Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Man gewond bij eenzijdig ongeluk in Biggekerke

Man gewond bij eenzijdig ongeluk in Biggekerke

BIGGEKERKE - Op de Rondweg Biggekerke (N288) bij Biggekerke is woensdagavond laat een man gewond geraakt bij een eenzijdig verkeersongeval. Hij is met spoed naar het ziekenhuis vervoerd.

De man reed rond 23.30 uur tussen de Bergweg en de Valkenisseweg met zijn BMW op een vluchtheuvel tegen een verkeersbord. Hierna reed de personenauto over het fietspad en raakte deze een boom. Het slachtoffer is met spoed per ambulance overgebracht naar een ziekenhuis. Vanwege het ongeluk moest tijdelijk één rijstrook worden afgesloten. Bergingsbedrijf Kuzee werd ingeschakeld om de zwaarbeschadigde auto te takelen. Rond 00.35 uur zat deze klus erop. Een medewerker van de provincie Zeeland heeft het fietspad schoongemaakt. Over de oorzaak van het ongeluk is nog niets bekend.

Meer uit Middelburg

Boeren demonstreren naast N57 tussen Middelburg en Serooskerke

MIDDELBURG - Een groep boeren is dinsdagmiddag naast de N57 tussen Middelburg en Serooskerke bij elkaar gekomen om te demonstreren tegen de stikstofplannen van het kabinet. Het protest verliep rustig en er was verder geen inzet van de politie nodig.

26 minuten geleden
Gemeentesecretaris Brakman vertrekt om gezondheidsredenen bij gemeente Veere

DOMBURG - Peter Brakman, vanaf 1 juli 2021 waarnemend gemeentesecretaris / algemeen directeur van Veere, heeft besloten per direct te stoppen wegens gezondheidsredenen. Brakmans verbintenis zou per 1 juli 2022 worden verlengd. De gemeente is op zoek naar een vervanger.

30 minuten geleden
Motorracer Jur Wattel mikt op de top

MIDDELBURG - Wat moet je allemaal doen én laten om als jonge sporter het hoogst haalbare niveau van jouw sport te bereiken? Het is lastig te zeggen maar duidelijk is wel dat de meeste kampioenen van jongs af aan zeer intensief met hun sport bezig zijn geweest, om hun doelen te bereiken. Iemand als Max Verstappen reed op jonge leeftijd al in karts en kreeg van zijn pa naar verluidt een vrij harde leerschool. Talent hebben is niet genoeg. Trainen moet je!

59 minuten geleden
Parkconcerten terug in het Molenwaterpark

MIDDELBURG- Na de succesvolle “Lazy Sunday Afternoon” concerten rond de muziektent in het Molenwaterpark organiseert de Zeeuwse Concertzaal ook deze zomer weer een serie parkconcerten in het Molenwaterpark in Middelburg.

1 dag geleden
Gametoernooi Pearl Fist Tournament #3 in de ZB in Middelburg

MIDDELBURG - Op 6 augustus 2022 organiseert het team van Pearl Fist samen met ZB Bibliotheek van Zeeland (ZB) voor de derde keer een gametoernooi (Tekken 7 en Super Smash Ultimate). Het toernooi is van 9.00 tot 22.00 uur in de ZB, Kousteensedijk 7 in Middelburg. Aanmelden kan tot 29 juli 2022.

1 dag geleden
De Kijkshop: een bijzonder concept

MIDDELBURG - Velen van ons zullen het zich nog wel herinneren: de Kijkshop. Uniek met zijn vitrineconcept, donkere winkels met alleen maar vitrines met artikelen. Hans Corbijn heeft er een leuk boekje over geschreven dat onlangs bij de Drukkery is gepresenteerd.

1 dag geleden
Volledige afsluiting Koudekerkseweg Middelburg voor herinrichting

MIDDELBURG - Momenteel wordt er in Middelburg gewerkt aan de herinrichting van de Koudekerkseweg, tussen het Banckertplein en de Laan der Verenigde Naties. Het was de bedoeling om steeds één rijbaan beschikbaar te houden voor verkeer richting Koudekerke. Naar aanleiding van gevaarlijke verkeerssituaties heeft de gemeente besloten de weg vanaf dinsdag 28 juni toch volledig af te sluiten tussen 7.00 uur en 16.00 uur.

2 dagen geleden