Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Man (46) uit Poortvliet misbruikt jarenlang minderjarige dochter en stiefdochter

Man (46) uit Poortvliet misbruikt jarenlang minderjarige dochter en stiefdochter

BERGEN OP ZOOM/THOLEN - Een 46-jarige man uit Poortvliet wordt beschuldigd van incest met zowel zijn eigen dochter als zijn stiefdochter. Beide meiden waren minderjarig tijdens het misbruik. De rechtbank van Middelburg eist een celstraf van zes jaar tegen de man.

Het misbruik met zijn dochter zou hebben plaatsgevonden in Bergen op Zoom tussen 2012 en 2018. Dit begon op de 7e verjaardag van zijn dochter. De vader wordt verdacht van seksueel misbruik van haar dochter. Dit alles tot ze 13 jaar oud was.

Seks met stiefdochter

Het misbruik bleef niet bij zijn eigen dochter. Hij zou ook zijn stiefdochter seksueel hebben misbruikt vanaf haar 12e. Ook wordt hij verdacht van ontucht met haar stiefdochter. De beide meiden, nu 16 en 18 jaar oud, beweren nog steeds getraumatiseerd te zijn door het gedrag van hun (stief)vader. Tijdens de behandeling van de zaak heeft de verdachte alle beschuldigingen ontkend. Hij beweert dat zijn ex-vrouw verantwoordelijk is voor de beschuldigingen van zijn dochter, die volgens hem zou zijn aangestookt.

Uitspraak

De officier van justitie heeft een gevangenisstraf van zes jaar geëist en schadevergoedingen van 10.000 en 17.500 euro. De uitspraak is op 23 november.

Meer uit Tholen

Oplichter met babbeltruc actief in Sint-Annaland

SINT-ANNALAND - Afgelopen week is er een poging gedaan tot een babbeltruc bij een woning in Sint Annaland. 

8 uur geleden
Zomers weer slaat om: Vanavond code geel vanwege onweer en hagel

ZEELAND - Donderdag gaat rustig en zonnig van start, maar vanavond geldt code geel in Zeeland. Het KNMI waarschuwt voor onweersbuien en hagel. De waarschuwing geldt in Zeeland vanaf 21.00 uur. 

11 uur geleden
Woning in Poortvliet gesloten na vondst enorme hoeveelheid drugs

POORTVLIET - Een woning aan het Kerkplein in Poortvliet moet vanwege een drugsvondst zes maanden lang gesloten blijven. Zo heeft burgemeester Marleen Sijbers vandaag besloten. In de woning werd op 22 maart een grote hoeveelheid hard- en softdrugs aangetroffen na een inval van de politie.

1 dag geleden
Programma dodenherdenkingen in Sint Philipsland en Tholen

SINT PHILIPSLAND/THOLEN - Op zaterdag 4 mei worden de slachtoffers van de Tweede Wereldoorlog en latere oorlogs- of vredesoperaties herdacht in Sint Philipsland en Tholen. Alle inwoners van de gemeente Tholen worden uitgenodigd voor deze herdenkingsbijeenkomsten.

1 dag geleden
Nagenieten van Koningsdag in Poortvliet, Smerdiek en Stavenisse met foto's [FOTOALBUM]

POORTVLIET/SINT-MAARTENSDIJK/STAVENISSE - Het is elk jaar weer spannend of Koningsdag droog blijft, maar gelukkig brak na een grijze ochtendlucht in de loop van de dag de zon door. De inwoners van Poortvliet, Smerdiek en Stavenisse genoten afgelopen zaterdag van een gezellig feest, waarbij ze elkaar begroetten met een lach en complimenten geven over elkaars oranje outfits.

1 dag geleden
Hoezo vrij? Nederland gewoon aan het werk tijdens Dag van de Arbeid

THOLEN - Bijna overal ter wereld wordt vandaag de Dag van de Arbeid gevierd en kunnen werknemers genieten van een betaalde feestdag. Nederland vormt hierop een uitzondering: waar bijvoorbeeld onze Belgische en Duitse buren vrij zijn, wordt in Nederland door vrijwel iedereen 'gewoon' gewerkt. Daar is een reden voor.

1 dag geleden
Brandweer blust afvalbrand naast de weg aan rand Stavenisse

STAVENISSE - De brandweer is gisteravond zonder spoed uitgerukt naar een brandje langs de Molendijk in Stavenisse. Een stapel afval stond in de fik. De brandweerlieden hebben het vuur gedoofd. Het is niet duidelijk hoe de brand is ontstaan.

2 dagen geleden