Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Man (30) aangehouden voor rijden onder invloed, had ook mes op zak

Man (30) aangehouden voor rijden onder invloed, had ook mes op zak

MIDDELBURG - Agenten hebben gisteren rond 19.50 uur een 30-jarige Vlissinger aangehouden. Hij zou onder invloed van alcohol en mogelijk drugs op een brommer hebben gereden. Ook had hij een mes op zak.

Agenten hebben gisteren rond 19.50 uur een 30-jarige Vlissinger aangehouden. Hij zou onder invloed van alcohol en mogelijk drugs op een brommer hebben gereden. De man werd staande gehouden toen agenten zagen dat hij aan de deur van een geparkeerde politieauto stond te trekken. Even verderop werd de man aan de kant gezet. Hij bleek onder invloed te zijn. Daarop is hij aangehouden en is zijn rijbewijs ingevorderd. 

Bij fouillering bleek hij ook nog een mes op zak te hebben. Dat is in beslag genomen. Op het bureau is bloed bij hem afgenomen. Na verhoor is de verdachte weer in vrijheid gesteld. Hij kreeg processen-verbaal voor baldadigheid en de wet wapens en munitie uitgereikt.

Meer uit Middelburg

Ontdek de verborgen geschiedenis van Middelburg in 3D

MIDDELBURG - Maandag 12 december om 14.30 uur lanceert wethouder Eduard Smit de geschiedenis van Middelburg in 3D. Hij doet dit door samen met de leden van de werkgroep op de Markt een bord te onthullen. Op dat bord staat een QR-code waarmee met 3D beelden de Markt van 1540 beleefd kan worden. Ook bij de Kuiperspoort (1642) en op het Abdijplein (1940) is dit te beleven.

3 uur geleden
Nieuwjaarsreceptie Gemeente Veere

DOMBURG - Bestuur en medewerkers van de gemeente Veere wensen iedereen alvast prettige feestdagen. Op 2 januari 2023 wordt er een nieuwjaarsreceptie gegeven.

3 uur geleden
Inschrijving Stadstekenaars Middelburg 2023 geopend

MIDDELBURG - De inschrijving voor Stadstekenaar Middelburg 2023 is vanaf nu geopend. Kom met je plan hoe je Middelburg wilt tekenen en misschien wordt je de nieuwe stadstekenaar. Er zijn net als afgelopen jaar twee categorieën: er wordt een stadstekenaar beroepskunstenaars en een stadstekenaar-liefhebber aangesteld.

3 uur geleden
Controle opslaglocaties Vlissingen en Middelburg

VLISSINGEN/MIDDELBURG - Op donderdag 8 december 2022 werd een groot aantal opslagunits in Vlissingen en Middelburg gecontroleerd. Deze controle werd uitgevoerd door de gemeente met gebruikmaking van speurhonden en in samenwerking met de politie en de branchevereniging NSSA (Nederlandse Vereniging voor mini-opslag). Verder verleenden de verhuurders van opslagboxen, waaronder ALLSAFE Mini Opslag, alle medewerking aan deze controle. Er werden geen bijzonderheden aangetroffen tijdens de controle.

4 uur geleden
Werkzaamheden aan hellingbaan ZB in Middelburg

MIDDELBURG - Vanaf 8 tot ca. 23 december 2022 worden er werkzaamheden uitgevoerd aan de hellingbaan naar de ingang van de ZB, aan de Kousteensedijk in Middelburg. De helling is dan afgesloten voor voetgangers en rolstoel- en scootmobielgebruikers. 

1 dag geleden
Nationaal wetenschapsfestival Expeditie NEXT komt naar Middelburg

MIDDELBURG - De derde editie van Expeditie NEXT, hét Nationale Wetenschapsfestival voor kinderen dat wordt georganiseerd door de Nationale Wetenschapsagenda (NWA), komt naar Middelburg. Midden in de meivakantie op woensdag 3 mei kunnen kinderen en hun begeleiders in de historische binnenstad op expeditie. Onderzoekers, musea en kennisinstellingen vanuit heel Nederland staan klaar om hen te enthousiasmeren voor de wetenschap, met workshops, interactieve installaties en mini-colleges.

1 dag geleden
Auto belandt op kop in sloot Aagtekerke

AAGTEKERKE - Bij de Roosjesweg tussen Aagtekerke en Domburg is vanochtend een auto op zijn kop in een sloot terecht gekomen. De bestuurder van het voertuig raakte gewond.

1 dag geleden