Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Man (30) aangehouden voor rijden onder invloed, had ook mes op zak

Man (30) aangehouden voor rijden onder invloed, had ook mes op zak

MIDDELBURG - Agenten hebben gisteren rond 19.50 uur een 30-jarige Vlissinger aangehouden. Hij zou onder invloed van alcohol en mogelijk drugs op een brommer hebben gereden. Ook had hij een mes op zak.

Agenten hebben gisteren rond 19.50 uur een 30-jarige Vlissinger aangehouden. Hij zou onder invloed van alcohol en mogelijk drugs op een brommer hebben gereden. De man werd staande gehouden toen agenten zagen dat hij aan de deur van een geparkeerde politieauto stond te trekken. Even verderop werd de man aan de kant gezet. Hij bleek onder invloed te zijn. Daarop is hij aangehouden en is zijn rijbewijs ingevorderd. 

Bij fouillering bleek hij ook nog een mes op zak te hebben. Dat is in beslag genomen. Op het bureau is bloed bij hem afgenomen. Na verhoor is de verdachte weer in vrijheid gesteld. Hij kreeg processen-verbaal voor baldadigheid en de wet wapens en munitie uitgereikt.

0 reacties

Om te reageren moet je eerst even inloggen.

Meer uit Middelburg

Nieuwe maatregelen vanaf vandaag: Horeca en winkels om 17.00 uur dicht

MIDDELBURG - De nieuwe coronamaatregelen zijn vandaag om 05:00 uur ingegaan. Dit betekent onder andere dat de horeca en niet-essentiële winkels vanaf vandaag om 17.00 uur moeten sluiten. Wij zetten alle nieuwe maatregelen even op een rij.

13 uur geleden
Kunst- en Cultuurroute Middelburg

MIDDELBURG - Stap tijdens de Kunst- en Cultuurroute Middelburg op 5 december gerust vrijblijvend binnen bij een atelier, galerie of museum en laat u verrassen of inspireren. Alle deelnemers van de kunstroute openen hun deuren deze zondagmiddag tussen 13.00 ten 17.00 uur speciaal voor u. Op andere dagen kunt u er ook op afspraak terecht. Geniet van de uitgebreide en interessante collecties en artistiek vervaardigde kunst. 

1 dag geleden
Expositie Zeeuwse muzikanten in lockdown in Middelburg

MIDDELBURG - De cultuursector kreeg zware klappen door corona. Professionele muzikanten, de mensen van het licht en geluid, eigenaren van café’s, theaters en poppodia, ze probeerden zich met kunst- en vliegwerk staande te houden.‘Mijn man is bassist en als je ziet wat (amateur)muzikanten misten: niet meer samen kunnen spelen, geen optredens meer voor en met publiek. Die frustraties wilde ik vastleggen’, vertelt fotografe Tanja Hoogerheijde uit Middelburg, die in het dagelijks leven een praktijk heeft voor Toegepaste Kinesiologie en Stressmanagement.

1 dag geleden
Wereldwinkel Serooskerke geopend op nieuw adres

SEROOSKERKE - De Wereldwinkel Serooskerke is verhuisd naar de Torenstraat. De voormalige ‘bakkerij-opslag’ is door de nieuwe eigenaars omgebouwd naar een knusse winkel en die wordt nu gehuurd door de Wereldwinkel. Het bestuur van de Wereldwinkel was op zoek naar een nieuwe winkelruimte, omdat het oude gebouw aan de Wilgenhoekweg gesloopt gaat worden.

1 dag geleden
Nieuwe muziek rond de kerstdagen vanaf het stadhuiscarillon in Veere

VEERE - Vanaf donderdag 25 november klinken er weer nieuwe melodieën op het carillon van de stadhuistoren in Veere.

1 dag geleden
Een stil protest van Not Your Honey Zeeland in Middelburg

MIDDELBURG - Op donderdag 25 november was het Orange The World, de dag waarop jaarlijks wereldwijd wordt stilgestaan bij geweld tegen vrouwen. Provincie Zeeland droeg ook een steentje bij, door het provinciehuis van de Abdij in Middelburg ‘s avonds oranje aan te lichten.

2 dagen geleden
Illegaal vuurwerk aangetroffen bij integrale controle opslaglocaties Middelburg

MIDDELBURG - De politie heeft woensdag in het kader van een integrale controle een doorzoeking gedaan in een groot aantal opslag-en garageboxen in Middelburg. Bij de controle werd op één locatie illegaal vuurwerk aangetroffen.

2 dagen geleden