Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Man (30) uit Oost-Souburg aangehouden voor bedreiging

Man (30) uit Oost-Souburg aangehouden voor bedreiging

OOST-SOUBURG - Een 30-jarige man is gistermiddag door de politie in zijn woning aangehouden vanwege bedreiging. Hij had via de telefoon diverse ernstige bedreigingen geuit in de richting van een medewerker van een maatschappelijke instelling.

Een 30-jarige man uit Oost-Souburg belde gistermiddag drie keer met de politie. Hij wilde aangifte doen tegen een maatschappelijke instelling die hem geestelijk mishandeld zou hebben. Tijdens de gesprekken met de politie werd hij verbaal agressief en uitte hij bedreigingen in de richting van een medewerkster van die maatschappelijke instelling. Hij riep dat hij een mes had en dat hij die vrouw zou vermoorden. 

Bij navraag bij het kantoor van die medewerkster bleek dat hij daar ook al met dreigende taal had gebeld. Hierop zijn agenten naar de woning gegaan van de verdachte. Ook tegen deze agenten uitte hij dezelfde ernstige bedreigingen in de richting van de maatschappelijk medewerkster. Hierop is hij aangehouden. Het beoogde slachtoffer doet aangifte.  

Meer uit Vlissingen

Vrachtschip komt in de problemen en moet naar haven Vlissingen worden gesleept

VLISSINGEN - Een 90 meter lang vrachtschip is zaterdagmorgen in problemen gekomen bij de monding van de Westerschelde bij Vlissingen.

9 uur geleden
Waarschuwingsschoten gelost in Oost-Souborg: Verdachte aangehouden [UPDATE]

OOST-SOUBURG - De politie heeft zaterdagochtend waarschuwingsschoten gelost in Oost-Souburg. Er is één persoon aangehouden.

12 uur geleden
Mogelijke sinkhole in Irislaan

VLISSINGEN -  Door de weersomstandigheden van storm Louis is er een verzakking ontstaan op de Irislaan in Vlissingen. De brandweer heeft een gedeelte van de straat afgezet.

1 dag geleden
Lion Storage kondigt bouw van Nederlands grootste batterij aan in Vlissingen

VLISSINGEN - De Haagse batterijfabrikant Lion Storage heeft plannen bekend gemaakt om een grootschalig energieopslagproject te realiseren in Vlissingen. Dit project, genaamd 'Mufasa', zal een vermogen hebben van 364 megawatt en een capaciteit van 1.457 megawattuur, waarmee het de grootste batterij van Nederland zal worden. De bouw van dit project moet worden voltooid in 2026.

1 dag geleden
Forse schade bij ongeval kruising Oost-Souburg

VLISSINGEN - Bij een botsing op de kruising van de A58 en de Sloeweg in Vlissingen zijn twee auto's beschadigd geraakt. Er raakte niemand gewond.

2 dagen geleden
Kunstwerk Kees Keizer is nog net niet verloren

VLISSINGEN - De gemeente Vlissingen is voornemens om de voormalige Markusschool aan de Falckstraat af te breken. Kunstenaar Ko de Jonge maakt zich zorgen over de toekomst van de 'Gevleugelde Leeuw' die aan de gevel van het schoolgebouw uit 1969 hangt. Het kunstwerk is gemaakt door de West-Brabantse beeldhouwer Kees Keizer.

2 dagen geleden
De Vissershaven is eindelijk uit de steigers

VLISSINGEN - Het was voor veel Vlissingers al lange tijd een doorn in het oog: de steigers bij voormalig restaurant De Vissershaven. Maar de schilderwerkzaamheden zijn nagenoeg afgerond en gisteren en vandaag zijn dan toch eindelijk de steigers verwijderd en tonen de panden zich weer in volle glorie.

3 dagen geleden