Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Man opgepakt in Middelburg voor gewapende overval supermarkt in Goes

Man opgepakt in Middelburg voor gewapende overval supermarkt in Goes

MIDDELBURG - De politie heeft zondagavond in een woning in Middelburg een 26-jarige man aangehouden voor het plegen van de gewapende overval op de Lidl-supermarkt aan de Spinne in Goes op oudjaarsavond. 

De verdachte zit vast en wordt maandag verhoord. 

Bedreigd

Net voor sluitingstijd is de supermarkt in Goes overvallen. De dader bedreigde medewerkers met een mes en nam een onbekend geldbedrag mee. De politie vraagt getuigen met informatie en mensen met camerabeelden zich te melden. 

De medewerkers van de supermarkt deden aangifte van diefstal en bedreiging. ‘Een van hen is achter de overvaller aangerend en werd door hem bedreigd’, aldus de politie. Die heeft de zaak in onderzoek. Er zijn sporen aangetroffen die de politie onderzoekt. De recherche onderzoekt camerabeelden uit de winkel. De politie vraagt getuigen om zich te melden. ‘Hebt u iets gezien of gehoord dat met deze zaak te maken kan hebben? Dan wordt u verzocht uw informatie te delen via 0900-8844, het algemene telefoonnummer van de politie, of via What’s App (06-12207006). Wanneer u liever anoniem uw informatie doorgeeft, dan kan dat via Meld Misdaad Anoniem, via www.meldmisdaadanoniem.nl of telefonisch (0800-7000).’ 

De politie is ook op zoek naar camerabeelden van omwonenden. ‘Wellicht hebben omwonenden beveiligingscamera’s of deurbellen met een camera. Mogelijk staan daar tussen vrijdagavond 31 december 17.45 en 18.30 uur beelden op die de politie kunnen helpen bij het oplossen van de zaak. De dader is weggerend in de richting van de apotheek op de Troelstralaan. Hebt u beelden? Deel die dan alstublieft met de politie.’

Meer uit Beveland

Goese fracties zoeken extern begeleider om tot nieuwe coalitie te komen

GOES - Na het vertrek van Nieuw Goes uit de coalitie vorige week nemen de fracties van de Goese gemeenteraad een extern voorzitter in de arm om een nieuwe coalitie te vormen. Dit proces zou weken kunnen duren, brengen de partijen dinsdag naar buiten.

8 uur geleden
Zeker Zeeuws streekproducenten in de spotlights

GOES - Op de leukste, meest duurzame, vriendelijkste of gewoonweg je favoriete Zeeuwse streekproducent kan 27 september tot 10 oktober 2023 een online stem worden uitgebracht. Stichting Zeker Zeeuws Streekproduct organiseert voor het 4e jaar op rij de onlinepublieksverkiezing ‘Streekproducent van het Jaar’.

11 uur geleden
Bouwbedrijf Schrijver krijgt subsidie voor vergroening

‘s-GRAVENPOLDER - De provincie Zeeland kent Bouwbedrijf Schrijver in ‘s-Gravenpolder en Nemag Vastgoed in Zierikzee subsidie toe voor het vergroenen en verduurzamen van hun bedrijfsterrein.

11 uur geleden
'Herfstfestival is voor veel kinderen eerste kennismaking met cultuur'

GOES – Het kindercollege van Goes heeft vorige week, samen met bijna honderdzestig kleuters, in theater De Mythe het Herfstfestival feestelijk geopend. 

12 uur geleden
Truck vol suikerbieten kantelt bij Sinoutskerke

SINOUTSKERKE - Een vrachtwagen met suikerbieten is dinsdagmorgen gekanteld op de Noordweg bij Sinoutskerke.

13 uur geleden
LHBT Netwerk Zeeland maakt nominaties Zeeuwse Parel bekend

MIDDELBURG - LHBT Netwerk Zeeland reikt ook dit jaar weer de Zeeuwse Parel uit aan een persoon of organisatie die zich het afgelopen jaar op een grensverleggende manier heeft ingezet voor de belangen of bevordering van acceptatie van lesbiennes, homo’s, biseksuelen, intersekse personen en/of transgenders in Zeeland, in welke vorm dan ook. 

13 uur geleden
Duitse vrouw (22) verdacht van veroorzaken zwaar ongeluk en rijden onder invloed

KAMPERLAND - Een 22-jarige Duitse vrouw is aangehouden voor het ernstige verkeersongeval zondag op de Oost-Westweg tussen Vrouwenpolder en Kamperland. 

1 dag geleden