaakt. 

Even voor 9 uur kwam bij de hulpdiensten een melding binnen van een ernstig geweldsincident op een erf aan de Noordweg. Vervolgens werden meerdere politie-eenheden en de ambulancedienst naar het opgegeven adres gestuurd. Agenten troffen bij de woning de overleden man aan, volgens de politie een 67-jarige mannelijke bewoner. Direct na de vondst van het stoffelijk overschot kon een 36-jarige man als verdachte worden aangehouden. Een getuige meldt dat de aangehouden persoon binnen was en door agenten uit de woning moest worden gepraat met behulp van een megafoon. De verdachte is ingesloten voor verhoor. De aanleiding voor het geweldsincident ligt volgens de politie vermoedelijk in de relationele sfeer. De woning is afgezet voor het onderzoek. Forensische rechercheurs doen sporenonderzoek. Inmiddels lopen meerdere personen in witte overalls over het afgezette terrein. Specialisten hebben met behulp van een drone het terrein afgezocht. Agenten hebben in de directe omgeving een buurtonderzoek gehouden. Het onderzoek ter plekke zal nog geruime tijd gaan duren.

0 reacties

Om te reageren moet je eerst even inloggen.

Meer uit Middelburg

Politie zoekt getuigen van mishandeling op de Prinses Beatrixlaan

KOUDEKERKE - De politie doet zoekt getuigen van een mishandeling die plaats vond op maandag 11 oktober tussen 15.00 en 15.30 uur op het fietspad aan de Prinses Beatrixlaan. Een 16-jarige Vlissinger werd daar door een man mishandeld.

5 uur geleden
Man (30) aangehouden voor rijden onder invloed, had ook mes op zak

MIDDELBURG - Agenten hebben gisteren rond 19.50 uur een 30-jarige Vlissinger aangehouden. Hij zou onder invloed van alcohol en mogelijk drugs op een brommer hebben gereden. Ook had hij een mes op zak.

7 uur geleden
Botsing tussen scooter en fietser bij Nieuw-en Sint Joosland

NIEUW- EN SINT JOOSLAND - Een scooterrijder en een fietser zijn vrijdag bij Nieuw-en Sint Joosland tegen elkaar gebotst. Bij het ongeluk moest één persoon naar het ziekenhuis worden gebracht.

1 dag geleden
Programmabegroting gemeente Veere 2022: fors investeren in leefbaarheid

DOMBURG - Gemeente Veere heeft deze week de Programmabegroting voor 2022 gepubliceerd. De gemeente heeft een groot aantal maatregelen genomen om ‘het mooie van Veere te behouden en te versterken’. 

1 dag geleden
Interview Annejet van der Zijl in Grote Kerk Veere

VEERE - In de eerste editie van Literair Gesprek in de Grote Kerk gaat journalist Jan van Damme in gesprek met auteur Annejet van der Zijl over haar nieuwe historische roman Fortuna’s kinderen. De avond vindt plaats op vrijdag 29 oktober om 20.00 uur. Tickets (€ 15,-) zijn te koop in De Drvkkery en via de websites van De Drvkkery en de Grote Kerk Veere.

1 dag geleden
Nieuw elan voor NS-Station Middelburg?

MIDDELBURG - Er zijn een paar van die gebouwen in Middelburg, die een beetje van iedereen zijn. Het treinstation, dat al in 1872 in gebruik werd genomen, is ook zo’n gebouw. Mensen vinden er iets van. Ze vinden vooral dat er iets aan moet gebeuren. Er is een hele waslijst aan problemen en aandachtspunten, van wateroverlast in de voetgangerstunnel tot de verpaupering van het gebouw zelf.

1 dag geleden
VVD Middelburg kiest Wilfried Boonman als lijsttrekker

MIDDELBURG - Wilfried Boonman wordt de lijsttrekker voor de Middelburgse VVD bij de gemeenteraadsverkiezingen in 2022. Dat hebben de leden van de VVD Middelburg tijdens de ledenvergadering besloten.

1 dag geleden